Turska

Turčijo in Sirijo stresel nov močan potres. Več kot deset mrtvih, več kot 800 ranjenih.#video

SiolNET 20.02.2023
Jug Turčije in severozahod Sirije je v ponedeljek zvečer stresel nov močan potres z magnitudo 6,4. Epicenter potresa je bil v provinci Hatay, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Potres naj bi povzročil dodatno škodo na stavbah, ki jih je… »

Nov potres v Turčiji in Siriji zahteval več kot deset življenj, več sto poškodovanih

Dnevnik 20.02.2023
V potresu z magnitudo 6,4, ki je v ponedeljek zvečer stresel jug Turčije in severozahod Sirije, je v Turčiji po podatkih oblasti umrlo šest ljudi, skoraj 300 je ranjenih, v Siriji pa je po navedbah aktivistov umrlo pet ljudi, ranjenih pa je več kot… »

Nov strašen potres v Turčiji: ljudje v paniki, prvi posnetki pretresejo (VIDEO)

Slovenske novice 20.02.2023
Imel je magnitudo 6,4. Jugovzhod Turčije je danes stresel nov močan potres z magnitudo 6,4. Epicenter potresa je bil v provinci Hatay. Potres naj bi povzročil dodatno škodo na stavbah, ki jih je prizadel uničujoč potres pred dvema tednoma. Ta je… »

Jugovzhod Turčije stresel nov potres z magnitudo 6,4

Primorske 20.02.2023
Jug Turčije je danes stresel nov močan potres z magnitudo 6,4. Epicenter potresa je bil v provinci Hatay. Potres naj bi povzročil dodatno škodo na stavbah, ki jih je prizadel uničujoč potres pred dvema tednoma. Ta je stresel jugovzhod Turčije ter… »

V novem potresu v Turčiji umrli trije ljudje, vsaj 250 poškodovanih

24ur 20.02.2023
V potresu z magnitudo 6,4, ki je nocoj stresel jug Turčije in severozahod Sirije, je bilo v Siriji poškodovanih najmanj 42 ljudi, je sporočil Sirski observatorij za človekove pravice. Južno turško provinco Hatay na meji s Sirijo je kmalu po prvem… »

V novem potresu v Turčiji in Siriji trije mrtvi, prek 300 poškodovanih

Delo 20.02.2023
Gre za najhujši potres po uničujočem z magnitudo 7,8, ki je pred dvema tednoma v Turčiji in Siriji zahteval več kot 47.000 življenj. Jug Turčije in severozahod Sirije je danes stresel nov močan potres z magnitudo 6,3. V Turčiji so umrli trije… »

VIDEO: Nov močan potres v Turčiji

Necenzurirano 20.02.2023
Jugovzhod Turčije je danes stresel nov močan potres z magnitudo 6,4, epicenter je bil v provinci Hatay. Štirinajst dni po uničujočem potresu z magnitudo 7,8, ki je v Turčiji in Siriji terjal več kot 47 tisoč žrtev, več kot milijon ljudi pa je… »

Usodna mešanica naravne in človeške katastrofe

Delo 20.02.2023
Turčijo je nesreča udarila v obdobju velike gospodarske krize in pred odločilnimi volitvami. V nadaljevanju preberite: V silovitem potresu, ki je pred petnajstimi dnevi pretresel Turčijo in Sirijo, je po dosedanjih podatkih umrlo 47.000 ljudi. Od tega… »

REŠEVALNE AKCIJE V TURČIJI SE ZAKLJUČUJEJO: Upanja za rešitev izpod ruševin skoraj ni več

Regional 20.02.2023
Število smrtnih žrtev uničujočega potresa v Turčiji se je včeraj povzpelo na blizu 41.000, okoli 6000 pa je žrtev v Siriji. Ker upanja za rešitev izpod ruševin skoraj ni več, se reševalne akcije končujejo. Preživele iščejo le še v dveh… »

V Turčiji preživele iščejo le še v dveh pokrajinah

SiolNET 19.02.2023
Število smrtnih žrtev uničujočega potresa v Turčiji se je danes povzpelo na blizu 41 tisoč, okoli šest tisoč je žrtev v Siriji. Ker upanja za rešitev izpod ruševin skoraj ni več, se reševalne akcije končujejo. Preživele iščejo le še v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem