Tanja Fajon

Tanja Fajon odločena: ne bo kandidirala

Dnevnik 20.03.2024
Predsednica SD Tanja Fajon se na aprilskem kongresu ne bo potegovala za nov mandat na čelu SD. Tako je sporočila v pismu članstvu. Za njenega naslednika se bodo potegovali vodja poslancev Jani Prednik, evropski poslanec Milan Brglez in ajdovski župan… »

Tanja Fajon se umika s čela SD-ja, v boj za njen stolček Beočanin, Brglez in Prednik

RTV Slovenija 20.03.2024
Predsednica SD-ja Tanja Fajon se na aprilskem kongresu ne bo potegovala za nov mandat na čelu SD-ja. Soglasja h kandidaturi namreč ni podala. Za vodenje stranke se bodo potegovali vsaj trije kandidati: Jani Prednik, Tadej Beočanin in Milan Brglez… »

Tanja Fajon ne bo več predsednica SD, najverjetneje pa ostaja ministrica

Delo 20.03.2024
Pričakovano je dosedanja predsednica SD sporočila, da ne bo oddala soglasja h kandidaturi za predsednico stranke. Tanja Fajon, ki je stranko vodila zadnja štiri leta, je članom sporočila, da jih nagovarja z mešanimi občutki in da je hvaležna za… »

Tanja Fajon se poslavlja, to je razlog

Zurnal24 20.03.2024
Zanimanje za vodilne položaje precejšnje. Opolnoči je potekel rok za oddajo soglasij h kandidaturi za vodilna mesta v stranki SD o katerih bodo odločali na aprilskem kongresu. Predsednica SD Tanja Fajon se na aprilskem kongresu ne bo potegovala za nov… »

Tanja Fajon ne bo več predsednica SD

Mladina 20.03.2024
Navedla je, da se zaveda, "odgovornosti, ki je s težo bremena afere 'sodna palača' stranko močno prizadela" Predsednica SD Tanja Fajon se na aprilskem kongresu ne bo potegovala za nov mandat na čelu SD, je sporočila v pismu članstvu in na družbenih… »

Predkongresno taktiziranje Socialnih demokratov

Delo 20.03.2024
Kdo bo nasledil Tanjo Fajon – Jani Prednik, Tadej Beočanin, Milan Brglez? Menjave tudi v vladi? Šele popoldne naj bi posebna kandidacijska komisija sporočila, kdo od evidentiranih kandidatov je na koncu dejansko podal soglasje za najvišje funkcije v… »

Ali se Tanja Fajon poslavlja od vodenja SD-ja?

RTV Slovenija 19.03.2024
Kandidati, ki se želijo na kongresu SD-ja potegovati za vodstvena mesta, lahko še v torek podajo soglasje h kandidaturi. Oči bodo uprte predvsem v kandidate za predsedniško mesto. Sedanja predsednica Tanja Fajon pa načrtov še ni razkrila. V SD-ju… »

OČI UPRTE V TANJO FAJON: Se bo umaknila z vodstvenega položaja v SD?

Regional 19.03.2024
Kandidati, ki se želijo na kongresu SD potegovati za vodstvena mesta, lahko še danes podajo soglasje h kandidaturi. Oči bodo uprte predvsem v kandidate za predsedniško mesto. Sedanja predsednica Tanja Fajon načrtov še ne razkriva. Je pa soglasje… »

Kdo bo novi predsednik SD? To so kandidati!

Zurnal24 19.03.2024
V SD, ki se aprila podaja na izredni volilni kongres, se je minuli teden iztekel rok za evidentiranje kandidatov za vodstvene funkcije v stranki, danes opolnoči pa se bo iztekel rok, do katerega lahko kandidati podajo soglasje h kandidaturi. Kandidati… »

Tanja Fajon / »Želimo videti Evropo razširjeno, večjo in združeno do leta 2030«

Mladina 19.03.2024
Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je dejala, da je širitev EU geostrateška nuja in da smo v ključnem trenutku. Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je danes v Evropskem parlamentu v Bruslju dejala, da je širitev EU geostrateška nuja in da… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem