Povezane novice

Girona ostaja hit španskega prvenstva

SiolNET 16.12.2023
Nogometaši madridskega Reala so v 17. krogu španskega prvenstva doma s 4:1 premagali Villarreal in le za en dan skočili na vrh lestvice. Vodilna Girona je v ponedeljek gostila Alaves, slavila s 3:0 in se povzpela na prvo mesto. Na derbiju kroga je… »

Bayern v derbiju zanesljivo odpravil Stuttgart, Kane dvakrat v polno

SiolNET 16.12.2023
Bayern München je zmagovalec derbija 15. kroga nemške bundeslige. V nedeljo je na Alianz Areni s 3:0 porazil Stuittgart. Z enakim rezultatom se je danes zmage nad Eintrachrtom veselil tudi vodilni Bayer Leverkusen. V soboto je zadnjo domačo tekmo v tem… »

Baski zmleli Atletico, Jan Oblak: Tako ne moreš postati prvak

Delo 16.12.2023
Atletico Madrid bo vnovič igral že v torek(21.30), njegov tekmec bo mestni rival Getafe. Real Madrid prevzel vodstvo, uspeh je skazila poškodba Davida Alabe. Athletic Bilbao je v derbiju 17. kola španskega nogometnega prvenstva prepričljivo in… »

Atletico bi brez Oblaka doživel polom; remi Barce, poškodba Davida Alabe

RTV Slovenija 16.12.2023
Šov bratov Williams v Bilbau, kjer je Athletic popolnoma zasenčil Atletico. Na koncu so Baski premagali Madridčane "le" z 2:0, za kar je s petimi obrambami poskrbel Jan Oblak, ki mu je dvakrat pomagal tudi okvir vrat in zgrešena 11-m. Osupljiv gol… »

Derbi tik pod vrhom lestvice se je končal z delitvijo točk

RTV Slovenija 16.12.2023
Rokometaši Jeruzalema Ormoža in Gorenja Velenja so se v derbiju 13. kroga Lige NLB razšli z neodločenim izidom 25:25. V zadnji minuti je za delitev točk poskrbel gostujoči igralec Matic Verdinek. V zadnjem krogu v letu 2023 so na vroče gostovanje v… »

Velik zalogaj za tekmece Celja, tudi Olimpija na zimo z minus deset

Delo 16.12.2023
Končan je jesenski del slovenskega nogometnega prvenstva, deset klubov pozna svoje izhodišče za nadaljevanje sezone. Končan je jesenski del slovenskega nogometnega prvenstva, deset klubov pozna svoje izhodišče za pomladni del sezone. Zadnje dejanje… »

Celjani Olimpiji pobegnili na +10, sladka zmaga Aluminija

SiolNET 16.12.2023
Jesenski prvaki Celjani so v sklepnem dejanju jesenskega dela 1. SNL gostili Koprčane in jih premagali z 2:0. Dvoboj se je z začetnim rezultatom 0:0 nadaljeval od 31. minute, izbranci Damirja Krznarja pa so z novo zmago Olimpiji pobegnili na deset točk… »

Dve ključni podaji Karničnika in Celje bo prezimilo na +10

RTV Slovenija 16.12.2023
V tretje gre rado in res sta se izpeljali že dvakrat prestavljeni tekmi. Na derbiju dna lige je Aluminij slavil pri Rogaški z 1:0, v derbiju 17. kroga pa je vodilno Celje ob koncu le strlo tretji Koper z 2:0. Sledi zimski premor, 1. SNL se vrne… »

Prvaki imajo svoj kriptonit, to je Buffalo

SiolNET 16.12.2023
Hokejisti vodilne ekipe lige NHL Vegas Golden Knights so v noči na soboto izgubili z Buffalo Sabresi (2:5). Branilci naslova prvaka so tako na 31. tekmi sezone doživeli 11. poraz. Anže Kopitar naslednjo tekmo igra v noči na nedeljo. Sportal Stamkos… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem