Tadej Pogačar

Prvi kolesar sveta v četrtek začenja niz italijanskih klasik

RTV Slovenija 12.09.2023
Po težavah Remca Evenepoela na Dirki po Španiji je jasno, da bo sezono 2023 na vrhu UCI-lestvice tretje leto zapored končal Tadej Pogačar, ki je za ogrevanje pred zaključkom sezone dodal na spored še eno dirko: Coppa Sabatini ta četrtek. Medtem ko… »

Pogačar spremenil načrte, že čez tri dni na startu prestižne dirke!

Zurnal24 11.09.2023
Tadej Pogačar je na svoj tekmovalni koledar dodal še prestižno italijansko jesensko klasiko Coppo Sabatini. Medtem ko se kolesarska sezona vse bolj bliža koncu, je slovenski šampion Tadej Pogačar na svoj tekmovalni koledar dodal še eno dirko. Drugo… »

Tadej Pogačar se bo vrnil prej, kot je mislil

SiolNET 11.09.2023
Tadej Pogačar bo v četrtek v Toskani nastopil na enodnevni italijanski kolesarski dirki Coppa Sabatini (198,3 km), so potrdili organizatorji. To pomeni, da bo dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji, ki je nazadnje tekmoval na svetovnem prvenstvu v… »

Adam Yates prvi Britanec z zmago v Montrealu, Mohorič na 18. mestu

RTV Slovenija 10.09.2023
Adam Yates (UAE Team Emirates) je zmagovalec 12. velike nagrade Montreala. Po 221,4 km je bil boljši od Francoza Pavla Sivakova, tretji pa je bil Španec Alex Aranburu. Edini Slovenec Matej Mohorič je zasedel 18. mesto. Za 31-letnega Adama Yatesa je… »

Na današnji dan (6. september)

SiolNET 06.09.2023
Leta 2019 je slovenski kolesar Tadej Pogačar dobil 13. etapo dirke po Španiji. Na drugem mestu zahtevne gorske etape je končal Primož Roglič, ki je s taktično vrhunsko odpeljano etapo še povečal vodstvo v skupnem seštevku Vuelte. Dvajsetletni… »

Pogačar razkril načrte

SiolNET 05.09.2023
Slovenski šampion Tadej Pogačar se je odločil, katere dirke ima do konca koledarskega leta še v načrtu. Tretjič bo poskušal osvojiti italijanski spomenik Dirko po Lombardiji. Sportal Roglič odlično opravil s kronometrom, Remco kljub vsemu pred… »

Tadej Pogačar po tretjo Lombardijo, Giro trka na vrata

Delo 05.09.2023
Slovenski kolesarski as bo izpustil dirki svetovne serije v Kanadi, sezono pa bo kot običajno končal v Italiji. »Morda je to to za letos, moram si nekoliko oddahniti, letos si še nisem. Do avgusta je neslo,« je Tadej Pogačar po svetovnem prvenstvu… »

Pogačar ima do konca sezone še en velik cilj, odpovedal se je celo ...

Zurnal24 05.09.2023
Tadej Pogačar je izpustil celo klasiko po Bretaniji, da bi se le čim bolj pripravil na dirko po Lombardiji. Tadej Pogačar ima za sabo zelo naporno leto, ko je spomladi nastopal (in zmagoval) na eni dirki za drugo, preden se je grdo poškodoval na… »

Sainz ujel tatova, ki sta mu ukradla uro

Delo 04.09.2023
Carlos Sainz je pred hotelom v Milanu rešil 600.000 evrov vredno uro Richard Mille, policija je zmikavta aretirala. Žrtvi tudi Lando Norris in Tadej Pogačar. Španski zvezdnik formule 1 Carlos Sainz je na Ferrarijevi domači dirki v Monzi prvič v… »

Kussu izjemna zmaga, Rogličevi v sedlu po popolni ofenzivi

Delo 31.08.2023
Jumbo Visma je v 6. etapi na glavo obrnila dirko. Remco Evenepoel ni mogel slediti skoku zasavskega asa. V nadaljevanju preberite: Pico del Buitre ne sodi med najbolj slovite kolesarske vzpone, a si že zasluži mesto med legendami Vuelte, čeprav ga je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem