Vaterpolo

Slovenci z odlično obrambo do prve zmage v Dubrovniku

RTV Slovenija 11.01.2024
Slovenski vaterpolisti so se na evropskem prvenstvu v Dubrovniku veselili prve zmage. Premagali so Malto z 10:8 in se bodo v soboto v tekmi za 13. mesto srečali s Slovaki. Za razliko od prejšnjih tekem s Slovaki, Romuni in Nizozemci je bil tokrat… »

Za uvod dva poraza Slovencev

Gorenjski glas 10.01.2024
Dubrovnik – Minuli četrtek se je na Hrvaškem začelo evropsko vaterpolsko prvenstvo. Slovenci so v petek izgubili proti Slovaški s 7 : 11, v nedeljo pa z Romuni s 5 : 13. Slovenski vaterpolisti so v dozdajšnjih treh tekmah na evropskih prvenstvih… »

Nizozemci Slovencem zadali zelo visok poraz

RTV Slovenija 09.01.2024
Vaterpolisti Slovenije so v Dubrovniku izgubili zadnjo tekmo prvega dela evropskega prvenstva, boljša je bila Nizozemska s 23:7. Slovenijo v nadaljevanju EP-ja čakata tekmi za razvrstitev od 13. do 16. mesta. Slovenija je na prvih dveh obračunih… »

Slovenci favoriziranim Romunom niso bili kos

RTV Slovenija 07.01.2024
Slovenski vaterpolisti so izgubili drugo tekmo na evropskem prvenstvu. Romunija je bila v Dubrovniku boljša s 13:5. Medtem ko so bili Slovenci v obračunu s Slovaki dokaj enakovreden tekmec, izgubili pa zaradi velikega števila napak in zapravljenih… »

Slovenski vaterpolisti izgubili tudi z Romuni

SiolNET 07.01.2024
Slovenska moška vaterpolska reprezentanca je na evropskem prvenstvu na Hrvaškem v skupini D v Dubrovniku izgubila proti Romuniji s 5:13 (1:6, 2:2, 1:2, 1:3). Naslednji tekmec v torek bo Nizozemska. Sportal Vaterpolisti zapravili priložnost za uvodno… »

Romunski vaterpolisti predobri za slovenske

Delo 07.01.2024
Slovenska vaterpolska reprezentanca je na evropskem prvenstvu na Hrvaškem v Dubrovniku izgubila proti Romuniji. Slovenska vaterpolska reprezentanca je na evropskem prvenstvu na Hrvaškem v skupini D v Dubrovniku izgubila proti Romuniji s 5:13 (1:6, 2:2… »

Član Hiše slavnih na klopi Slovenije: nekateri fantje so žrtvovali tudi službe

Zurnal24 06.01.2024
Slovensko reprezentanco v vaterpolu vodi eno najznamenitejših imen tega športa. Slovenska reprezentanca v vaterpolu nastopa na evropskem prvenstvu, ki ga te dni gosti Hrvaška. Slovenci so na prvi tekmi sicer uzgubili proti Slovaški, a po besedah… »

Vaterpolisti s slabo prvo četrtino zapravili zmago proti Slovaški

Delo 05.01.2024
Slovenski vaterpolisti so evropsko prvenstvo na Hrvaškem odprli s porazom proti Slovaški s 7:11. Naslednji tekmec v nedeljo bo Romunija. Slovenska moška vaterpolska reprezentanca je v uvodnem nastopu na evropskem prvenstvu na Hrvaškem v skupini D v… »

Slovenci izgubili uvodno tekmo proti Slovakom

RTV Slovenija 05.01.2024
Slovenski vaterpolisti so izgubili uvodno tekmo evropskega prvenstva v Dubrovniku. V 1. krogu v predtekmovalni skupini D je bila Slovaška boljša z 11:7. Slovenski vaterpolisti so imeli na uvodni tekmi izjemno priložnost za presenečenje. Zaradi… »

Slovenski vaterpolisti optimistični pred obračunom s Slovaško

RTV Slovenija 04.01.2024
Slovenske vaterpoliste v petek v Dubrovniku čaka prvi nastop na evropskem prvenstvu. Tekmec bo Slovaška. Srečanje se bo začelo ob 17.45 s prenosom na TV SLO 2 in MMC-ju. Slovenija je nastopala po posebnem programu v drugem kakovostnem razredu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem