Slovenija

TARČA HEKERJEV? Spletna stran predsednice je bila nedosegljiva

Regional pred 2 dnevoma
Spletna stran predsednice republike Nataše Pirc Musar je po kibernetskem napadu, zaradi katerega nekaj ur ni bila dosegljiva, zopet dostopna. Po pojasnilih Nacionalnega odzivnega centra za kibernetsko varnost (SI-CERT) so izvedli preventivno blokado… »

Potresni sunek v Italiji

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Italijo je stresel potresni sunek. Prvi podatki kažejo, da je bilo žarišče potresa 16 km zahodno od Tolmeča v Italiji. Intenziteta ni presegla IV. stopnje, čutili so ga tudi v zahodni Sloveniji. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 16… »

"To je bila najprestižnejša zmaga Slovenije, saj je v Ljubljano prišel največji med največjimi"

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Direktor reprezentanc pri Nogometni zvezi Slovenije Miran Pavlin je bil navdušen po veliki zmagi nad Portugalsko. Prepričan je, da lahko Slovenija konkurira za preboj v osmino finala na evropskem prvenstvu v Nemčiji. 52-letni Kranjčan je odigral 63… »

Naslovnica nove Mladine / KAJ PA MIR?

Mladina pred 1 dnevom
Oborožuje se Evropa, oborožujejo se Rusija, ZDA, Kitajska, celo Slovenija. Več orožja pa ni nikoli prineslo več miru. V petek izide nova Mladina! V trinajsti letošnji številki, ki bo pri prodajalcih časopisov in na naši spletni strani na voljo od… »

Spet so sadili medovite rastline

Gorenjski glas pred 1 dnevom
Čebelarji, njihovi podporniki in drugi ljubitelji narave so v soboto po Sloveniji sadili medovite rastline. Brdo pri Lukovici – Sobotno sajenje medovitih rastlin je bilo nadaljevanje akcije Čebelarske zveze Slovenije, v okviru katere so doslej v… »

Predavanje o raku dojk in rodil

Gorenjski glas pred 1 dnevom
Jesenice – Gorenjska skupina Združenja Europa Donna Slovenija v sodelovanju z Občino Jesenice in sveti jeseniških krajevnih skupnosti Plavž, Sava in Podmežakla pripravlja pogovor in predavanje Preventiva in osveščanje o raku dojk in o rakih… »

Velikonočni konec tedna na Televiziji Slovenija

Gorenjski glas pred 1 dnevom
Na veliki petek si boste lahko na drugem programu Televizije Slovenija ob 19.50 ogledali dokumentarni film Jeruzalem – gradbeni podvigi v svetem mestu. Francoski dokumentarni film predstavi arhitekturne dosežke Jeruzalema. Ob 17.25 na istem programu… »

Predsedničina spletna stran tarča hekerskega napada

Dnevnik pred 1 dnevom
Spletna stran predsednice republike Nataše Pirc Musar to popoldne ni bila dostopna. Nacionalni odzivni center za kibernetsko varnost (SI-CERT) zagotavlja, da hekerji z napadom niso vdrli v strežnik predsednice. Ruska hekerska skupina pred tem na… »

Dežuje po večjem delu Slovenije, valovanje morja bo zaradi vetra povišano

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Padavine so zajele večji del Slovenije. Ponoči bo dež prehodno oslabel. Jutri bo od zahoda znova začelo deževati v večini Slovenije. Vetrovno bo. Ponoči bodo padavine od zahoda prehodno ponehale, oblačnost se bo trgala. Ponoči bo občasno… »

Uredba o zvoku brez posluha in takta

Dnevnik pred 1 dnevom
Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo je danes ustavilo obravnavo predloga uredbe o načinu uporabe zvočnih naprav na shodih in prireditvah. Uredba je bila deležna številnih očitkov in pomislekov tako iz vrst poslanskih skupin kot civilne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem