Vaterpolo

Cilj uvrstitev okoli desetega mesta

Dnevnik 03.01.2024
S tekmo med Gruzijo in Italijo se bo danes v Zagrebu začelo evropsko prvenstvo v vaterpolu, na katerem bo prvo mesto branila Hrvaška. Slovenija bo svojo prvo tekmo igrala jutri v Dubrovniku. Ob 17.45 bo njena nasprotnica Slovaška, v skupini D pa sta… »

Vaterpolisti petič na EP, kjer obljubljajo, da ne bodo samo statisti

RTV Slovenija 03.01.2024
Slovenska vaterpolo reprezentanca bo drugič zaporedoma nastopila na EP-ju, skupaj pa petič v zgodovini tega športa pri nas. Prvo tekmo bodo varovanci Mirka Vičevića odigrali v petek proti Slovaški (prenos tekme na TV SLO 2 in MMC-ju). Slovenci… »

Vičević izbral 15 vaterpolistov, ki bodo Slovenijo zastopali na EP-ju

RTV Slovenija 31.12.2023
Selektor vaterpolske reprezentance Mirko Vičević je izbral 15 igralcev, ki bodo Slovenijo zastopali na evropskem prvenstvu na Hrvaškem. V petek so slovenski vaterpolisti v Mariboru na edini uradni tekmi pred EP-jem premagali Mladost z 11:9. Dobra dva… »

Slovenska reprezentanca presenetila zagrebško Mladost

SiolNET 30.12.2023
Slovenska vaterpolska reprezentanca je v svoji edini uradni tekmi pred začetkom evropskim prvenstvom, ki se bo 4. januarja začelo na Hrvaškem, v petek v Mariboru z 11:9 (4:2, 1:2, 3:2, 3:3) premagala zagrebško Mladost. S tremi goli se je izkazal… »

Vaterpolisti se pripravljajo na evropsko prvenstvo

Gorenjski glas 29.12.2023
Kranj – Slovenska vaterpolska reprezentanca je po dveh dnevih odmora v torek zvečer v Kranju nadaljevala priprave na evropsko prvenstvo, ki bo od 4. do 16. januarja prihodnje leto na Hrvaškem. Svojo zadnjo tekmo pred odhodom v Dubrovnik, kjer bodo v… »

#intervju Mirko Vičević, novi selektor vaterpolske reprezentance Slovenije: Hiša slavnih kot oskar ali Nobelova nagrada

Dnevnik 21.12.2023
Slovenski vaterpolisti se v Kranju pripravljajo na evropsko prvenstvo, ki bo od 4. do 15. januarja na Hrvaškem. Ker je zaradi zdravstvenih težav Krištof Štromajer odstopil z mesta selektorja, slovenske vaterpoliste zdaj vodi 55-letni Mirko Vičević… »

Vaterpolisti trenirajo v Kranju

Gorenjski glas 15.12.2023
Kranj –V začetku tedna se je naša vaterpolska reprezentanca zbrala v Kranju in začela priprave na evropsko prvenstvo. Kot je znano, bo evropsko prvenstvo potekalo od 4. do 16. januarja, pripravljajo pa ga na Hrvaškem. Novi selektor naše… »

Vaterpolisti Triglava so v polfinalu

Gorenjski glas 13.12.2023
Kranj – Minulo soboto so vaterpolisti kranjskega Triglava v povratni četrtfinalni tekmi pokala Challenger v Švici igrali povratno tekmo z ekipo Carouge Natation. Čeprav so na pot odšli s prednostjo desetih golov ter okrepljeni z Aljažem Troppanom… »

Štromajer ima še naprej vidno vlogo v reprezentanci

RTV Slovenija 11.12.2023
Slovenska vaterpolska reprezentanca je v Kranju začela priprave na EP, ki bo od 4. do 16. januarja na Hrvaškem. Novi selektor Mirko Vičević je na prvi zbor poklical igralce, na katere je v kvalifikacijah za EP računal že predhodnik Krištof… »

Zmago so zapravili sami

Delo 09.12.2023
Triglav kljub porazu v polfinale pokala challenger. Vaterpolisti Triglava so se uvrstili v polfinale pokala challenger. Švicarski Courage Natation jih je v domačem bazenu ugnal s 14:12 (2:3, 5:3, 5:3, 5:0), a je na prvi tekmi Triglav slavil s 17:7. V… »

Novice dneva »

Glavni tožilec ICC zahteva aretacijo Netanjahuja

Necenzurirano pred 8 uramiše 8 povezanih

Novo o nesreči helikopterja: Upanja ni več!

Zurnal24 pred 14 uramiše 5 povezanih

Tako bo Golob reševal problematiko pomanjkanja zdravnikov

Zurnal24 pred 8 uramiše 5 povezanih

Julian Assange dosegel zmago v boju proti izročitvi v ZDA

Mladina pred dvema uramaše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem