Tanja Fajon

Tanja Fajon se je na Kitajskem zavzela za "uravnoteženost blagovne menjave"

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Za ohranjanje mednarodnega miru in varnosti je treba iskati politične rešitve v skladu z ustanovno listino ZN-a in mednarodnim pravom, je ob začetku obiska na Kitajskem poudarila zunanja ministrica Tanja Fajon, ki jo je sprejel kitajski kolega Vang Ji… »

Fajon na Kitajskem o političnem dialogu in gospodarskem sodelovanju

Dnevnik pred 20 dnevi
Za ohranjanje mednarodnega miru in varnosti je treba iskati politične rešitve v skladu z ustanovno listino ZN in mednarodnim pravom, je ob začetku obiska na Kitajskem poudarila zunanja ministrica Tanja Fajon, ki jo je danes sprejel kitajski kolega Wang… »

»Slovenija in Kitajska imata zgodovino prijateljskih odnosov«

Mladina pred 20 dnevi
Ministrica za zunanje zadeve Tanja Fajon na Kitajskem o ohranjanju mednarodnega miru in varnosti. Za ohranjanje mednarodnega miru in varnosti je treba iskati politične rešitve v skladu z ustanovno listino ZN in mednarodnim pravom, je ob začetku obiska… »

Han po sestanku z Golobom zadovoljen. Fajon ostaja podpredsednica vlade.

RTV Slovenija pred 21 dnevi
Matjaž Han se je prvič po izvolitvi na mesto predsednika stranke SD sešel s premierjem Robertom Golobom. Pogovorila sta se tudi o podpredsedniških mestih v vladi, kjer po Hanovih navedbah sprememb ne bo. Podpredsednica vlade torej ostaja Tanja Fajon… »

Han napovedal, da bodo o tem z Golobom še razpravljali

Zurnal24 pred 21 dnevi
Na prvem srečanju med novim predsednikom SD in predsednikom vlade je beseda tekla o nadaljnjem sodelovanju. Han ostaja optimističen. Predsednik SD Matjaž Han se je po izvolitvi na čelo stranke danes sestal s premierjem Robertom Golobom. Z izplenom… »

Han po srečanju z Golobom zadovoljen, Tanja Fajon ostaja podpredsednica vlade

Dnevnik pred 21 dnevi
Predsednik SD Matjaž Han se je po izvolitvi na čelo stranke danes sestal s premierjem Robertom Golobom. Z izplenom sestanka je zadovoljen, je dejal ob odhodu z vlade. Med drugim sta se z Golobom pogovorila o podpredsedniških mestih v vladi, kjer po… »

Bi Slovenija priznala Palestino?

Mladina pred 23 dnevi
Neodvisno Palestino je Slovenija nekdaj že priznavala, in sicer še kot del nekdanje Jugoslavije. Pred torkovim obiskom španskega premierja Pedra Sancheza je v ospredju zunanjepolitičnih vprašanj priznanje Palestine. Naklonjenost temu sta izrazila… »

Ko je odstopil Klemen Žibert, so v SD dobili za 600 tisoč evrov računov

Necenzurirano pred 22 dnevi
Sobotni kongres SD je razkril, da so v stranki v dobrem letu pridelali za skoraj milijon evrov dodatnega dolga. Kako je to mogoče? Je želel nekdanji glavni tajnik račune za prenovo starih in novih prostorov skriti pred stranko? Ko je Klemen Žibert po… »

Fajon na Japonskem za okrepitev gospodarskega sodelovanja, na Kitajsko odhaja gospodarska delegacija

RTV Slovenija pred 22 dnevi
Zunanja ministrica Tanja Fajon se je na Japonskem sestala z Joko Kamikavo. Zavzela se je za okrepitev gospodarskega in znanstvenega sodelovanja. Kmalu se bo pridružila gospodarski delegaciji, ki se je odpravila na Kitajsko. Je največja odprava po 2009… »

Andraž Zorko: "Han je neke vrste sanacijski upravitelj, a bojim se, da bi bil lahko tudi stečajni"

RTV Slovenija pred 22 dnevi
Čeprav je Matjaž Han lahko ostrejši v izjavah, kot je bila Tanja Fajon, verjetno še vedno premierju in koaliciji ustreza bolj, kot bi jim kateri od novincev, meni analitik Andraž Zorko. "Matjaž Han je del tabora, ki je že zdaj vladal v SD-ju. Zdi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem