Tadej Pogačar

Pogačar ima novega trenerja

Zurnal24 18.12.2023
Pogačar v razgibano leto 2024 tudi z novim trenerjem. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je pred mesecem dni začel delati z novim trenerjem, je 25-letnik razložil na medijskem dnevu svoje ekipe UAE Team Emirates v La Nucii v Španiji. Pod okrilje… »

MMC-jevi bralci izbrali Tadeja Pogačarja in Janjo Garnbret

RTV Slovenija 18.12.2023
Dan pred razglasitvijo slovenskih športnikov leta objavljamo rezultate ankete med več tisoč MMC-jevimi uporabniki. Za najboljšega športnika leta 2023 ste izbrali kolesarja Tadeja Pogačarja in plezalko Janjo Garnbret. Pogačar je zbral 1006 oziroma… »

Niti Giro niti Tour: Pogi presenetil z izbiro glavnega cilja sezone

Zurnal24 18.12.2023
Tadej Pogačar je uradno predstavil svoj urnik za leto 2024. Tadej Pogačar je na novinarski konferenci v Španiji uradno predstavil svoj urnik v naslednjem letu. Nastopil bo tako na Giru kot Touru, na obeh pa se bo potegoval za skupno zmago. Vključitev… »

Pogačar po rožnato, rumeno in mavrično majico

Delo 18.12.2023
Kolesarska svetovna številka ena v sezono 2024 z novim trenerjem in najbolj smelimi načrti doslej. V nadaljevanju preberite: Prireditelji Gira so veliko novico, da bo prihodnje leto na največji italijanski dirki ognjeni krst doživel Tadej Pogačar in… »

Pri Pogačarju se je zgodila sprememba #video

SiolNET 18.12.2023
Številka 1 svetovnega kolesarstva Tadej Pogačar je v nedeljo nekoliko presenetil kolesarsko javnost s podatkom, da se bo v letu 2024 podal na Giro. A zanj to ni edina sprememba. Zelo pomembna je tudi menjava trenerja. Španca je zamenjal drugi Španec… »

Tadej Pogačar na Giru 2024!

RTV Slovenija 17.12.2023
"Gremo" in širok nasmešek. Tadej Pogačar bo maja prihodnje leto dirkal na 107. izvedbi kolesarske Dirke po Italiji. V objavi na družbenih medijih je slovenski šampion napovedal naskok na rožnato majico na krogu od Torina čez Stelvio in Livigno do… »

Bomba! Pogačar se je odločil glede Gira

Zurnal24 17.12.2023
Tadej Pogačar gre na Giro! Tadej Pogačar, najboljši kolesar na svetovni kakovostni lestvici, bo maja debitiral na dirki po Italiji. To so danes potrdili organizatorji, potrditev pa začinili z videom, objavljenim na družbenih omrežjih. Posnetek… »

Tadej Pogačar se je odločil za ognjeni krst na Giru

Delo 17.12.2023
Slovenski kolesarski as bo poskušal ponoviti dvojni uspeh Marca Pantanija iz leta 1998. Tadej Pogačar, najboljši kolesar na svetovni kakovostni lestvici, bo maja debitiral na dirki po Italiji. To so danes potrdili organizatorji, potrditev pa začinili… »

Tako je Pogi z eno roko za sabo pustil moštvene kolege

Zurnal24 16.12.2023
Tadej Pogačar se pripravlja na novo sezono. Tadej Pogačar se z moštvenimi kolegi pripravlja na novo sezono, tako kot mnoge ostale ekipe se kolesarji moštva UAE Team Emirates potijo na španskih cestah. Pogi uradno še ni objavil svojega urnika za… »

Ekipa Tadeja Pogačarja začenja novo poglavje, med Gen Z kar dva Slovenca

SiolNET 11.12.2023
Kolesarska ekipa UAE Emirates, v kateri navdušuje Tadej Pogačar, bo v prihodnji sezoni lansirala razvojno ekipo UAE Team Emirates Gen Z, ki bo, če bo vse po načrtih, krojila kolesarsko prihodnost. V ekipi je 11 kolesarjev, starih od 18 do 23 let, med… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem