TikTok

To je naredil starejši gospod iz Splita in marsikoga ganil do solz #video

SiolNET 12.01.2024
Na TikToku je postal viralen posnetek starejšega gospoda iz Splita, ki je s svojo gesto marsikoga ganil do solz ali pa mu vsaj polepšal dan. Starejši gospod je v roke zajel morsko vodo in jo odnesel svoji ženi, ki ga je čakala na obali. Tako se je… »

Starostnik v domu nima poškodb, šlo naj bi za osamljen primer

Delo 11.01.2024
Direktorica zavoda Velepec Šajn in državni sekretar Omladič trdita, da gre za ekscesen in redek primer. Po tem, ko je v torek sorodnica udarila oskrbovanca v DSO Grosuplje in posnetek delila na omrežju tiktok, sta se na dogodek danes odzvala državni… »

Sorodnica udarila oskrbovanca v DSO Grosuplje in posnetek delila na spletu

Delo 11.01.2024
Prenos na družabnem omrežju tiktok pa je očitno videl marsikdo, ki ni mogel ostati ravnodušen. V nadaljevanju preberite: Potem ko se je lani na omrežju tiktok mladoletna dijakinja na počitniški delovni praksi v domu starejših občanov Trebnje… »

Največ alkohola popijejo ... #video

SiolNET 08.01.2024
Po decembrskih presežkih glede hrane in pijače je zdaj na vrsti "suhi januar", torej mesec dni brez alkohola. Glede na podatke, ki jih je predstavila virtualna vplivnica Lois iz Siola, Slovencem in Slovenkam malo abstinence ne bi škodilo. Alkohol je… »

Letos ponovno uporabni koledarji iz let 1940, 1968 in 1996

RTV Slovenija 08.01.2024
Navdušence 90. let prejšnjega stoletja je razveselila informacija, da je za leto 2024 mogoče poleg koledarjev iz let 1968 in 1940 ponovno uporabiti tudi tiste iz leta 1996. Začel se je trend iskanja primerkov iz tistega obdobja, njihova cena je… »

Nikar z avtom ne zapeljite čez plastično vrečko

Zurnal24 07.01.2024
Nesrečni voznik je objavil video in ob tem zapisal: Kaj se zgodi, ko zapelješ čez plastično vrečko? Hude težave je povzročila plastična vrečka, ovita okoli podvozja, platišča in izpuha. To dokazuje posnetek, ki ga je voznik objavil na TikToku… »

Petnajstletnik zadavil svoje dekle. Njegov oče do smrti zabodel sedemletno hčerko.

SiolNET 03.01.2024
Petnajstletni sin morilca iz Srbije je v Nemčiji zadavil svoje 15-letno dekle, poroča BILD. Petnajstletni Manuel je prejšnjo sredo v gozdu blizu Ulm-Wiblingena v Nemčiji skoraj do smrti zadavil svoje dekle iste starosti. Po zločinu je poklical… »

DELAVEC HRVAŠKE PEKARNE GAZIL PO KRUHU: Podjetje Mlinar je odgovorilo na obtožbe (VIDEO)

Regional 31.12.2023
Hrvaški mediji poročajo o incidentu v pekarskem podjetju Mlinar, kjer je delavec med nalaganjem kruha v tovornjak stopil na kruh in ga močno pohodil. Celoten dogodek je zabeležila nadzorna kamera, posnetek pa se je hitro razširil po družbenih… »

Preizkusila nasvet Pamele Anderson: "Sedaj me vsi moški hočejo"

Zurnal24 24.12.2023
Ona že ve, saj je bila petkrat poročena. V filmu "Pamela, a Love Story" je ena največjih ikon devetdesetih let, igralka Pamela Anderson, razkrila, kako priti do zaročnega prstana: "Če želite biti prepričani, da se boste z nekom poročili, recite… »

Tiktokovska psihiatrija

Mladina 22.12.2023
Poplava poljudnih videov o duševnih stiskah, ki je zajela družbena omrežja, je dvorezni meč: razbija stigmo, a vodi v množično samodiagnosticiranje, to pa je pogosto zmotno. TikTok, daleč najhitreje rastoče družbeno omrežje na trgu, ki je med… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem