Tadej Pogačar

Po 438 dneh slovenska šampiona na isti dirki in že spet prva favorita

RTV Slovenija 29.09.2023
Aleluja, končno Tadej Pogačar in Primož Roglič skupaj na startni listi. Nazadnje se je to zgodilo na 14. etapi lanskega Toura, zdaj pa nas v tednu tri čakajo tri soočenja na enodnevnih dirkah v Italiji. Za uvod prelestna Emilija s ciljem na San… »

Roglič in Pogačar s pravo podporo, Roglič medtem tudi na radarju

SiolNET 29.09.2023
V soboto bo v Italiji na sporedu klasika Giro dell'Emilia, na kateri bodo na svoj račun prišli tudi slovenski ljubitelji kolesarstva. Osrednja favorita za zmago sta namreč slovenska šampiona Primož Roglič in Tadej Pogačar, ki bosta imela ob sebi… »

Pogačar menja ekipo? Agent razkril, kaj se je zgodilo po koncu Toura

Zurnal24 28.09.2023
Je na vidiku nova prestopna bomba z najboljšim slovenskim kolesarjem v glavni vlogi? Kolesarska ekipa INEOS Grenadiers mrzlično išče zvezdniško okrepitev, s pomočjo katere bi se na najprestižnejših dirkah lahko postavila po robu Jumbo-Vismi in UAE… »

Anže Ravbar, mladinski evropski prvak: Bolj kot na Rogliča ali Pogačarja spominja na Van Aerta

Dnevnik 28.09.2023
Slovenska kolesarska mladinska ekipa pod vodstvom Naceta Korošca je prevladovala na cestni dirki evropskega prvenstva na Nizozemskem. Anže Ravbar je postal evropski prvak, Žak Eržen pa je bil tretji. Slovenija je v zadnjih letih postala svetovna… »

Presenetljivo: Ineos Grenadiers se zanima za Tadeja Pogačarja

SiolNET 27.09.2023
Alex Carera, agent Tadeja Pogačarja, prvega kolesarja lestvice UCI, je v pogovoru za Global Cycling Network (GCN) potrdil, da se pri ekipi Ineos Grenadiers zanimajo za sodelovanje s Tadejem Pogačarjem. Vodstvo ekipe je v zvezi s tem Carero nagovorilo… »

Pred koncem sezone se bosta Pogačar in Roglič srečala kar trikrat

SiolNET 22.09.2023
Po tem, ko je letošnja kolesarska sezona do zdaj minila brez srečanja najboljših dveh slovenskih kolesarjev Tadeja Pogačarja in Primoža Rogliča, se bosta prvi in četrti na svetovni jakostni lestvici do konca sezone srečala kar trikrat. In to v… »

Tadej Pogačar ostaja prvi na svetu

Gorenjski glas 22.09.2023
Kranj – Kolesarski as s Klanca pri Komendi Tadej Pogačar je na svetovni lestvici Mednarodne kolesarske zveze (UCI) tudi po španski Vuelti ostal na prvem mestu. Pogačar je na vrhu svetovne lestvice že od 28. septembra 2021. Kolesar ekipe UAE Emirates… »

Rojstnodnevno darilo za Pogačarja? Trikratno srečanje z Rogličem.

RTV Slovenija 22.09.2023
Ne enkrat ali dvakrat, slovenska kolesarska šampiona se bosta v enem tednu pomerila kar trikrat. Primož Roglič je Emiliji in spomeniku po Lombardiji dodal še dirko po treh dolinah Vareseja, na kateri je zmagal leta 2019, zmago pa brani Tadej Pogačar… »

Kuss zelo jasno glede svoje bodoče vloge v Jumbo-Vismi

Zurnal24 22.09.2023
Moštveni kolega Primoža Rogliča se je - vsaj za zdaj - še vedno pripravljen zadovoljiti z vlogo pomočnika. Ameriški kolesarski as Sepp Kuss (Jumbo-Vismo) se še ni povsem privadil na status novopečenega zmagovalca Vuelte, zato trenutno nima… »

Na današnji dan (21. september) …

SiolNET 21.09.2023
Sportal Mali princ, ki je osvojil sveti gral kolesarstva #video delitve: 15 Slovenski kolesar Tadej Pogačar je privekal na svet 21. septembra 1998. Izjemni kolesar profesionalne ekipe UAE prihaja iz Klanca pri Komendi in je leta 2020 kar nekoliko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem