Sirija

Tihotapec s šestimi ilegalci bežal pred policijo 220 na uro

Nova 24TV 14.11.2023
Slika je simbolična. (Foto: epa) Nekaj po 21. uri so policisti med Čatežem ob Savi in Drnovim zaradi nezanesljive vožnje ustavljali voznika osebnega avtomobila znamke BMW italijanskih registrskih oznak. Voznik znakov policistov ni upošteval, vozil je… »

Tihotapec ljudi bežal pred policisti in vozil tudi 220 kilometrov na uro

RTV Slovenija 14.11.2023
Novomeški policisti so v ponedeljek nekaj po 21. uri obravnavali voznika, ki na dolenjski avtocesti ni upošteval njihovih navodil, naj ustavi, ampak je s pospešeno vožnjo odpeljal naprej. Ustavila ga je šele okvara vozila. Vozil je tudi z okoli 220… »

Tihotapca migrantov je BMW pustil na cedilu

Necenzurirano 14.11.2023
V torek zvečer je po dolenjski avtocesti divjal voznik BMW-ja italijanskih registrskih oznak. Policisti so ga opazili, kako nezanesljivo vozi med Čatežem ob Savi in Drnovim, zato so ga ustavljali, a se je požvižgal na ukaz. Pospešil je do hitrosti… »

Nevarnost širjenja vojne ni minila

Delo 14.11.2023
Iran poskuša okrepiti odnose z arabskimi državami, ki so v minulih letih sodelovale z Izraelom. Ameriško bombardiranje v Siriji in Iraku. V nadaljevanju preberite: Ameriški brezpilotniki in vojaška letala so tudi minuli konec tedna bombardirali… »

»Napade smo izvedli, da bi jasno pokazali, da bodo ZDA branile sebe in svoje interese«

Mladina 13.11.2023
Ameriške sile so v Siriji uničile dva objekta, ki naj bi jih uporabljali iranska Islamska revolucionarna garda (IRGC) in z Iranom povezane skupine. Ameriške sile so v nedeljo v Siriji uničile dva objekta, ki naj bi jih uporabljali iranska Islamska… »

Izrael tolče po Siriji in Libanonu: "Bejrut bo kot Gaza!"

Zurnal24 12.11.2023
Provokacije so se spremenile v agresijo, pravijo Izraelci. Izraelski obrambni minister Joav Galant je v soboto libanonsko oboroženo gibanje Hezbolah opozoril, da se "igra z ognjem", ko obstreljuje severni Izrael. Prebivalcem Libanona je sporočil, da bi… »

Izrael z napadom v Siriji odgovoril na napad drona na šolo, Netanjahu znova zanikal namero o okupaciji Gaze

Dnevnik 10.11.2023
Izraelska vojska je danes sporočila, da je v Siriji zadela položaj organizacije, ki je odgovorna za četrtkov napad z dronom na poslopje osnovne šole v obmorskem mestu Eilat na skrajnem jugu Izraela. Izraelski premier Benjamin Netanjahu pa je v… »

Izraelski napadi na Gazo – daleč najsmrtonosnejši konflikt za otroke v moderni dobi

RTV Slovenija 09.11.2023
V pičlih 30 dneh vojne v Gazi je bilo ubitih neprimerno več otrok kot v 14 letih vojne v Iraku, sedmih letih in pol vojne v Jemnu ali 21 mesecih vojne v Ukrajini. Konec oktobra je mednarodna neprofitna organizacija Save the Children poročala, da je… »

ZDA v Siriji uničile skladišče orožja, povezano z Iranom

SiolNET 09.11.2023
Ameriška vojaška letala so v sredo na vzhodu Sirije uničila skladišče orožja, povezano z Iranom, je sporočil obrambni minister Lloyd Austin. Šlo naj bi za odgovor na vse pogostejše napade na ameriške sile v regiji po začetku vojne med Izraelom… »

#portret Joav Galant, obrambni minister Izraela

Dnevnik 04.11.2023
Izraelski obrambni minister Joav Galant je postal arhitekt vojaške operacije izbrisanja Gaze po 33 letih vojaške kariere in 17 letih ministrskih funkcij v vladi. V notranji politiki je zmeren socialni liberalec s skrbjo za demokratične institucije… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem