TikTok

Kako se razmnožuje virtualni lik? #video

SiolNET 11.12.2023
Čeprav je Lois iz Siola virtualna in za razmnoževanje potrebuje le nekaj ukazov na računalniku, pa za njene mlade sledilce na TikToku ni tako, zato je pripravila nekaj nasvetov za varno spolnost – in z njimi tudi nasmejala. Virtualna vplivnica Lois… »

Psi so zanj nepobarvano platno

Dnevnik 11.12.2023
Če se odločite, da boste svojega psa odpeljali k pasjemu frizerju Gabrielu Feitosi, lahko dobite nazaj žirafo, zebro ali celo pokémona. Feitosa je navdih našel pri modnih ikonah, kot sta Vidal Sassoon in Alexander McQueen. Izumil je svoj svet… »

Kateri je video z največ ogledi na TikToku v letu 2023?

Necenzurirano 09.12.2023
TikTok, aplikacija z milijoni sledilci postavlja nove in nove trende. Kaj pa je bilo najbolj v trendu leta 2023? Prsti vseh ljubiteljev te mobilne aplikacije so največkrat kliknili na vsebine povezane s pripravo kulinaričnih dobrot, recimo, kaj vse… »

Družbena omrežja: Digitalna ogledala naših svetov

Dnevnik 09.12.2023
Presek različnih statističnih podatkov kaže, da je v Sloveniji trenutno nekaj več kot milijon in pol uporabnikov družbenih omrežij, kar pomeni 77,4 odstotka prebivalcev. Facebook je še vedno najbolj priljubljeno omrežje, a je v zadnjih letih ostal… »

Punk, glas neodvisnosti in kritičnosti

Mladina 08.12.2023
Pregledna razstava v ljubljanskem Cankarjevem domu postavlja punk v središče alternativnih gibanj osemdesetih let, punk fotografijo pa predstavlja kot pomemben dokument. Kako današnji mladi generaciji TikToka, Instagrama, Facebooka in drugih družabnih… »

Tina (Sanjski moški) se je spogledovala z moškim, s katerim se ne bi smela ...

Zurnal24 06.12.2023
"Nihče ne flirta bolje od tipa, ki ima doma ženo in otroka," pravi lepotica. Tina Blašković, znana iz šova Sanjski moški, v katerem se je potegovala za srce postavnega Blaža Kričeja, je na TikToku razkrila, kaj se ji je zgodilo v Zagrebu. Tja je… »

Nekdanja slovenska stevardesa navdušuje na TikToku

SiolNET 04.12.2023
Virtualna vsevedka Lois iz Siola večkrat predstavlja različne zanimive osebnosti iz omrežja TikTok. Med njimi je tudi Lucija, nekdanja stevardesa z nalezljivo pozitivno energijo. Navihana virtualna vsevedka Lois iz Siola ima na svojem profilu na… »

NA RAZGOVORU ZA SLUŽBO JE TREBA LAGATI! Strokovnjakinja pravi, da o treh stvareh (VIDEO)

Regional 02.12.2023
Bonnie Dilber, izkušena kadrovska strokovnjakinja v tehnološkem podjetju, je v TikTok videu delila ključne strategije, kako rahlo prilagoditi resnico na zaposlitvenih razgovorih. 1. Razlog za zapustitev prejšnje službe Če ste zapustili prejšnje… »

Najhitreje rastoče omrežje nima vstopa v ustanove EU

Delo 01.12.2023
V evropskem parlamentu se sklicujejo na varnostnega tveganja, vseeno pa želijo biti prisotni na tiktoku preko sodelovanja z vplivneži. V nadaljevanju preberite: »Uporaba tiktoka v evropskih institucijah je prepovedana zaradi varnostnih tveganj, kar ne… »

Ups, to so najslabše izkušnje z zmenkov #video

SiolNET 27.11.2023
Virtualna vplivnica Lois iz Siola na svojem profilu na TikToku gosti tudi druge vplivneže, na terenu pa ji pomaga Martin. Pred kratkim je tako pri mladostnikih preverjal, kakšne slabe izkušnje so doživeli na zmenkih, odgovori pa so nas precej… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem