Tanja Fajon

#VoxPopuli Lestvica priljubljenosti: Nataša Pirc Musar ostaja na vrhu, Tanja Fajon se vrača

Dnevnik pred 22 dnevi
Na vrhu lestvice priljubljenosti je tudi ta mesec Nataša Pirc Musar. Lestvica tokrat ne prinaša večjih pretresov. Prinaša pa kar nekaj zanimivosti. Denimo to, da noben politik ni dobil slabše ocene kot prejšnji mesec – razen Anžeta Logarja. Na… »

#foto Kongres SD: Novi predsednik Socialnih demokratov je Matjaž Han

Dnevnik pred 25 dnevi
Na volilnem kongresu Socialnih demokratov po aferi Litijska, ki je strmoglavila politične ratinge stranke, je bil za naslednika Tanje Fajon izvoljen gospodarski minister Matjaž Han. V drugem krogu je tesno premagal Milana Brgleza. V dvorani Grand hotela… »

Tanja Fajon se poslavlja, takšno darilo so ji dali

Zurnal24 pred 24 dnevi
"In še čisto za konec - danes vem, da je vodenje naše stranke verjetno najtežje opravilo. Ne dovolimo, da bi že jutri začeli rušiti novega predsednika. Malo šale, je pa tudi veliko resnice v tem," je dejala Tanja Fajon, preden je za slovo prejela… »

Fajon: Matjaž Han je politik, ki najbolj uživa zaupanje

RTV Slovenija pred 25 dnevi
"Verjamem, da je v tem trenutku Matjaž Han lahko nekdo, ki je sposoben povezati stranko in jo utrditi," je v Odmevih pred sobotnim izrednim kongresom SD-ja, kjer bodo volili novega predsednika, dejala dozdajšnja predsednica SD-ja Tanja Fajon. SD bo v… »

Matjaž Han v boj za predsednika SD, Tanja Fajon ceni »to njegovo potezo v zadnjem trenutku«

Dnevnik pred 25 dnevi
Gospodarski minister Matjaž Han se podaja v boj za predsednika stranke Socialnih demokratov. Na jutrišnjem volilnem kongresu bo izzval dosedanje kandidate Janija Prednika, Milana Brgleza in Tadeja Beočanina. Na njegovo kandidaturo se je popoldne… »

Tanja Fajon glede Hanove kandidature: "Cenim tudi to njegovo potezo v zadnjem trenutku"

Necenzurirano pred 25 dnevi
V zadnjem trenutku, le dan pred volilnim kongresom stranke, se je v bitko priključil tudi najbolj priljubljeni minister aktualne vlade Matjaž Han, poroča portal necenzurirano.si. Vest je v izjavi za javnost ob 14. uri potrdil tudi Han. Župan… »

"Stranka se utaplja v Golobovem mešanju megle!"

Zurnal24 pred 25 dnevi
Socialni demokrati (SD), ki so zaradi afere o sodni stavbi na Litijski cesti v Ljubljani, strmoglavili na lestvicah javnomnenjske podpore, bodo na jutrišnjem kongresu izbirali novo vodstvo predvsem pa iskali pot iz idejne, kadrovske in strankarske krize… »

Robert Golob brezpogojno podpira Boruta Pahorja

Delo pred 27 dnevi
Predsednik vlade je zadnji mesec lobiral pri voditeljih evropskih držav, da Pahor zasede položaj posebnega odposlanca EU za dialog med Beogradom in Prištino. Po tem, ko so na zunanjem ministrstvu, ki ga vodi Tanja Fajon, potrdili, da pomagajo bivšemu… »

Borut Pahor lobira za položaj posebnega odposlanca EU-ja za dialog med Beogradom in Prištino

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Nekdanji predsednik republike Borut Pahor s podporo ministrstva za evropske in zunanje zadeve lobira za položaj posebnega odposlanca Evropske unije za dialog med Beogradom in Prištino, ki ga zaseda ugledni slovaški diplomat Miroslav Lajčák. Na… »

PETICIJA 'POZIV ZA PALESTINO': Podpisnike sprejeli Klakočar Zupančič in Fajonova, med njimi tudi Aurelio Juri (FOTO)

Regional pred 27 dnevi
Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič in zunanja ministrica Tanja Fajon sta sprejeli podpisnike peticije 'Poziv za Palestino', ki so povezani v civilno iniciativo. Sogovorniki so izmenjali poglede na bližnjevzhodni konflikt, pri čemer… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem