Tadej Pogačar

Evenepoel bo pogledoval proti Vingegaardu. Je to priložnost za Rogliča?

SiolNET 31.08.2023
Belgijski kolesar Remco Evenepoel, ki je včeraj za šest sekund povečal vodstvo v skupnem seštevku Dirke po Španiji in ima zdaj pred prvim zasledovalcem Enricom Masom 11 sekund naskoka, pred Jonasom Vingegaardom 37, pred Primožem Rogličem pa 43… »

Pogačar se je podpisal skoraj tisočosemstokrat

Gorenjski glas 25.08.2023
Dobrodelni dogodek Tadeja Pogačarja v Ljubljani: za žrtve poplav bo namenil trideset tisoč evrov. Ljubljana – Na Kongresnem trgu v Ljubljani je bila v sredo dolga vrsta ljudi, ki so čakali na podpis Tadeja Pogačarja. Šlo je za dobrodelni dogodek… »

Remco spregovoril o Slovencih: Poglejte Primoža ...

Zurnal24 25.08.2023
Belgijski kolesarski as je med trenutno najboljše uvrstil tudi dva Slovenca. Belgijec Remco Evenepoel, ki je v tem mesecu na SP v Glasgowu izgubil majico svetovnega prvaka v cestni vožnji, bo na dirki po Španiji branil lansko zmago. Na novinarski… »

Pogačar bo žrtvam poplav namenil 30 tisočakov, trenira na vso moč, a odločil se še ni #video

SiolNET 24.08.2023
Tadej Pogačar je na dobrodelnem druženju z navijači poziral za kar 1.214 fotografij in se podpisal skoraj 1.800-krat, za žrtve poplav pa bo skupaj namenil 30 tisoč evrov. Sezono, ki zanj je ali pa ni končana, odločitve še ni sprejel oz. je javno… »

Denarna pomoč Tadeja Pogačarja se je potrojila

Delo 24.08.2023
Eden najbolj prepoznavnih slovenskih športnikov se je na edinstven način lotil zbiranja sredstev za pomoč prizadetim v poplavah in bo doniral 30.070 evrov. Znane so številke sredinega dobrodelnega dogodka slovenskega kolesarskega asa Tadeja Pogačarja… »

Toliko denarja je na Kongresnem trgu zbral Tadej Pogačar

Zurnal24 24.08.2023
Gorenjski kolesarski šampion je potrojil donacijo za pomoč prizadetim v poplavah. Znane so prve številke sredinega dobrodelnega dogodka slovenskega kolesarskega asa Tadeja Pogačarja na Kongresnem trgu v Ljubljani. Kot so sporočili iz njegove ekipe… »

Neverjeten odziv: Več kot 100-metrska kolona za Pogija

Zurnal24 23.08.2023
Tadej Pogačar priskočil na pomoč žrtvam v poplavah. Tadej Pogačar je na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu v Glasgowu osvojil bronasto kolajno in že takrat napovedal, da bo priskočil na pomoč rojakom, ki so jih v času tekmovanja na Škotskem… »

Pogačar potrojil donacijo za prizadete v poplavah

RTV Slovenija 23.08.2023
Kolesarski as Tadej Pogačar z dobrodelno akcijo pomaga prizadetim v nedavnih poplavah. V sredo se je družil z navijači na Kongresnem trgu v Ljubljani. Kot so sporočili iz njegove ekipe, bo Pogačar za pomoč prizadetim v poplavah doniral 30.007 evrov… »

Tadej Pogačar je hiter tudi z roko

Delo 23.08.2023
Slovenski kolesarski as po dobrodelni akciji razmišlja o vrnitvi v karavano. V nadaljevanju preberite: Tadej Pogačar se je z dobrodelnim deljenjem avtogramov in fotografiranjem z navijači na Kongresnem trgu pridružil številnim znanim slovenskim… »

Kolesarji za Slovenijo

Gorenjski glas 22.08.2023
Kranj – »Draga Slovenija, čas je, da stopimo skupaj, za pomoč, za žrtve katastrofalnih poplav. Tadej, Matej, Primož, Luka, Matevž, Jan, Domen. Sedem kolesarjev svetovne serije, sedem podpisanih dresov, ena dražba. Pokažimo, da veliki smo mi. Vsi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem