Slovenija

Zobna ura, Čebelino in čilimi: mladi slovenski oblikovalci na razstavi v Berlinu

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
V okviru Berlinskega tedna oblikovanja je na ogled razstava Next: Young European Design, na kateri iz Slovenije sodelujejo Studio Prapra z Zobno uro, Rok Oblak s Čebelinom in oblikovalska znamka Kobeiagi Kilims. Razstavo, ki je nastala na pobudo vodje… »

Slovenke novembra pred domačim občinstvom proti Nizozemkam

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Slovenska ženska teniška reprezentanca bo dvoboj za obstanek med svetovno elito pokala Billie Jean King igrala novembra doma proti Nizozemski. Slovenija je v aprilskem terminu izgubila kvalifikacije za zaključni turnir proti Slovaški, Nizozemska pa se… »

Dars svetuje čim več dela od doma, saj na ceste prihaja praznična gneča

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Ceste so v teh počitniških in prazničnih dneh precej bolj obremenjene. Promet je močno povečan na različnih odsekih po Sloveniji, kar močno podaljša potovalni čas. Najbolj je obremenjen avtocestni križ z ljubljansko obvoznico na čelu. Dars… »

Dostavljavec hrane Glovo zapušča Slovenijo

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Ponudnik dostave hrane in drugih izdelkov na dom Glovo zapušča slovenski trg. Storitev dostave bo špansko podjetje v Sloveniji nudilo še do 10. maja do 22. ure. Glovo bo do 10. maja do 22. ure izvajalo običajne storitve, ekipa za pomoč strankam pa… »

Polovico delovnika pobirajo komaj žive, povožene, zastrupljene, bolne in odvzete

Zurnal24 pred 3 dnevi
V Zavetišču Horjul so ganili z iskrenim zapisom, nad katerim bi se moral zamisliti vsak. Kdo si ne bi želel službe, v kateri bi lahko cel dan skrbel za živali in se z njimi crkljal? Verjetno ga ni junaka, ki bi jo odklonil. Če se morda delo v… »

Najprej šok za Slovenijo, nato risi napolnili mrežo nasprotnika

Zurnal24 pred 3 dnevi
Slovenci do pričakovanih treh točk proti Romuniji. Slovenska hokejska reprezentanca je na drugi tekmi svetovnega prvenstva divizije I (skupina A) v Bolzanu dosegla prvo zmago. Po uvodnem porazu z Južno Korejo z 2:4 so Slovenci v 2. krogu danes… »

Slab začetek, dober konec in obvezne tri točke v lasti risov

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Obratna zgodba slovenske hokejske reprezentance kot ob presenetljivem nedeljskem porazu z Južno Korejo. Romunija je povedla v 4. minuti, a na koncu je Slovenija s 6:1 (streli 47:10) slavila na drugi tekmi svetovnega prvenstva Divizije I, skupine A… »

JAVNA RAZGRNITEV PREDLOGA SKLEPA O DOLOČITVI OBJEKTOV, KATERIH ODSTRANITEV JE NUJNO POTREBNA IN V JAVNO KORIST, NA OBMOČJU…

Savinjsko Šalaške pred 3 dnevi
Občina Gornji Grad obvešča javnost, da je s strani Službe Vlade Republike Slovenije po poplavah in plazovih prejela Osnutek sklepa o določitvi objektov, katerih odstranitev je nujno potrebna in v javno korist, na območju Občine Gornji Grad. Skladno… »

Glovo v Sloveniji nakopičil več kot sedem milijonov evrov izgube

Delo pred 3 dnevi
Iz podjetja za dostavo hrane po oceni investicijskih prioritet sporočajo, da bodo prenehali delovati pri nas, zaposlenim obljubljajo pomoč in odpravnine. V nadaljevanju preberite: Glovo, večkategorijska platforma, ki v Sloveniji deluje od leta 2021, po… »

Vlada Roberta Goloba ogroža varnost Slovenije z enostransko odločitvijo o azilnih domovih

Spodnje Podravje pred 3 dnevi
V zadnjih dneh se Slovenija sooča z naraščajočim številom ilegalnih prehodov meje, kar postavlja državo pred resne varnostne izzive. Ta trend ne zadeva samo Slovenije, ampak tudi širšo Evropsko unijo. Kljub temu da bi pričakovali konkretne ukrepe… »

Novice dneva »

Prvega maja v Kolpi našli človeško okostje

Necenzurirano pred 4 uramiše 3 povezane

Pirc Musar podprla kandidaturo Pahorja

Zurnal24 pred tremi uramiše 1 povezana

V hrvaški Istri zagorel avto, v katerem je bila slovenska družina

Necenzurirano pred 28 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem