Sirija

Gruzijec v kombiju prevažal 21 državljanov Sirije in štiri državljane Kitajske

RTV Slovenija 08.01.2024
Na mejnem prehodu Obrežje so v soboto policisti v kombiju ford transit madžarskih registrskih oznak, ki ga je vozil 39-letni državljan Gruzije, v tovornem delu odkrili 21 tujih državljanov, 17 Sircev in štiri Kitajce. Kot navaja Policijska uprava… »

Prometna nesreča na Zaplani: poškodovanih več migrantov

SiolNET 07.01.2024
V prometni nesreči na Zaplani, o kateri so bili policisti obveščeni v petek okoli 1. ure, je bilo lažje poškodovanih šest državljanov Sirije. Vozniku, državljanu Romunije, so policisti izdali plačilni nalog zaradi povzročitve prometne nesreče… »

17 državljanov Sirije neuspešno čez prehod državne meje

Savinjsko Šalaške 03.01.2024
V petek, 29. december 2023 so v večernih urah na območju Belih Vod ustavili voznika kombiniranega vozila, državljana Gruzije, ki je v vozilu prevažal 17 državljanov Sirije, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo. Gruzijskega voznika so s… »

Izrael bombardira Libanon in Sirijo

Delo 02.01.2024
Izraelska vojska je danes izvedla tudi racije na okupiranem Zahodnem bregu, v katerih so bili ubiti štirje Palestinci. zraelska vojska je davi znova napadla cilje v Libanonu in Siriji. Kot je sporočila, so rakete na libanonsko vas Jaroun v bližini… »

Rusi za silvestrovo pobijali tudi otroke #vŽivo

SiolNET 01.01.2024
V napadu ruskega vojaškega letalstva, ki je podpiralo kopenske sile sirskega samodržca Bašarja Al Asada, na sirsko mesto Idlib sta umrla dva civilista. Eden je bil otrok. Poudarki dneva: 19.15 Putin napovedal krepitev napadov na Ukrajino 10.54… »

Ameriška vojska nad Rdečim morjem sestrelila dron in balistično raketo #vŽivo

SiolNET 29.12.2023
Ameriška vojska je sporočila, da je na jugu Rdečega morja v četrtek sestrelila letalnik in balistično raketo jemenskih Hutijev. K sreči nobena od ladij, ki so bile v tistem času na območju, ni utrpela nobene škode ali poškodb. Od sredine oktobra… »

V samo enem dnevu ujeli več kot 200 nezakonitih prebežnikov

Zurnal24 29.12.2023
Policisti PU Novo mesto so imeli v zadnjem dnevu veliko dela na področju nezakonitih prehodov meje. Na mejni prehod Metlika je v četrtek nekaj po 6. uri na vstop v Slovenijo pripeljal voznik osebnega avtomobila Chrysler voyager poljskih registrskih… »

V izraelskih napadih ubitih že več kot 21.300 ljudi, večinoma civilistov

Delo 29.12.2023
Združeni narodi opozarjajo, da je v Rafo na jugu palestinske enklave v zadnjih dneh prišlo 100.000 ljudi. Izraelska vojska danes nadaljuje bombardiranje južnega območja Gaze, v Egipt pa je prispela delegacija Hamasa na pogovore o predlogu za… »

Pakistan strogo prepovedal novoletna praznovanja

SiolNET 28.12.2023
Pakistanska vlada je danes v znak solidarnosti s Palestinci zaradi vojne v Gazi prepovedala prireditve ob prihajajočem novem letu, je sporočil začasni predsednik vlade Anvar ul Hak Kakar. "Ob upoštevanju resno zaskrbljujočih razmer v Palestini in v… »

V vozilih tihotapila migrante čez mejo

Gorenjski glas 28.12.2023
Kranjska Gora, Hotemaže – Policisti so v četrtek nekaj pred 23. uro na območju Kranjske Gore ustavili avtomobil madžarskih registrskih oznak, ki ga je vozil državljan Moldavije. V postopku so ugotovili, da je prevažal šest državljanov Sirije. V… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem