Tadej Pogačar

Zaupa v svoje zmožnosti in še čaka na svoje vrhunce sezone

SiolNET 24.12.2023
"Vesela sem, da se skoki stopnjujejo, da gremo tudi kot ekipa v pravo smer, saj smo prišle tudi do stopničk. Je pa res, da pri meni morda še ni pravih občutkov, kot sem jih imela poleti. A verjamem vase, zaupam v svoje zmožnosti, tako da še čakam… »

Končno razkrito, kaj je bilo v "čudežnem napitku", ki je Pogačarju rešil zmago

Zurnal24 23.12.2023
Konec ugibanj, kaj je bilo v napitku, ki je Pogačarja rešil pred krči na poti do tretje zaporedne zmage na dirki po Lombardiji. V letošnji sezoni je slovenski kolesarski as Tadej Pogačar še tretjič zapored slavil na eni izmed petih velikih dirk, ki… »

"Uporabiti bomo morali različne trike, da izkoristimo Tadeja"

SiolNET 23.12.2023
"Že od otroških let je Tour ves čas v mojih mislih," se vrhunca kolesarske sezone 2024 veseli 21-letni španski up Juan Ayuso, moštveni kolega številke ena svetovnega kolesarstva Tadeja Pogačarja pri UAE Emirates. "Jasno, Tadej bo tam vodja naše… »

Najboljša na svetu najboljša tudi doma

Gorenjski glas 23.12.2023
Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar in najboljša športna plezalka sveta Janja Garnbret sta tudi najboljša športnika v Sloveniji. Z uvrstitvijo na evropsko prvenstvo si je naslov najboljše ekipe priborila naša nogometna reprezentanca. Nagrado… »

Najglasnejši aplavz Anžetu Lanišku

Gorenjski glas 23.12.2023
Kolesarski as Tadej Pogačar, športna plezalka Janja Garnbret in nogometna reprezentanca so najboljši slovenski športniki iztekajočega se leta, nagrado za fair play pa je prejel smučarski skakalec Anže Lanišek. Ljubljana – Društvo športnih… »

Kaj je bilo v napitku, ki mu je pomagal odpraviti krče na Lombardiji? Pogačar razkriva ... #video

SiolNET 22.12.2023
Prvi kolesar sveta Tadej Pogačar je v pogovoru z nekdanjim kolesarjem, danes kolesarskim komentatorjem Mattsom Stephensom razkril, kaj se je skrivalo v napitku, ki ga je zaužil v zadnjih kilometrih letošnje Dirke po Lombardiji, ko so ga začeli grabiti… »

Seznam najbolje plačanih kolesarjev: na vrhu Pogačar in nato dolgo nič

SiolNET 22.12.2023
Na lestvici najbolje plačanih kolesarjev, ki je nastala na podlagi predvidevanj in ne uradnih podatkov, močno vodi Tadej Pogačar, prvi kolesar lestvice Mednarodne kolesarske zveze in slovenski športnik leta 2023. Sledi trio kolesarjev ekipe Ineos… »

#intervju Tadej Pogačar: Tour bom mogoče kdaj preskočil, ampak ne zdaj

Dnevnik 22.12.2023
»Se vidimo kasneje,« se je Tadej Pogačar v slovenščini poslovil od številčne sicer mednarodno obarvane novinarske srenje pred hotelom v La Nucii v Španiji in odpeljal na ceste pokrajine Alicante na vzhodni španski obali. Čakal ga je dolg… »

Bo Vingegaard sledil Pogačarju in nastopil na Giru? Tukaj je odgovor …

SiolNET 21.12.2023
Kljub temu, da so ob napovedi, da bo Tadej Pogačar prihodnjo sezono nastopil na dvojčku Giro-Tour nekateri zastrigli z ušesi, češ da napori na italijanski pentlji ne omogočajo optimalnega nastopa v Franciji, je športni direktor ekipe Jumbo-Visma… »

Dvojček Giro−Tour: od samomorilske akcije do asa v rokavu

RTV Slovenija 21.12.2023
Kolesarstvo je v naših krajih postalo tako razširjeno in priljubljeno, da že predstavitev letnih načrtov pomeni športni dogodek tedna. Tadej Pogačar je zanetil majhen požar, ko je pred dnevi tudi uradno napovedal, da bo v letu 2024 združil Giro in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem