Tadej Pogačar

Ponovitev scenarija iz leta 2021: Janja Garnbret in Tadej Pogačar sta športnika leta 2023

SiolNET 19.12.2023
Športna plezalka Janja Garnbret in kolesar Tadej Pogačar sta prepričljiva zmagovalca izbora športnik leta, ki ga že od leta 1968 organizira Društvo športnih novinarjev Slovenije. Za ekipo leta je bila izbrana slovenska nogometna reprezentanca, za… »

Tadej Pogačar drugič, Janja Garnbret četrtič

RTV Slovenija 19.12.2023
Tadej Pogačar je bil za izjemno sezono nagrajen še z nazivom športnik leta. To mu je uspelo drugič, najboljši je bil že pred dvema letoma. Pri ženskah je v glasovanju novinarjev zmagala plezalka Janja Garnbret. Najboljša ekipa: nogometaši… »

Tadej Pogačar: "Adrenalin, ki te žene vsako dirko ... to me žene naprej"

RTV Slovenija 19.12.2023
"Fenomenalno, vrhunsko leto. Od prve do zadnje dirke," je leto 2023 ocenil športnik leta, kolesar Tadej Pogačar. Tudi sezona 2024 bo zelo pestra, pravi. Udeležil se bo dveh tritedenskih dirk (Giro in Tour), na katerih cilja na zmago. Česa se boste… »

Najboljši v letu 2023 Janja Garnbret, Tadej Pogačar in nogometaši

Delo 19.12.2023
Športna plezalka Janja Garnbret, kolesar Tadej Pogačar in nogometna reprezentanca Slovenije med ekipami so športniki leta 2023 po izboru DŠNS. Športna plezalka Janja Garnbret, kolesar Tadej Pogačar in nogometna reprezentanca Slovenije med ekipami so… »

Garnbret, Pogačar in nogometna reprezentanca športniki leta 2023

Zurnal24 19.12.2023
Športna plezalka Janja Garnbret, kolesar Tadej Pogačar in nogometna reprezentanca Slovenije med ekipami so najboljši športniki leta 2023 po izboru Društva športnih novinarjev Slovenije (DŠNS). Za najbolj obetavno mlado športno osebnost je bil v… »

Mali princ se je poslovil od mladosti

Delo 19.12.2023
Tadej Pogačar po 17 zmagah v letu 2023 še naprej kraljuje kolesarskemu svetu. V nadaljevanju preberite: Kolesarski fenomeni, kakršen je Tadej Pogačar, se ne rodijo vsako desetletje. Tudi zato največje kolesarske nacije Sloveniji zavidajo 25-letnika s… »

Pogačar: Končno prišel čas za dva Grand Toura v eni sezoni

RTV Slovenija 19.12.2023
Najboljši kolesar na svetovni lestvici Tadej Pogačar ima v novi sezoni nov načrt. Prvič bo šel na dve tritedenski dirki in skušal postati prvi kolesar po Marcu Pantaniju pred četrt stoletja, ki bi mu uspel dvojček Giro – Tour. V pripravljalni… »

Športni direktor UEA-je: "Tadej si vedno postavlja visokopotezne izzive"

Zurnal24 19.12.2023
Športni direktor kolesarske ekipe UAE Team Emirates Andrej Hauptman je spregovoril o načrtih Tadeja Pogačarja za sezono 2024. Nekdanji slovenski kolesar Andrej Hauptman, zdajšnji športni direktor ekipe UAE Team Emirates, je prepričan, da se lahko… »

Velikopotezni Pogačarjevi izzivi

SiolNET 19.12.2023
"Giro je ena od dirk, ki je bila Tadeju vselej pri srcu. Zdaj bo imel prvič priložnost nastopiti. Dirka mu odgovarja kot še nekaj ostalih dirk. Vsaka izvedba pa je poglavje zase," je pogled proti Dirki po Italiji, na kateri bo največ pozornosti imel… »

Prvič Giro ali tretjič Tour? Pogačar: "Svetovno prvenstvo!"

RTV Slovenija 18.12.2023
Prvi kolesar sveta si je za leto 2024 zamislil podjeten dirkalni načrt. Tadej Pogačar si želi dirkati od belih cest prek Sanrema do rožnate dirke in velike rumene pentlje, čemur takoj sledijo olimpijske igre, za piko na i pa še boj za mavrično… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem