Tadej Pogačar

Pogačar s solo pobegom tretjič zapored zmagovalec Dirke po Lombardiji, Roglič tretji #video

SiolNET 06.10.2023
Številka ena svetovnega kolesarstva Tadej Pogačar je še tretjič zapored zmagal na zadnji od petih največjih kolesarskih klasik sezone, dirki po Lombardiji, na kateri so morali opraviti z 238 kilometri in okoli 4.400 višinskimi metri… »

Mohorič se bo na makadamu zabaval z van Aertom

Delo 06.10.2023
Treviso gosti SP v makadamkanju s številnimi zvenečimi imeni. Belgijcu je žal, da z Rogličem odhaja njun trener. V nadaljevanju preberite: Kolesarski svet je na trnih pred dirko po Lombardiji, na kateri se bodo jutri udarili Tadej Pogačar (UAE)… »

Ali lahko Pogačar pokvari Rogličev zadnji ples z Jumbo-Vismo?

Zurnal24 05.10.2023
Pogačar lovi še tretjo Lombardijo, kako se bo končal Rogličev zadnji ples z Jumbom? V soboto bo na sporedu zadnji kolesarski spomenik sezone po Lombardiji. Gre za največjo jesensko klasiko, na kateri bo tretjo zaporedno zmago lovil Slovenec Tadej… »

Belgijec po slavju poslal močno sporočilo; Roglič in Pogačar tik pod stopničkami

RTV Slovenija 03.10.2023
Belgijec Ilan van Wilder (Soudal Quick Step) je zmagovalec 102. izvedbe enodnevne Dirke po treh dolinah Vareseja, na kateri so morali kolesarji prevoziti 3400 višinskih metrov. Tadej Pogačar in Primož Roglič sta ostala brez zmagovalnega odra… »

Mladi Belgijec zmago posvetil svoji ekipi: Dovolj imamo tega sra...!

SiolNET 03.10.2023
Zmagovalec 102. izvedbe dirke Tre Valli Varesine je 23-letni Belgijec Ilan Van Wilder (Soudal - QuickStep), Ekvadorec Richard Carapaz (EF Education - EasyPost) je zasedel drugo mesto, tretje pa Rus Aleksander Vlasov (Bora - Hansgrohe). Slovenska asa… »

Šok! Belgijec izkoristil nesložnost Pogačarja, Rogliča in druščine

Zurnal24 03.10.2023
V Vareseju najboljši Van Wilder, Roglič in Pogačar na četrtem ter petem mestu ostala brez stopničk. Belgijec Ilan van Wilder (Soudal-Quick Step) je presenetljivi zmagovalec 102. izdaje kolesarske dirke treh dolin Vareseja (Tre Valli Varesine). Od… »

Mladi Belgijec Van Wilder preprečil obračun Pogačarja in Rogliča

Delo 03.10.2023
Ena najstarejših kolesarskih klasik je bila že drugič v štirih dneh obračun med Pogačarjem in Rogličem. Lansko zmago je branil trenutno najboljši kolesar na svetu Slovenec Tadej Pogačar. Tudi leta 2019 je dirko dobil Slovenec, in sicer Primož… »

Kakšen ulov! Pogačarjeva ekipa pripeljala vzhajajočega zvezdnika

Zurnal24 03.10.2023
Kolesarski ekipi UAE Team Emirates se je pridružil zmagovalec letošnje dirke po Franciji za mlajše kolesarje. Nadarjeni mehiški kolesar Isaac del Toro bo od prihodnje sezone nastopal za moštvo UAE Team Emirates, kjer dirkata Slovenca Tadej Pogačar… »

TV namigi: Popoldne trupla in kolesarji, zvečer pesnik, ponoči ustrahovani

Delo 03.10.2023
Prihaja doku o Mateju Boru, začenja se serija s sodobnim pogledom na Watergate, že popoldne pa komedija o stand-up komiku in nov spopad Rogliča in Pogačarja. Torek, 3. oktobra Tri doline Vareseja: Planet 2 ob 15.00 Kolesarstvo (M). Prenos. 120 min… »

Kdo sta glavna snubca Primoža Rogliča? Seznam vse krajši ...

SiolNET 01.10.2023
Po tednih govoric in ugibanj o prestopu Primoža Rogliča, ki so še posebej oživele po novici o skorajšnji združitvi ekipe Jumbo-Visma in Soudal – QuickStep, naj bila med najverjetnejšimi možnostmi za Rogliča nemška ekipa BORA-Hansgrohe in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem