Tadej Pogačar

Pogačarjev 81-kilometrski solo za zgodovino, zdaj na lov za Coppijem?

RTV Slovenija 05.03.2024
Epska makadamska pustolovščina po Toskani z 81-kilometrskim pobegom za zmago je Tadeju Pogačarju prinesla že peti zaporedni zmagoviti začetek sezone in nove zgodovinske vzporednice. Le Coppi, Adorni, Bruyere in Rominger so imeli daljši "solo". Dirka… »

Remco Evenepoel že dreza v Primoža Rogliča

Delo 05.03.2024
Na dirki Pariz–Nica, na kateri slovenski as prvič dirka za Boro Hansgrohe, danes ekipna vožnja na čas. V nadaljevanju preberite: Čeprav ju loči desetletje, imata 34-letni Primož Roglič (Bora Hansgrohe) in 24-letni Remco Evenepoel (Soudal Quick… »

Tadej Pogačar ne gre v Švico

Delo 04.03.2024
Organizatorji letošnjega Gira primorani spremeniti traso 15. etape. Organizatorji kolesarske dirke po Italiji so morali spremeniti traso 15. etape letošnjega Gira, so sporočili v izjavi za javnost. Gre za varnostne in finančne razloge, zaradi katerih… »

Pogačarju ni mogel slediti nihče. Tako bi bilo lahko tudi na Giru in Touru.

RTV Slovenija 04.03.2024
Odločitev, da kar 81 km pred ciljem pobegne tekmecem, je imela svojo logiko, pravi Miha Koncilija, potem ko je njegov nekdanji varovanec Tadej Pogačar na osupljiv način dobil dirko Strade Bianche, ki jo je začinil še s spontanim pozdravom Konciliji… »

Tudi Vingegaard se je odzval na Pogačarjevo predstavo

Zurnal24 04.03.2024
Jonas Vingegaard je bil zadovoljen s tekmečevo predstavo. Tadej Pogačar je svojo moč pokazal že na prvi dirke sezone, na enodnevni preizkušnji Strade Bianche je tekmece deklasiral s samostojnim pobegom, ki je bil dolg kar 81 kilometrov. Najbližja… »

Ko se ni nič videlo, se je odločil za napad

Dnevnik 03.03.2024
Tadej Pogačar je po napadu 81 kilometrov pred ciljem zanesljivo dobil enodnevno klasiko Strade Bianche, njegova prednost na koncu je bila slabe tri minute. V ospredju je bil tudi Matej Mohorič, na koncu peti. Rečeno, storjeno. Ko so Tadeja Pogačarja… »

Tadej Pogačar je prestrašil tudi Mathieuja van der Poela

Delo 03.03.2024
Kolesarska svetovna številka ena po izjemni zmagi na Strade Bianche že pogleduje proti novemu izzivu v Sanremu. V nadaljevanju preberite: Ta konec tedna sta sezono začela največja slovenska kolesarska zvezdnika. Na prvi podvig Primoža Rogliča v… »

Roglič izgubil nekaj sekund proti Evenepoelu, Jorgensonu in Bernalu

Zurnal24 03.03.2024
Slovenski kolesarski as Primož Roglič je odprl tekmovalno sezono. Za Primožem Rogličem je prvi tekmovalni dan v dresu ekipe Bora-hansgrohe. Zasavec si je za začetek sezone izbral dirko Pariz - Nica, ki jo je sicer dobil že v letu 2022, lani pa je na… »

Noro, kako sta se na Pogačarjevo zmago odzvala Remco in Van der Poel

Zurnal24 03.03.2024
Kolesarski svet se ne more načuditi veličastni zmagi Tadeja Pogačarja. Kolesarski svet se ni mogel načuditi, kaj, za vraga, počne, ko je v soboto na kolesarski dirki Strade Bianche naš Tadej Pogačar poizkusil s solo napadom več kot 80 kilometrov… »

Orosilo vam bo oko! Tadej zmago posvetil prav posebni osebi

Zurnal24 03.03.2024
Čustveni Tadej Pogačar je zmago na Strade Bianche posvetil svoji partnerici Urški Žigart. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je v soboto poskrbel za zgodovinsko predstavo, ko je na eni najslovitejših enodnevnih klasik na svetu Strade Bianche… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem