TikTok

Devetnajstletni jemenski pirat kralj TikToka #video

SiolNET 19.01.2024
Videoposnetek intervjuja samooklicanega jemenskega terorista, 19-letnega Rashida Al-Haddada, je postal viralen na TikToku in Instagramu, potem ko je objavil videoposnetek na krovu tovorne ladje Galaxy Leader pod zastavo Bahamov, ki so jo ugrabili… »

Internet žaluje: umrl je slavni ljubitelj živali

SiolNET 18.01.2024
Po skoraj enoletnem boju z rakom trebušne slinavke je ta teden v 55. letu starosti umrl Brian Barczyk, svetovno znani navdušenec nad plazilci, predvsem kačami, ki ga je na YouTubu in družbenih omrežjih spremljalo ogromno ljudi, njegove podvige pa smo… »

Kraljica Letizia na tem uradnem dogodku z možem ni skrivala slabe volje

Zurnal24 18.01.2024
Pravijo, da so zaradi teh posnetkov Španci zaskrbljeni ... Po pisanju Gale, so se pri Špancih zaradi teh posnetkov prižgali alarmi. So res dokaz, da v zakonu kraljevega para škripa? Decembra je dvor pretresel velik škandal. Letizijin nekdanji svak… »

Policija že prijela znanega primorskega tiktokerja z vzdevkom Vegan

Dnevnik 17.01.2024
Policija je že prijela znanega primorskega TikTokerja, ki je včeraj popoldan vklenjen pobegnil dvema pravosodnima policistoma. Od novembra je v priporu zaradi suma kaznivih dejanj zoper spolno nedotakljivost. Manj kot en dan, zgolj nekaj ur, je bil na… »

VKLENJEN SE JE PODAL V BEG: Policija ujela pobeglega Primorca

Regional 17.01.2024
Policija je prijela pripornika, ki je v torek popoldne pobegnil iz novogoriškega oddelka Zavoda za prestajanje kazni zapora Koper, so pojasnili na upravi za izvrševanje kazenskih sankcij. Pripornika, po poročanju portala N1 gre za Ireneja Bizjaka, so… »

Domžalska premiera komedije Gepack in pogovor z ustvarjalci

Domžalec 17.01.2024
V petek, 26. januarja 2024, bodo na filmskem platnu Mestnega kina Domžale ob 20. uri premierno odvrteli komedijo Gepack. Projekciji filma bo sledil pogovor z ustvarjalci filma. Navdih za t. i. road movie je bila resnična pot na morje, ki se je zgodila… »

MNOŽIČNO ISKANJE KOLEDARJEV IZ PRETEKLOSTI: Na račun pridete ljubitelji nostalgije po 90-ih (FOTO, VIDEO)

Regional 15.01.2024
Koledarji iz leta 1996 so postali nenavadno aktualni tudi v letošnjem letu in sprožili navdušenje med ljubitelji nostalgije po 90-ih. Razlog za to nenavadno priljubljenost je dejstvo, da je tako leto 1996 kot tudi leto 2024 prestopno leto, ki se je… »

To so najpriljubljenejši tiktokerji v Sloveniji #video

SiolNET 15.01.2024
Virtualna vsevednica Lois iz Siola je v eni svojih objav s pomočjo Martina na terenu preverjala, kateri ustvarjalec vsebin na TikToku je najbolj priljubljen pri slovenskih uporabnikih aplikacije. Lois iz Siola pri svojih objavah pogosto sodeluje tudi z… »

JE TO SPLOH MOŽNO? Poglejte, kaj počne v nakupovalnih centrih in zakaj (VIDEO)

Regional 13.01.2024
Madison, sodobna Pepelka iz New Yorka, se na TikToku predstavlja s svojimi videoposnetki, na katerih čisti nakupovalne centre. Kljub temu da čisti brezplačno, pravi, da jo to dejansko izpolnjuje. @ugh_madison The employee and manager caught me this… »

Kako je "delavska" termovka postala najnovejši modni trend #video

SiolNET 13.01.2024
Če je še pred kratkim kdo ob besedni zvezi Stanley Cup pomislil na lovoriko v ameriški hokejski ligi, se je ta pokal v zadnjih mesecih pogreznil v ozadje. Stanley cup je zdaj termovka, ki jo ameriški mladostniki in tudi mnogi odrasli preprosto morajo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem