Slovenija

Nogomet v Sloveniji: število igralcev raste, večajo se prihodki in vlaganja

Dnevnik pred 1 dnevom
Nogometna zveza Slovenije je lani zabeležila rast števila registriranih nogometašev za več kot 20 odstotkov, zaradi uvrstitve na evropsko prvenstvo so zrasli tudi prihodki, kar posledično pomeni tudi večja vlaganja v razvoj nogometa in… »

Pod eno streho stoletje fotografske dediščine

Delo pred 1 dnevom
Muzej novejše zgodovine Celje jutri odpira Fotohišo Pelikan, kjer sta pod eno streho dva originalna fotografska ateljeja in sprehod skozi 20. stoletje. Z jutrišnjim odprtjem Fotohiše Pelikan Muzej novejše zgodovine Celje (MNZC) zaključuje enega… »

Fajon veseli konstruktiven dialog, Kaiser izrazil avstrijske pomisleke glede JEK-a 2

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Deset let po prvem zasedanju Skupnega odbora Slovenija-Koroška je na Brdu pri Kranju potekalo sedmo plenarno zasedanje odbora. Ministrica Tanja Fajon in koroški deželni glavar Peter Kaiser sta poudarila krepitev sodelovanja. Ministrica za zunanje… »

Tako stroge bodo lahko omejitve pri Airbnb

Finance.si pred 1 dnevom
Predlogi novega zakona o gostinstvu bo nared sredi maja, sporoča ministrstvo za gospodarstvo; o kakšnih omejitvah se govori… »

#video Poglejte Vučićevo izjavo o »odvratnih Slovencih«

Dnevnik pred 1 dnevom
Fajon je besede Vučića označila za žaljive in nesprejemljive, zaradi česar so se odločili na zagovor poklicati srbskega odpravnika poslov. »Zahtevamo pojasnilo, opravičilo, to ni v duhu dobrih sosedskih oziroma prijateljskih odnosov, je dejala in… »

V graški Magni bodo odpisali še 500 delavcev

Necenzurirano pred 1 dnevom
Zaradi zmanjšanja naročil bodo odpuščali pri graškem proizvajalcu avtomobilov, kjer je zaposlenih tudi nekaj delavcev iz Slovenije. Avstrijski mediji pišejo, da vest ni presenetljiva, saj je bilo zaradi nepredvidenih razmer pri ameriškem… »

SID banka v lanskem letu pridelala 15,6 milijona evrov čistega dobička

RTV Slovenija pred 1 dnevom
SID banka je lani ustvarila 15,6 milijona evrov čistega dobička, kar je nekaj manj kot 90 odstotkov več kot predlani. Krediti nebančnemu sektorju so porasli za približno tri odstotke, na 1,43 milijarde evrov, je objavila državna izvozna in razvojna… »

Sloveniji grozi kazen Bruslja zaradi neupoštevanja zakonodaje o transportu

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Evropska komisija je Sloveniji izrekla že drugi opomin, ker naša država v nacionalno zakonodajo ni ustrezno prenesla direktive s področja razvoja vseevropskega prometnega omrežja. Komisija je prvi opomin poslala septembra lani. Evropska komisija… »

Kordež novi vodja vladne skupine za pogajanja s Fidesom

Delo pred 1 dnevom
Dosedanji namestnik vodje in Državni sekretar na ministrstvu za zdravje Denis Kordež bo na čelu pogajalske skupine nasledil Mirka Stoparja. Vlada je danes z mesta vodje vladne pogajalske skupine za pogajanja z glavnim stavkovnim odborom Sindikata… »

Polt ni pomembna, vsi smo enaki

Delo pred 1 dnevom
Ambasador letošnjega evropskega prvenstva v nogometu je ob obisku Slovenije pokramljal o perečih temah. V minulih dneh se je v Sloveniji kot ambasador letošnjega evropskega prvenstva v nogometu mudil Gerald Asamoah. Nemška zunanja ministrica Annalena… »

Novice dneva »

Miklavčič: Ustavljajo prenovo UKC Ljubljana

Dnevnik pred 8 uramiše 1 povezana

Sijajno leto za Bitenca in druge zasebnike v zdravstvu

Finance.si pred tremi uramiše 1 povezana

Jezernikom grozi metla branilcev naslova

RTV Slovenija pred 15 minutamiše 1 povezana

Tukaj so odgovori, kako postati poslovno učinkovita kmetija

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem