TikTok

Zgodba kot iz filma: dvojčici, ločeni ob rojstvu, sta se našli zaradi videa na TikToku

RTV Slovenija 28.01.2024
Sliši se skoraj filmsko, a je resnično: enojajčni dvojčici Amy in Ano iz Gruzije sta odraščali vsaka v svoji družini, potem ko so ju ob rojstvu ločili in prodali. Spoznali sta se po naključju, ko je Amy na TikToku objavila svoj videoposnetek… »

Znani tiktoker: Tega se ne bi še enkrat lotil

SiolNET 27.01.2024
Najpriljubljenejši slovenski tiktoker Žiga Kukovič, ki objavlja pod vzdevkom Kuxala, je posnel celovečerni prvenec, komedijo z elementi kriminalke in romance z naslovom Gepack. Film spremlja štiri prijatelje, ki se odpravijo na morje in se pri tem… »

Jessica Biel z nasveti, kako jesti pod prho

RTV Slovenija 27.01.2024
V preteklosti je Jessica Biel razkrila, da uživa v tem, da jé pod prho. V šaljivem videu je delila nekaj nasvetov, kako se tega uspešno lotiti. Med drugim je priporočljivo imeti mesto, kamor se odloži skodelica, in da nič ne pride v stik z milom… »

Billy Joel se februarja vrača z novo skladbo

SiolNET 26.01.2024
Ameriški glasbenik Billy Joel za 1. februar napoveduje izid nove skladbe Turn the Lights Back. Pesem, ki sledi dolgemu glasbenikovemu premoru, bo po napovedih založnikov odprla novo poglavje v njegovem ustvarjalnem delu. To po pisanju britanskega… »

To o bivšem možu pravi Hajdi (Poroka na 1. pogled), ki ima že novega

Zurnal24 25.01.2024
Sta še v stikih? Julija je odjeknila vest, da je zakona med Hajdi Jasarova in Anžetom Žerovcem konec. Par se je spoznal pred kamerami, v Planetovem ljubezenskem šovu Poroka na prvi pogled. Da se bo tako romantično končalo, mnogi niso verjeli, saj je… »

Znana igralka jedla sneg in razburila sledilce #video

SiolNET 22.01.2024
Igralka Reese Witherspoon je na družbenem omrežju TikTok objavila recept za snežno sladico in s tem razburila svoje sledilce. Tako kot v Evropi tudi v nekaterih delih ZDA snega ne primanjkuje. Igralka Reese Witherspoon je pošiljko snega izkoristila in… »

Mitologija, booktok in nova knjižna revolucija

Delo 20.01.2024
Zakaj na novo izpisani grški miti, običajno s perspektive mitoloških junakinj, polnijo police knjigarn? In kako najstnice na booktoku spreminjajo založništvo? Medtem ko se večina resnih revij in časopisov ukvarja s krizo branja, so v tujini… »

Ameriška vojska v petek znova napadla hutijske cilje

SiolNET 20.01.2024
Ameriška vojska je v petek izvedla še en krog napadov na jemenske hutije, poročajo tuje tiskovne agencije. Uničili so nekaj raketnih izstrelišč, ki so jih hutiji pripravljali za napade na ladje v Rdečem morju, je sporočila Bela hiša. Hutiji so… »

Najlepši snežak Aleksandra Vučića

Dnevnik 20.01.2024
Srbski predsednik Aleksandar Vučić se je minuli teden, ko se je udeležil Svetovnega gospodarskega foruma v švicarskem Davosu, na družbenem omrežju tiktok pohvalil s snežakom, ki ga je naredil. V opisu videa je zapisal, da je svojemu šestletnemu… »

Benjamin Krnetić / »Dokler ne bo svobodna Palestina, ne bo svoboden nobeden od nas«

Mladina 20.01.2024
IZJAVA DNEVA. "Nemoč ni zgolj posledica, je strategija TikTok kapitalizma. Klasična neo-lib poteza je individualizacija in spektakelska vrednost države in njenih institucij. Pozivi so iluzije, izjava v časopisu je nož v strelskem obračunu. Moja jeza… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem