Tadej Pogačar

Najboljša na svetu? Američanka in Srb.

SiolNET 30.12.2023
Ameriška telovadka Simone Biles in srbski teniški igralec Novak Đoković sta najboljša športnika v letu 2023 po izboru Mednarodnega združenja športnih novinarjev (AIPS). V izboru je sodelovalo 405 novinarjev iz 107 držav, ki so slovensko plezalko… »

Biles in Đoković postala športnika leta, visoko tudi Garnbret in Pogačar

RTV Slovenija 30.12.2023
Ameriška telovadka Simone Biles in srbski teniški igralec Novak Đoković sta najboljša športnika v letu 2023 po izboru Mednarodnega združenja športnih novinarjev (AIPS). V izboru je sodelovalo 405 novinarjev iz 107 držav, ki so slovensko plezalko… »

Tadej Pogačar med izbranih 10 v letu 2023

Delo 30.12.2023
Pri znamenitem francoskem športnem dnevniku L'Eqipue so izbrali najboljše športnike iztekajočega se leta in med to elito je tudi naš kolesarski as. Znameniti francoski športni dnevnik L'Equipe je za konec leta 2023 razvrstil najboljše športnike… »

Boštjan Reberšak: Tudi slovenski športniki postajajo svetovne zvezde

RTV Slovenija 29.12.2023
"Za nami je izjemno leto, v katerem smo se počasi začeli navajati na svoje športne zvezde, ki jih je iz leta v leto več," je prepričan urednik športnega uredništva na Valu 202 Boštjan Reberšak. Prejšnji teden smo dobili športnike leta 2023 po… »

Nanine karikature: Tadej Pogačar

Domžalec 29.12.2023
Prišel je petek in z njim nova karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo legende domžalske košarke Pavleta Andrejašiča, danes pa je na vrsti karikatura… »

Jonas o Rogličevih možnostih in grožnji za Tour

Zurnal24 26.12.2023
Dvakratni zmagovalec dirke po Franciji se zaveda nevarnosti, ki jo zanj predstavlja Primož Roglič. Danski kolesar Jonas Vingegaard, ki je osvojil zadnja dva Toura v boju s Tadejem Pogačarjem, se bo tokrat na francoskih cestah prvič moral pomeriti tudi… »

Video: Tako si je Rogliča privoščil Pogačar in to kar javno!

Zurnal24 26.12.2023
Velik šaljivec ... Primož Roglič je za svoje spletne oboževalce posnel video čestitko in vsem zaželel lepe božične praznike in srečno novo leto 2024. Pod čestitko pa mu je hudomušen komentar namenil Tadej Pogačar. Ker je Primožu med snemanjem… »

Strokovnjak brez dlake na jeziku: "Pogačar živi v utopiji, če misli ..."

Zurnal24 26.12.2023
Nizozemec je prepričan, da Pogačar nima možnosti proti Jonasu Vingegaardu na dirki po Franciji ter da je nastop na Giru zgolj alibi. Tadej Pogačar je še vedno ena glavnih tem kolesarskega sveta, potem ko je senzacionalno naznanil, da bo sicer napadel… »

Tadej Pogačar razkril recept za čarobni napitek, ki ga pelje do zmag

Delo 25.12.2023
Najboljši kolesar na svetu bi rad zmagal še na dirki po Flandriji ali na svetovnem prvenstvu. Tudi najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar dirka na pogon čudežnega napitka. Dvakratni zmagovalec dirke po Franciji in št. 1 na lestvici Mednarodne… »

Pogačar s komentarjem Rogliču nasmejal splet

SiolNET 25.12.2023
Slovenska kolesarska asa Primož Roglič in Tadej Pogačar sta se v prazničnih dneh z objavami na socialnih omrežjih spomnila tudi na vse svoje sledilce. Še posebej nasmejal in navdušil pa je s svojim komentarjem pod objavo Rogliča Pogačar. "Pozdrav… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem