Vaterpolo

Naše vaterpoliste bo vodil Mirko Vičević

Gorenjski glas 26.11.2023
Kranj – Iz vodstva Zveze vaterpolskih društev Slovenije so ta teden sporočili, da bo namesto obolelega selektorja, Kranjčana Krištofa Štromajerja, slovensko vaterpolsko reprezentanco na evropskem prvenstvu, ki ga bosta Zagreb in Dubrovnik gostila… »

Vičević kot selektor nasledil obolelega Štromajerja

RTV Slovenija 22.11.2023
Črnogorski strokovnjak Mirko Vičević je novi selektor slovenske vaterpolske reprezentance, ki jo januarja čaka evropsko prvenstvo na Hrvaškem in je nedavno ostala brez selektorja, ker Krištof Štromajer zaradi bolezni začasno ne bo vodil ekipe… »

Evropsko prvenstvo v Izraelu odpovedano

Delo 03.11.2023
Zaradi vojnega stanja brez športa na izraelskih tleh. Evropska zveza vodnih športov (European Aquatics) je sprejela odločitev glede evropskega prvenstva v vaterpolu, ki bi moralo potekati od 3. do 16. januarja prihodnje leto v Netanji. Prvenstva v… »

Vaterpolisti s Švicarji

Gorenjski glas 27.10.2023
Kranj – Slovenski državni prvaki, vaterpolisti kranjskega Triglava, ki so se na kvalifikacijskem turnirju v Portu v skupini A uvrstili na drugo mesto, bodo igrali v četrtfinalu pokala Challenger. V torkovem žrebu v Barceloni so med osmimi… »

Kranjski vaterpolisti v četrtfinalu

Gorenjski glas 24.10.2023
Kranj – Vaterpolisti kranjskega Triglava so se uvrstili v četrtfinale pokala Challenger, potem ko so na turnirju skupine A zasedli končno drugo mesto. V četrtek so z 18 : 5 premagali ciprski Apoel, nato v petkovem dvojnem sporedu najprej dopoldan za… »

Triglavani skozi šivankino uho v četrtfinale

SiolNET 22.10.2023
Vaterpolisti kranjskega Triglava so na turnirju v Portu vendarle osvojili drugo mesto v skupini A pokala challenger. Na roko jim je šel izid tekme med portugalskima moštvoma Vitoria Sport Clube in Clube Fluvial Portuense. Prvi so ga dobili z 12:9, v… »

Vaterpolisti Triglava napadajo četrtfinale pokala challenger

Nova 24TV 17.10.2023
Foto: STA Vaterpolisti kranjskega Triglava bodo od četrtka do nedelje nastopali na turnirju 2. kroga evropskega pokala challenger. Jasen cilj je eno od prvih dveh mest in uvrstitev v četrtfinale, kjer bodo tekme potekale po sistemu doma in v gosteh na… »

Zmagi vaterpolistov Triglava, poraza Calcita

Gorenjski glas 14.10.2023
Kranj – Vaterpolisti so konec tedna odigrali prvi turnir Alpske vaterpolo lige. V Banjaluki so bili vaterpolisti Triglava s 15 : 8 boljši od ekipe Pallanuoto Trieste in z 31 : 8 od Ljubljane Slovana 2. Ekipa kamniškega Calcita je najprej s 7 : 15… »

Slovo velikana: Še pred dnevi v finalu, med potjo domov preminil

Zurnal24 09.10.2023
Umrl je sloviti vaterpolski strateg Petar Porobić, ki je spisal zgodovino črnogorskega vaterpola. V 67. letu starosti je nenadoma umrl prvi selektor črnogorske vaterpolske reprezentance Petar Porobić, so danes potrdili na spletni strani črnogorske… »

Umrl ugledni črnogorski vaterpolski strokovnjak

SiolNET 09.10.2023
V 67. letu starosti je nenadoma umrl prvi selektor črnogorske vaterpolske reprezentance Petar Porobić, so danes potrdili na spletni strani črnogorske vaterpolo zveze, pri kateri je od leta 2013 do 2016 opravljal naloge direktorja. Porobić je umrl na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem