TikTok

PRODAJALKA RAZKRIVA: To je posebno darilo, ki ga moški, ki varajo, kupijo ženam in ljubicam za božič (VIDEO)

Regional 21.12.2023
Prodajalka v Chanelovi parfumeriji, Shannon Hill, je za Mirror povedala, da njene sodelavke zmeraj vedo, kdaj je kupec moški, ki vara. Pred božičem si ti moški zmeraj omislijo posebno darilo. Shannon je Chanelovi parfumeriji začela delati, ko je… »

PLAČE PO POKLICIH: Kdo v Nemčiji prejema več kot 3.000 evrov neto?

Regional 20.12.2023
Na družbenih omrežjih se pojavlja nov trend, kjer delavci v Nemčiji delijo svoje plačilne liste na profilu "Gehalt in Deutschland" na Instagramu, TikToku in YouTubu. To omogoča vpogled v plačilne liste zaposlenih v zasebnem in javnem sektorju, ki… »

Spoznajte Saro, eno prvih slovenskih virtualnih vplivnic

Delo 19.12.2023
Spar Slovenija je predstavil Saro, eno prvih slovenskih virtualnih vplivnic, ki je pritegnila pozornost številnih uporabnikov na TikToku in Instagramu. Kot ena prvih virtualnih protagonistk na slovenski »influencerski« sceni ponuja vpogled v slovenske… »

Lois iz Siola obdaruje: v novo leto z novim pametnim telefonom

SiolNET 18.12.2023
Prva slovenska virtualna vplivnica je svoje sledilce na omrežju TikTok razveselila z nagradno igro, ki bo nekomu še dodatno polepšala praznični december. Za pametni telefon se lahko potegujete še vključno do srede! Lois iz Siola na svojem TikTok… »

MLAD ZIDAR ZASLUŽI 900 EVROV NA DAN! Z osnovnošolsko izobrazbo (VIDEO)

Regional 17.12.2023
Kurt Malpass, britanski zidar, je osvojil svet spletnih medijev z objavami na TikToku, kjer deli vpogled v svoj delovni vsakdan in razkriva impresivno plačo. Kljub le osnovnošolski izobrazbi, saj je bil zaradi slabega vedenja izključen pri 16 letih… »

Tehnika "trikotnik" velja za najbolj učinkovit način osvajanja

Zurnal24 17.12.2023
Na TikToku govorijo samo še o tej metodi spogledovanja. Michael Ellsberg je v knjigi Power of Eye Contact (Moč očesnega stika) prvi omenil menda najbolj učinkovito metodo osvajanja - tehniko trikotnik. O njej so se razpisali na TikToku, kjer je tudi… »

Cardi B potrdila razhod z Offsetom

RTV Slovenija 13.12.2023
Ameriška raperka Cardi B je potrdila govorice, da ne stopa več po skupni življenjski poti z raperjem Offsetom, s katerim ima petletno hčerko Kulture in dveletnega sina Wavea. Na Instagramu je v živo svojim sledilcem priznala, da je samska. "Vendar me… »

Zvezda Velikih pokovcev zbolela za rakom, tako so ga odkrili

Zurnal24 13.12.2023
Kate Micucci ima raka na pljučih, čeprav nikoli ni kadila. Kate Micucci, ki je v nadaljevanki Veliki pokovci igrala Lucy, je na TikToku razkrila, da je zbolela za rakom na pljučih. 43-letnica je že prestala operacijo. "Hitro so ga odkrili. Čudno, saj… »

Igralki diagnosticirali pljučnega raka

Necenzurirano 13.12.2023
Igralka in komičarka Kate Micucci, ki se je mnogi spomnimo iz serije Veliki pokovci (The Big Bang Theory) je sporočila, da ima pljučnega raka. 43-letnica je na TikToku delila videoposnetek, na katerem leži v bolniški postelji, in se pošalila, da… »

Igralka iz Velikih pokovcev zbolela za rakom na pljučih

SiolNET 13.12.2023
"Res je čudno, ker v življenju nisem pokadila niti ene cigarete," je povedala o diagnozi raka na pljučih, ki pa so ji ga k sreči odkrili v zgodnjem stadiju. Igralka Kate Micucci, najbolj znana po vlogi v humoristični seriji Veliki pokovci (Big Bang… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem