Vaterpolo

Minimalna zmaga Triglava

Gorenjski glas 12.03.2024
Vaterpolisti kranjskega Triglava so na prvi polfinalni tekmi pokala Challenger v domačem bazenu v Kranju za gol premagali švicarski Kreuzlingen. Kranj – Vaterpolski praznik v kranjskem olimpijskem bazenu se je sicer v soboto začel že popoldne, ko so… »

Barakude ugriznile zlato

Delo 17.02.2024
Hrvati tretjič postali svetovni prvaki, v finalu v Katarju so po najstrožjih kaznih ugnali Italijo. Vaterpolisti Hrvaške so novi svetovni prvaki v vaterpolu. V finalu prvenstva v Dohi so po streljanju petmetrovk premagali Italijo s 15:13. V rednem delu… »

#reportaža Vaterpolo: Fantje za oženit

Dnevnik 10.02.2024
MARILYN MONROE IN JOE DIMAGGIO, Grace Kelly in princ Rainier, Onassis in Jacqueline​ Kennedy, David Beckham in Victoria Adams, Nicolas Sarkozy in Carla Bruni ali pač Robert Golob in Tina Gaber. Vse večje ali manjše civilizacije ter takšne in… »

Pred kranjskim bazenom zdaj kot v muzeju lepih spominov

Delo 08.02.2024
V gorenjski metropoli ob spominski steni plavanja in vaterpola srečanje prav prijetno nekdanjih asov in našega aduta za prihajajoče svetovno prvenstvo. V nadaljevanju preberite: Na kranjskem pokritem bazenu je vedno zelo živahno, le redko patako… »

Vičević bo še štiri leta vodil Slovence, v katerih vidi velik potencial

RTV Slovenija 02.02.2024
Mirko Vičević, ki je konec lanskega leta prevzel vodenje slovenske vaterpolske reprezentance, bo izbrano vrsto vodil še celoten naslednji olimpijski cikel do Los Angelesa 2028. Slovenija je letos na evropskem prvenstvu na Hrvaškem pod njegovim… »

Španci pokvarili hrvaško slavje

Delo 16.01.2024
V izjemni finalni predstavi prvenstva stare celine v Zagrebu je španska izbrana vrsta ugnala branilce lovorike iz Splita 2022. Bron Italijanom. Novi evropski prvaki v vaterpolu so Španci. V izjemno negotovem finalnem dvoboju so v Zagrebu ugnali domačo… »

Španci utišali Hrvate v Zagrebu za prvi naslov evropskih prvakov

RTV Slovenija 16.01.2024
Vaterpolisti Španije so v napetem finalu evropskega prvenstva v Zagrebu premagali branilko naslova Hrvaško z 11:10. Španci prvič proslavljajo naslov evropskega prvaka, zmaga pa jim je prinesla tudi uvrstitev na olimpijske igre v Parizu. Na Hrvaškem… »

Španci po neverjetnem preobratu razžalostili celotno Hrvaško

Zurnal24 16.01.2024
Vaterpolisti Španije so novi evropski prvaki. V finalu so v Zagrebu premagali branilko naslova Hrvaško z 11:10 (3:5, 3:2, 2:3, 3:0) in prvič v zgodovini stopili na najvišjo stopničko zmagovalnega odra. Z zmago so se neposredno uvrstili tudi na… »

Prvenstvo končali na štirinajstem mestu

Gorenjski glas 16.01.2024
Dubrovnik – Slovenski vaterpolisti so na evropskem prvenstvu (EP) na Hrvaškem osvojili 14. mesto. Na tekmi za 13. mesto je bila boljša Slovaška, ki je zmagala s 14 : 10. Slovenija je na EP sicer izgubila s Slovaško, Romunijo in Nizozemsko, zmagala… »

Slovaki boljši od Slovencev tudi v obračunu za 13. mesto

RTV Slovenija 13.01.2024
Slovenski vaterpolisti so izgubili tekmo za 13. mesto na evropskem prvenstvu v Dubrovniku, Slovaška je bila boljša s 14:10. Varovanci Mirka Vičevića so tako zasedli 14. mesto na EP-ju 2024. Slovenci so se s Slovaki že srečali na uvodu EP-ja. Slovaki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem