Povezane novice

Cityju v izdihljajih le uspelo, napredoval tudi Newcastle

SiolNET 26.01.2024
Prvi udeleženec osmine finala pokala FA, najstarejšega nogometnega tekmovanja na svetu, je Bournemouth. V četrtek je s 5:0 odpihnil Swansea City, vse gole pa dosegel v prvem polčasu. V petek so se prve tri tekme končale z remijem, kar pomeni, da jih… »

Slovenci v zaključku zapravili peto mesto. Drama Franciji, v finalu z Danci.

SiolNET 26.01.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je v Kölnu s porazom proti Madžarski z 22:23 evropsko prvenstvo sklenila s šestim mestom. Po bolezni se je v kader vrnil Blaž Blagotinšek in dal štiri gole. Slovenija je večji del tekme vodila za gol, ob polčasu s… »

Francozi in Danci po rokometnih poslasticah v finale

RTV Slovenija 26.01.2024
Francoski rokometaši so po podaljšku ugnali švedske (34:30) in se uvrstili v finale evropskega prvenstva. Za evropsko krono se bodo pomerili proti Dancem, ki so po napetem obračunu premagali Nemce (29:26). Francozi bodo v nedeljo naskakovali četrto… »

Neugodni Vorarlberg še četrtič v tej sezoni ugnal Olimpijo

RTV Slovenija 26.01.2024
Hokejisti SŽ-ja Olimpije ne najdejo recepta za Vorarlberg. Tudi v 44. krogu Lige IceHL so bili zmaji nemočni proti neugodnim gostom (1:4). To je edina ekipa, ki je osvojila maksimalnih 12 točk s štirih tekem proti Ljubljančanom v tej sezoni. Že na… »

Po čudežnem golu Elohima Prandija finale Francija – Danska

Delo 26.01.2024
Rokometaši Francije so po podaljšku premagali Švedsko s 34:30, Danci pa so v drugem polčasu strli odpor Nemcev za zmago z 29:26. Dvoboj Francije in Švedske je bil v Lanxess Areni prava poslastica za rokometne navijače. Švedska se je znova pokazala… »

Olimpija zanje to sezono še kar ni našla recepta

SiolNET 26.01.2024
Hokejisti HK SŽ Olimpija so se z zadnjo serijo štirih zmag utrdili na mestih, ki zagotavljajo dodatne boje za končnico, možnosti za prvo šesterico, ki si po rednem delu zagotovi četrtfinale, pa so samo še teoretične. V Tivoliju v petek niso… »

Slovenija v napeti tekmi za prestiž izgubila z Madžarsko

RTV Slovenija 26.01.2024
Slovenski rokometaši so na obračunu za peto mesto evropskega prvenstva v Kölnu izgubili z Madžarsko s 23:22. Osvojeno šesto mesto je izenačitev četrte najboljše slovenske uvrstitve na prvenstvih stare celine. Čeprav dvoboj ni odločal o ničemer… »

Evropsko prvenstvo: V končnici ob peto mesto

Dnevnik 26.01.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je svojo zadnjo tekmo na letošnjem evropskem prvenstvu v Nemčiji končala s porazom. V tekmi za peto mesto je bila v Kölnu s 23:22 (13:12) boljša Madžarska. Čeprav tekma za peto mesto na evropskem prvenstvu v… »

Jeza namesto razočaranja, a prevladal je ponos; Zorman: To je bil dober turnir

Delo 26.01.2024
Slovenci v zadnjih minutah zapravili zmago proti Madžarski in se morali zadovoljiti s šestim mestom na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Naslednji izziv: Pariz. V nadaljevanju preberite: »Molzli in molzli smo kravo in ko je bilo vedro polno, smo se… »

Slovenci vodili večino tekme, nato pa velika drama

Zurnal24 26.01.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je izgubila tekmo za peto mesto na EP v Nemčiji. S 23:22 so bili v Kölnu boljši Madžari. Varovanci selektorja Uroša Zormana so na svojem 14. nastopu na evropskem prvenstvu, ki se je zanje začelo pred 15 dnevi s prvo… »

Madžari za konec v boju za 5. mesto tesno ugnali Zormanove varovance

Delo 26.01.2024
Slovenska reprezentanca prvenstvo stare celine končala na šesti stopnički. Slovenska moška rokometna reprezentanca je na evropskem prvenstvu v Nemčiji zasedla končno šesto mesto, potem ko je v Kölnu tesno izgubila proti Madžarski z 22:23 (13:12)… »

Jorgić turnir v Goi začel z zmago

SiolNET 26.01.2024
Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić je uspešno začel močan turnir v indijski Goi z nagradnim skladom 250 tisoč dolarjev oziroma 230 tisoč evrov. Potem ko je bil v prvem krogu prost, je v drugem z nekaj težavami s 3:1 premagal… »

Naši rokometaši za peto mesto z Madžari

Gorenjski glas 26.01.2024
Kranj – Slovenska moška rokometna reprezentanca je v zadnjem krogu drugega dela evropskega prvenstva premagala Dansko z 28 : 25 in osvojila končno tretje mesto v skupini 2. S tem so si varovanci selektorja Uroša Zormana zagotovili nastop v Kölnu… »

Slovenija okrepljena v boj za prestiž?

SiolNET 26.01.2024
Pred slovenskimi rokometaši je zadnje dejanje letošnjega evropskega prvenstva. Slovenci se bodo danes ob 15. uri za končno peto mesto v Kölnu udarili z Madžari. "Morda smo po zmagi proti Dancem, s katero smo si priborili tekmo za peto mesto, mentalno… »

V dobri kondiciji

Dnevnik 26.01.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca bo danes v Kölnu proti Madžarski igrala svojo zadnjo tekmo na letošnjem evropskem prvenstvu v Nemčiji. Vprašanje je le še, ali bo tekmovanje končala na petem ali šestem mestu, kar niti ni več tako… »

Borili se bodo do konca

Dnevnik 26.01.2024
Pred slovenskimi rokometaši je na evropskem prvenstvu v Nemčiji le še zaključno dejanje. Danes ob 15. uri bodo v Kölnu igrali z Madžarsko na tekmi za peto mesto. Popoldanska tekma med slovenskimi in madžarskimi rokometaši na evropskem prvenstvu bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem