Sirija

Iran napadal, Izrael klatil v še nikoli videnem scenariju konflikta

Zurnal24 pred 18 dnevi
Izrael je po lastnih zagotovilih in s pomočjo ZDA sestrelil "99 odstotkov" dronov in raket, ki jih je Iran pozno sinoči v sploh prvem takšnem napadu ob pomoči svojih zaveznikov poslal nad svojega sovražnika. Potem ko je Iran pozno sinoči poslal v… »

Iran izstrelil prek 200 dronov in raket, v Izraelu zatulile sirene

Delo pred 19 dnevi
Iran je proti Izraelu poslal oborožena brezpilotna letala. Poročajo o resni poškodbi najpomembnejše letalske baze v regiji Negev na jugu Izraela. Iran je v soboto ponoči sprožil operacijo Prava obljuba, v kateri je kot odgovor na izraelsko uničenje… »

Iran začel napad, proti Izraelu poletelo več kot 100 dronov in raket

Necenzurirano pred 19 dnevi
Iran je sprožil napad z droni in raketami nad Izrael, je sporočila izraelska vojska. Iranske oblasti so dlje časa opozarjale, da se bodo na izraelski napad na konzulat v Damasku v Siriji 1. aprila odzvale s povračilnimi ukrepi. Obljubljali so… »

NA RIMSKEM LETALIŠČU ARETIRALI DOMNEVNEGA PRIPADNIKA IS: Pri sebi imel več ponarejenih potnih listov

Regional pred 23 dnevi
Policija je danes na rimskem letališču Fiumicino aretirala domnevnega pripadnika džihadistične skupine Islamska država (IS), so sporočili italijanski organi pregona. 32-letni osumljenec je tadžikistanski državljan, ki naj bi se leta 2014 v Siriji… »

Ponovno povečanje ilegalni migracij

Savinjsko Šalaške pred 23 dnevi
V petek zvečer so policisti na Vranskem ustavili voznika osebnega vozila poljskih registrskih oznak, ki ga je vozil državljan Ukrajine. V vozilu je prevažal 6 državljanov Sirije, ki so zapustili azilni dom. Voznika bodo kazensko ovadili. Državljani… »

Svet brez oljk

Dnevnik pred 26 dnevi
Če je »resna«, je zgodba najpogosteje antična: v boju med Ateno in Pozejdonom za oblast nad glavnim mestom je Atena iz slane vode, ki jo je iz stene spravil na dan bog morja, ustvarila oljko. Ki so jo prenesli na Akropolo, saj so verjeli, da nosi v… »

Po napadu na iranski konzulat v Siriji napadi v Iranu: Ubitih 11 pripadnikov varnostnih sil

RTV Slovenija pred 27 dnevi
V iranski provinci Sistan-Beludžistan so se zgodili napadi, ki so jih oblasti označile za teroristične, v njih pa je bilo ubitih najmanj 11 pripadnikov varnostnih sil, vključno z namestnikom načelnika policijske postaje. Al Džazira, ki se sklicuje… »

Izraelski napad na iranski konzulat zahteval 11 žrtev. Iran: Napad ne bo ostal brez odgovora.

RTV Slovenija pred 30 dnevi
Število žrtev izraelskih napadov na iranski konzulat v sirski prestolnici Damask je naraslo na 11. Iranski predsednik Ebrahim Raisi je opozoril, da "napad ne bo ostal brez odgovora". Sirski observatorij za človekove pravice, ki ima sedež v Londonu, je… »

Izrael napadel sirsko prestolnico Damask, ubitih več ljudi

Delo pred 30 dnevi
Medtem je operacijo hernije prestal izraelski premier Netanjahu. Zaradi nasprotovanja njegovi vladi množični protesti v Jeruzalemu in Tel Avivu. V izraelskih napadih na sirsko prestolnico Damask je danes umrlo najmanj osem ljudi, je sporočil Sirski… »

Ciprska obalna straža rešila 270 prebežnikov

Dnevnik pred 30 dnevi
Ciprska obalna straža je pred obalo otoka v nedeljo rešila 270 prebežnikov, ki so v ciprske vode v več čolnih pripluli iz Libanona, je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa navedla ciprska policija. Prebežnike, večinoma državljane Sirije, so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem