Vaterpolo

Dve ponudbi za opremljanje kopališča Ilirija

Dnevnik pred 2 dnevoma
Družba Dema plus je občini ponudila, da opremo za kopališče Ilirija dobavi za ceno 2,8 milijona evrov. Ljubljanski župan Zoran Janković je aprila omenil, da na Mestni občini Ljubljana razmišljajo o tem, da bi javno naročilo za dobavo in montažo… »

Čudeža v kranjskem bazenu ni bilo

Delo pred 12 dnevi
Triglav izgubil tudi drugo finalno tekmo pokala challenge. Vaterpolisti AVK Triglava so v evropskem pokalu challenge zasedli drugo mesto. V finalu se je 28-kratni turški prvak Galatasaray izkazal kot premočan tekmec, po visoki zmagi doma s 14:6 je dobil… »

Zabaven in pester praznični program za prvomajske počitnice v Termah Snovik

Domžalec pred 14 dnevi
V Termah Snovik so za bližajoče se prvomajske počitnice ponovno pripravili izjemno pester in bogat animacijski program, ki bo navdušil vso družino, v želji ustvariti sproščeno in zabavno okolje, kjer se bodo lahko povezali ter ustvarili nepozabne… »

Zabaven in pester praznični program za prvomajske počitnice v Termah Snovik

Domžalec pred 14 dnevi
V Termah Snovik so za bližajoče se prvomajske počitnice ponovno pripravili izjemno pester in bogat animacijski program, ki bo navdušil vso družino, v želji ustvariti sproščeno in zabavno okolje, kjer se bodo lahko povezali ter ustvarili nepozabne… »

Vaterpolisti Triglava v finalu pokala

Gorenjski glas pred 16 dnevi
Kranj – V drugi polfinalni tekmi pokala Slovenije je ekipa AVK Triglav v kranjskem bazenu z rezultatom 13 : 10 (2 : 2, 2 : 1, 4 : 3, 5 : 3) premagala Ljubljano Slovan. Ker se je prva tekma končala z neodločenim izidom 10 : 10, so se Kranjčani, ki… »

Galatasaray na prvi finalni tekmi upravičil vlogo favorita proti Triglavu

RTV Slovenija 06.04.2024
Vaterpolisti kranjskega Triglava so na prvi finalni tekmi Pokala challenger v Carigradu izgubili, Galatasaray je bil boljši s 14:6 (3:2, 5:2, 3:1, 3:1). Povratna tekma bo 27. aprila v Kranju. Vaterpolisti Triglava so že z uvrstitvijo v finale poskrbeli… »

Galatasaray razred zase za Gorenjce

Delo 06.04.2024
Kranjski Triglav izgubil prvo tekmo finala pokala challenger. Vaterpolisti kranjskega Triglava so v prvi finalni tekmi pokala challenger v Istanbulu izgubili z Galatasarayem s 6:14 (2:3, 2:5, 1:3, 1:3). Povratna tekma bo 27. aprila v Kranju. Vaterpolisti… »

Vaterpolisti Triglava v finalu

Gorenjski glas 27.03.2024
Kranj – Minulo soboto so vaterpolisti kranjskega Triglava na povratni polfinalni tekmi pokala Challenger v Kreuzlingenu igrali neodločeno z domačim Kreuzlingenom. Rezultat tekme je bil 10 : 10 (3 : 0, 4 : 3, 2 : 3, 1 : 4). Ker so v prvi tekmi… »

Triglav v finalu pokala challenge

Delo 23.03.2024
Kranjčani v povratni polfinalni tekmi remizirali proti Kreuzlingenu. Vaterpolisti Triglava so poskrbeli za zgodovinski uspeh slovenskega vaterpola. Uvrstili so se v finale pokala challenge, potem ko so na povratni polfinalni tekmi s švicarskim… »

Triglavu uspel zgodovinski uspeh slovenskega vaterpola

RTV Slovenija 23.03.2024
Vaterpolisti Triglava so poskrbeli za zgodovinski uspeh slovenskega vaterpola. Uvrstili so se v finale pokala challenge, potem ko so na povratni tekmi s švicarskim Kreuzlingenom v istoimenskem mestu igrali neodločeno 10:10 (3:0, 4:3, 2:3, 1:4). Prvo… »

Novice dneva »

Zmerljivke in zbadljivke niso težava: Odlično zame, to mi je všeč.

RTV Slovenija pred 33 minutamiše 6 povezanih

Približno 200.000 žensk ostaja brez izbranega ginekologa

RTV Slovenija pred dvema uramaše 1 povezana

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

Necenzurirano pred 4 uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem