Tadej Pogačar

Vodilni na Giru izpostavil Pogijevo napako, tako komentira Slovenec

Zurnal24 05.05.2024
Ekvadorski kolesar je v zaključku uvodne etape dirke po Italiji dobil dvoboj s Tadejem Pogačarjem. Prvi favorit letošnje dirke po Italiji Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je uvodno etapo v okolici Torina končal na tretjem mestu. V zaključnem… »

Pogačar v etapo z žalnim trakom, to je razlog

Zurnal24 04.05.2024
Tadej Pogačar je dirkal tudi v spomin na mladega člana njegove kolesarske ekipe. Facebook Tadej Pogačar je prvo etapo dirke po Italiji prevozil s črnim trakom na levem rokavu svojega dresa. To je storil v v spomin na mladega člana kolesarske ekipe… »

Pogačar že poskrbel za šov, a vendarle priznal, da ekipa ni bila najboljša

RTV Slovenija 04.05.2024
107. Dirko po Italiji je odprla spektakularna etapa, težja, kot bi sodili po profilu. Tadej Pogačar je bil blizu, na klancih je pokazal svojo moč, a na njegov zmagoviti ples bo treba še malo počakati. Morda le en dan. Na vrhu sem vedel, da je… »

Pogačar: Otresel sem se tekmecev, to je znak, da imam dobre noge

Zurnal24 04.05.2024
Tadej Pogačar zadovoljen s prvim dnem Gira. Ekvadorski kolesar Jhonatan Narvaez (Ineos Grenadiers) je zmagovalec prve etape dirke po Italiji v okolici Torina. Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zasedel tretje mesto, potem ko je na zadnjem klancu… »

Ekvadorec in Nemec v sprintu premagala Pogačarja

RTV Slovenija 04.05.2024
Razgibano uvodno etapo kolesarske Dirke po Italiji je dobil Ekvadorec Jhonathan Narvaez (Ineos), ki je v ciljnem finišu ugnal Maximiliana Schachmanna (Bora) in Tadeja Pogačarja (UAE Emirates). Pogačar je v etapi v okolici Torina (140 km) po… »

Pogi sprintal za etapno zmago, veliki konkurenti že zaostali

Zurnal24 04.05.2024
Prva etapa dirke po Italiji se je končala z zmago Ekvadorca. Tadej Pogačar je osvojil tretje mesto, največje tekmece v skupnem seštevku pa je že pustil za sabo. Dirka po Italiji se je začela v okolici Torina, že v prvi etapi pa je na papirju med… »

#video Narvaez na uvodni etapi Gira v sprintu ugnal Pogačarja

Dnevnik 04.05.2024
Ekvadorski kolesar Jhonatan Narvaez (Ineos Grenadiers) je zmagovalec prve etape dirke po Italiji v okolici Torina (140 km). Slovenski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zasedel tretje mesto, potem ko je na zadnjem klancu opravil vse delo ob… »

Pogiju ni uspelo, za las je izgubil rožnato majico

Delo 04.05.2024
Moštvo UAE je storilo vse, da bi Tadej Pogačar že prvi dan 107. Gira oblekel rožnato majico, vendar, tokrat fortuna ni bila na njegovi strani. V drugem delu 130 kilometrov dolge etape v okolici Torina je bilo jasno, da Pogačarjevo moštvo UAE želi… »

Od mojstra etapnih dirk do zmagovalca enodnevnih klasik

RTV Slovenija 04.05.2024
Tadej Pogačar velja za enega najbolj vsestranskih kolesarjev, ki hkrati lahko osvaja tako tritedenske dirke kot najtežje enodnevne klasike. Udarna in zahtevna kombinacija, ki ji v modernem kolesarstvu preprosto ni para. Članek je bil prvič objavljen v… »

To danes čaka kolesarje, Pogačar že uvodni dan v rožnatem?

Zurnal24 04.05.2024
Z uvodno etapo se bo danes začela 107. kolesarska dirka po Italiji. Danes se bo s prvo etapo v okolici Torina začela 107. kolesarska dirka po Italiji. Glavni favorit za končno zmago je slovenski zvezdnik Tadej Pogačar, ob njem pa bodo na Giru… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem