Tadej Pogačar

Edino vprašanje je, kje bo napadel Tadej Pogačar

Delo 15.03.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik v Sanremu v lov na četrtega od petih spomenikov. Matej Mohorič peti na stavnicah. V nadaljevanju preberite: Zgodovinski, 81 km dolg samostojni pobeg Tadeja Pogačarja (UAE) proti zmagi na dirki Strade Bianche je razburil… »

Lahko Pogačar matira svetovnega prvaka? Na novo priložnost preži Mohorič.

RTV Slovenija 15.03.2024
Uvodni spomenik sezone, ki uradno naznanja prihod kolesarske pomladi. 115. izvedba klasike vseh klasik, pred katero sta dva velika favorita: branilec naslova Mathieu van der Poel in Tadej Pogačar, ki lovi zmago na četrtem različnem spomeniku. Prvi… »

Pogačar želi rešiti uganko, ki mu jo predstavlja La Primavera

Dnevnik 15.03.2024
Kolesarska sezona je že v polnem zamahu in čas je za prvi vrhunec sezone. La Primavera oziroma spomenik Milano–San Remo. Vse oči so uprte v Tadeja Pogačarja, svoje načrte iz zasede ima Matej Mohorič, ki je bil najboljši leta 2022. Z 288 kilometri… »

Zajedavstvo kot sožitje

Mladina 15.03.2024
Mednarodno priznani umetnik Tadej Pogačar ob 30-letnici svojega virtualnega Muzeja sodobne umetnosti P.A.R.A.S.I.T.E. razstavlja v New Yorku. Prejšnji teden se je v sloviti newyorški galeriji Gallery MC odprla razstava IZJAVE, ki je »dokumentacija«… »

Pred Pogačarjem dirka, s katero ima številne neporavnane račune

Zurnal24 14.03.2024
Pogačar na nov zmenek s prvim spomenikom sezone. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) bo na prestižni enodnevni dirki Milano-Sanremo lovil zmago na četrtem od petih spomenikov. Gre za preizkušnjo, na kateri je najtežje zmagati… »

Pogi pred prvim vrhuncem sezone: Tukaj je najtežje zmagati

Zurnal24 12.03.2024
Tadej Pogačar med favoriti za zmago na dirki Milano - Sanremo. Medtem ko je večina kolesarskih zvezdnikov nastopala na dirkah Pariz - Nica in Tirreno Adriatico, se je Tadej Pogačar po veličastni zmagi na preizkušnji Strade Bianche v miru pripravljal… »

Giro prihodnje leto v Novi Gorici, prej ali slej na Vršiču

Delo 12.03.2024
Italijanski krog se bo začel v Furlaniji - Julijski krajini. Po uvodni vožnji na čas v Trstu druga etapa v čast EPK 2025. V nadaljevanju preberite: Giro d'Italia se prihodnje leto vrača v Slovenijo. Tega prireditelji največje italijanske dirke, na… »

Vingegaard vse bolj ogroža Pogačarja

Zurnal24 12.03.2024
Se vladavina slovenskega kolesarja, ki traja že 129 tednov, približuje koncu? Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je ohranil vodstvo na lestvici Mednarodne kolesarske zveze Uci, ki ga drži že 129 tednov zapovrstjo. Se mu je pa… »

Redki so opazili, da je Pogačar bolj vitek

Delo 12.03.2024
Nekdanji italijanski kolesarski as Vincenzo Nibali pričakuje izjemen boj na Touru, verjame, da Pogi lahko ponovi njegov podvig na Milano–Sanremo. V nadaljevanju preberite: Vincenzo Nibali je na Giru 2016 slavil zadnjo italijansko zmago na tritedenskih… »

Vingegaard zaostanek za Pogačarjem zmanjšal na dobrih 400 točk

RTV Slovenija 12.03.2024
Tadej Pogačar (UAE) je ohranil vodstvo na lestvici Mednarodne kolesarske zveze UCI, ki ga drži že 129 tednov zapovrstjo, se mu je pa zelo približal Jonas Vingegaard (Visma Lease a Bike), ki ima le še dobrih 400 točk zaostanka. Slovenski as je… »

Novice dneva »

Na Darsu kriminalisti, trenutno osumljenih šest oseb

Delo pred 8 uramiše 10 povezanih

Ustavne sodnice in sodniki o očitkih Jakliču

Dnevnik pred 32 minutamiše 3 povezane

Jokić zadeval, Murray odločil: Denver povedel z 2:0

Dnevnik pred 15 uramiše 5 povezanih

Vlada bo morala spreminjati že sprejete zakone

Dnevnik pred dvema uramaše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem