Tadej Pogačar

Dobrodelna akcija Tadeja Pogačarja unikatna priložnost tudi za navijače

SiolNET 21.08.2023
Slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar, ki je bil julija odličen drugi na Dirki po Franciji, v začetku avgusta pa je na svetovnem prvenstvu v Glasgowu na Škotskem osvojil bronasto odličje na cestni dirki, se bo v sredo, 23. 8. 2023, ob 18. uri… »

Solidarnost slovenskih športnikov

Nova 24TV 20.08.2023
Kolumnistka Marjeta Bogataj. Radi jih imamo. Ponosni smo nanje, ko so tako uspešni, ponosni smo tudi nase, ker kot športni narod izstopamo. In zdaj, ko se soočamo z največjo naravno katastrofo v zgodovini samostojne države, nas poboža vsaka novica o… »

"S SRCEM ZA SLOVENIJO": Sedem kolesarjev iz svetovne serije z dražbo dresov za žrtve poplav (VIDEO)

Regional 17.08.2023
Sedem slovenskih kolesarjev, ki nastopajo v svetovni seriji, med njimi so med drugimi tudi največji zvezdniki Primož Roglič, Tadej Pogačar in Matej Mohorič, bodo z dražbo svojih dresov pomagali žrtvam poplav, ki so prvi konec tedna avgusta… »

Roglič, Pogačar, Mohorič in ostali z dražbo dresov za žrtve poplav

Dnevnik 16.08.2023
Sedem slovenskih kolesarjev, ki nastopajo v svetovni seriji, med njimi so med drugimi tudi največji zvezdniki Primož Roglič, Tadej Pogačar in Matej Mohorič, bodo z dražbo svojih dresov pomagali žrtvam poplav, ki so prvi konec tedna avgusta… »

Slovenski kolesarski zvezdniki na pomoč žrtvam poplav

Zurnal24 16.08.2023
Dražba poteka na spletni strani Primoža Rogliča. Sedem slovenskih kolesarjev, ki nastopajo v svetovni seriji, med njimi so med drugimi tudi največji zvezdniki Primož Roglič, Tadej Pogačar in Matej Mohorič, bodo z dražbo svojih dresov pomagali… »

Dobrodelni dogodek Tadeja Pogačarja

Gorenjski glas 16.08.2023
Komenda – V Glasgowu na Škotskem se je v nedeljo končalo svetovno prvenstvo v kolesarstvu. Na njem je Slovenija po zaslugi Tadeja Pogačarja osvojila bronasto medaljo. Gorenjec je bil tretji na cestni dirki. Ljubitelji športa ga boste lahko prihodnji… »

Tadej Pogačar med zadnjimi romantiki na Škotskem

Delo 13.08.2023
Slovenci si bomo prvo super kolesarsko prvenstvo zapomnili po bronu svetovne številke ena. Na vrsti Vuelta z Rogliče, Vingegaardom in Evenepoelom. Z zmagoslavjem Belgijke Lotte Kopecky na cestni dirki profesionalk – Eugenia Bujak jo je končala na 54… »

Pogi na zadnji dirki ob trasi, takšna je bila njegova zadolžitev

Zurnal24 13.08.2023
Tadej Pogačar je priskočil na pomoč slovenskim kolesarkam. Tadej Pogačar je na svetovnem prvenstvu, ki ga je gostil Glasgow, osvojil bronasto kolajno in postal drugi slovenski kolesar z odličjem s cestne preizkušnje. To je pred 22 leti uspelo še… »

Pogačar sprejel dokončno odločitev, ali bo tudi on nastopil na Vuelti

Zurnal24 12.08.2023
Najboljši kolesar sveta je po svojem nastopu v kronometru na svetovnem prvenstvu potrdil, da bo tudi letos izpustil špansko pentljo. Potem ko se je udeležil svetovnega prvenstva v Glasgowu in Sloveniji priboril bron na cestni dirki ter popolnoma… »

Evenepoel 12 sekund pred Ganno, Pogačar brez prave svežine

RTV Slovenija 11.08.2023
Remco Evenepoel je svetovni prvak v kronometru. V Stirlingu je za 12 sekund ugnal Filippa Ganno, tretji pa je bil britanski najstnik Joshua Tarling. Tadej Pogačar je osvojil 22. mesto, zaostal je dobre tri minute, utrujenost po naporni sezoni je očitna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem