Tadej Pogačar

Pogačar ni v ožjem krogu favoritov za medaljo

RTV Slovenija 10.08.2023
Tadeja Pogačarja na svetovnem kolesarskem prvenstvu na Škotskem čaka v petek 47,8 km dolga vožnja na čas. Prvi kolesar sveta priznava, da mu trasa ni všeč. Glavni cilj je uvrstitev do 10. mesta, ki prinaša dodatnega kolesarja za olimpijske igre… »

Saganov rekord bi bil zelo blizu današnjemu Pogačarjevemu mejniku

RTV Slovenija 10.08.2023
Tadej Pogačar še naprej ruši točkovne rekorde na lestvici UCI, saj je postal prvi kolesar, ki je prebil mejo tako 6000 kot 7000 točk, zelo blizu pa je že naslednja tisočica. Na portalu Športni SOS tokrat odgovarjamo na vaši kolesarski vprašanji… »

Pogačar po brutalni nedelji še čuti noge, težak pa bo tudi kronometer #video

SiolNET 09.08.2023
"Še vedno čutim noge," je po ogledu trase, na kateri bo v petek lovil novo odličje na svetovnem prvenstvu v Glasgowu, povedal slovenski kolesarski as Tadej Pogačar. V nedeljo je na brutalni, 270 kilometrov dolgi, cestni dirki osvojil bronasto odličje… »

V boj za odličja tudi kolesarke, na četrtkovem kronometru dve Slovenki

SiolNET 09.08.2023
Slovenske članice se te dni v Glasgowu pripravljajo na nastope na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu. Najprej jih v četrtek ob 14.40 čaka vožnja na čas, cestna dirka pa bo na sporedu v nedeljo ob 13. uri. Po spremembi v ekipi bodo v nedeljo tekmovale… »

Pogačar po Hauptmanu še v lov na Rogliča

Delo 09.08.2023
Slovenski zvezdnik je pred petkovo vožnjo na čas obiskal vetrovnik formule ena v Silverstonu. S 47. mestom Natana Gregorčiča med mlajšimi člani so se na kolesarskem svetovnem prvenstvu v Glasgowu začeli slovenski nastopi v vožnji na čas, v kateri… »

"Pogačar se bo boril za mesta od 5 do 9"

Zurnal24 09.08.2023
Priljubljeni kolesarski vplivnež Pogačarju napoveduje boj za mesta od 5 do 9. Priljubljeni kolesarski vplivnež Benji Naesen je v zadnjem podcastu spregovoril o glavnih favoritih za petkov kronometer na svetovnem prvenstvu v Glasgowu. Kronometer članov… »

Bujak in Žigart po olimpijsko kvoto

RTV Slovenija 09.08.2023
Slovenske kolesarke se v Glasgowu pripravljajo na nastope na svetovnem prvenstvu. Najprej jih v četrtek ob 14.40 čaka vožnja na čas, cestna dirka pa bo na sporedu v nedeljo ob 13.00. Po spremembi v ekipi bodo v nedeljo tekmovale Urška Žigart, Urša… »

Adri van der Poel: Moj sin ni najboljši, to je Pogačar

Zurnal24 09.08.2023
Nekdanji kolesarski as je za najboljšega na svetu izbral Slovenca. Na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu je v cestni vožnji do mavrične majice prikolesaril Mathieu van der Poel. Ta je zlato osvojil pred velikima tekmecema Woutom Van Aertom in Tadejem… »

Tadej Pogačar − najbolj vsestranski cestni kolesar

RTV Slovenija 09.08.2023
Kolesarski spremljevalci že dolgo poznajo moč in univerzalnost Tadeja Pogačarja, a nič ni narobe, če to večkrat ponovimo in poudarimo. Zadnji dve leti je preprosto najbolj univerzalen in najboljši cestni kolesar na svetu. Čeprav na zadnjih… »

Prizadetim v poplavah na pomoč tudi Tadej Pogačar

Zurnal24 09.08.2023
Tadej Pogačar je medaljo s svetovnega prvenstva posvetil Sloveniji, kateri bo po grozljivih poplavah tudi sam priskočil na pomoč. Tadej Pogačar je v nedeljo v Glasgowu spisal novo poglavje slovenske kolesarske zgodovine, ko je kot drugi Slovenec… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem