Sirija

Po novem bodo lahko izvedli dodatnih 600 deportacij letno

Delo 18.01.2024
S hitrejšim izgonom oseb brez pravice bivanja v Nemčiji se bodo sprostila dodatna sredstva za tiste, ki najbolj potrebujejo zatočišče. Bundestag je danes sprejel niz ukrepov, s katerim bo Nemčija po vladnih ocenah lahko izvedla dodatnih 600… »

Državljan Ukrajine prevažal štiri Sirce

Gorenjski glas 18.01.2024
Radovljica – Policisti so v soboto nekaj pred 17. uro na gorenjski avtocesti, in sicer na območju počivališča Radovljica Sever v smeri predora Karavanke, obravnavali avtomobil nemških registrskih oznak, ki ga je vozil državljan Ukrajine. »V… »

Ukrajinsko- sirijska naveza nedovoljenih prehodov državne meje se nadaljuje

Savinjsko Šalaške 17.01.2024
Na avtocestnem počivališču Zima so policisti včeraj obravnavali državljanko Ukrajine, ki je v osebnem vozilu prevažala štiri državljane Sirije, ki so zapustili azilni dom. Sirijski državljani so podali ponovno namero za mednarodno zaščito… »

Iran napadel tarče v Siriji in na severu Iraka

Delo 16.01.2024
Cilj v severnem Iraku je iranska garda opisala kot vohunsko središče izraelske tajne službe Mosad. Irak je odpoklical veleposlanika iz Teherana. Iranska revolucionarna garda je sinoči po lastnih navedbah z več balističnimi raketami zadela cilje na… »

Po iranskih napadih v Siriji in Iraku Irak odpoklical veleposlanika v Teheranu

RTV Slovenija 16.01.2024
Iranska revolucionarna garda je z več balističnimi raketami v ponedeljek zvečer zadela cilje na severu Iraka in Sirije. Šlo naj bi za maščevanje za napad na mesto Kerman in smrt generala iranske revolucionarne garde Sejeda Razija Musavija… »

Turčija v odziv na smrt svojih vojakov napadla kurdske borce v Iraku in Siriji

Dnevnik 13.01.2024
Turčija je ponoči izvedla zračne napade na skoraj 30 položajev kurdskih borcev v Iraku in Siriji, je sporočilo turško obrambno ministrstvo. Šlo je za odgovor na napad na turško vojaško oporišče na severu Iraka, v katerem je bilo v petek ubitih… »

V Velenju ustavili vozilo in odkrili pet državljanov Sirije

Savinjsko Šalaške 11.01.2024
Včeraj, okoli 20.30 ure, so velenjski policisti, v Velenju, ustavili voznika osebnega vozila, tujega državljana, za bivanje prijavljenega v Belgiji. Voznik je prevažal pet državljanov Sirije. Vozniku smo odvzeli prostost. Postopki z državljani Sirije… »

Ukrajinec prevažal štiri državljane Sirije

Savinjsko Šalaške 09.01.2024
Na avtocesti, na območju Vranskega, so sinoči ustavili ukrajinskega voznika osebnega vozila. Le ta je v vozilu prevažal štiri državljane Sirije, ki so zapustili azilni dom. Sirijski državljani so podali ponovno namero za mednarodno zaščito… »

Foto: Groza na Obrežju, tako jih je tihotapec 21 strpal v kombi

Necenzurirano 08.01.2024
V zaprtem prostoru brez oken in prezračevanja se je gnetlo 21 migrantov, ki so stali drug ob drugem, premikati pa se niso mogli. V soboto dopoldne se je na mejni prehod Obrežje pripeljal kombi Ford Transit z madžarskimi registrskimi oznakami. Za… »

#foto V prtljažniku kombija brez prezračevanja nagnetenih 21 ljudi

Dnevnik 08.01.2024
V soboto dopoldan so na mejnem prehodu Obrežje v zadnjem delu kombija našli kar 21 državljanov Sirije in Kitajske, ki so skušali nezakonito vstopiti v Slovenijo. V prostoru se niso mogli premikati, zrak v njem je bil slab, saj ni bilo ne oken ne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem