Slovenija arhiv novic 03.01.2023

Bruseljski krog sumljivih se čedalje bolj širi

Delo 03.01.2023
Preiskava je pokazala, kako globoko je zabredla podkupljena skupina iz evropskega parlamenta. V nadaljevanju preberite: V velikem korupcijskem škandalu v evropskem parlamentu skoraj ne mine dan, da ni razkrita kakšna njegova nova razsežnost. Ker sta… »

Duhovna modrost: hitro duhovno prebujenje

Slovenske novice 03.01.2023
Vse se začne z odnosom med materijo in energijo. Ne posvečajte pozornosti stvarem, ki jih nočete v življenju. Duhovna preobrazba, duhovno prebujenje se lahko zgodi tudi nenadno in nepričakovano. Prof. Stanislav Grof je ta pojav proučeval 60 let… »

Komentar Tanje Jakše Gazvoda: Koda za zelje

Slovenske novice 03.01.2023
Zelje sem nato kupila drugje po redni, a nižji ceni od tiste, ki bi mi jo zagotavljala čudežna koda za popust. Stala sem med krompirjem, solato, čebulo in počela prav to, kar sem le nekaj minut prej kritizirala, ko je mimo mene šla skupina… »

Slovenija in Hrvaška / Je meja postala irelevantna?

Mladina 03.01.2023
IZJAVA DNEVA. "V desetem letu članstva v Evropski uniji je Hrvaška izpolnila svoja največja zunanjepolitična cilja, potem ko je postala članica EU in Nata. Z vključitvijo v evrsko območje in schengenski prostor prostega pretoka ljudi in blaga je… »

Drago Kos / »Janša enostavno potrebuje sovražnika«

Mladina 03.01.2023
IZJAVA DNEVA. "S Kučanom sem več kot tri minute skupaj govoril samo, ko sem v devetdesetih kot kriminalist zbiral od njega obvestila o slovenski trgovini z orožjem, To, da sem Kučanov človek, si je nekdo izmislil. Janša enostavno potrebuje… »

Kanada tujcem za dve leti prepovedala nakup nepremičnin

RTV Slovenija 03.01.2023
V Kanadi je začela veljati prepoved nakupa stanovanj nekaterim tujcem, ki bo trajala dve leti. Kanadska vlada želi z ukrepom znižati cene na trgu nepremičnin. Decembra, le nekaj dni pred uveljavitvijo, je vlada sprejela spremembe, ki med izjeme… »

Izbral jo je za svojo kraljico, a je ves čas nekaj pogrešal

24ur 03.01.2023
Toni Šćulac je po napeti šahovski igri za zmagovalko določil Dijano, a je na njunem zmenku ves čas nekaj pogrešal. Olivera pa je nadaljevala s svojim obračunavanjem z Amro, kasneje pa se je razburjala tudi zaradi ocene astrologinje. Iskanje… »

Dnevni horoskop za sredo, 4. januarja 2023

Zurnal24 03.01.2023
Delovali boste nekoliko bolj razpršeno, ne glede na to, kaj vas čaka. Težko se bo na področju kariere osredotočiti, ker se bo vedno našlo nekaj bolj zanimivega, kar bi lahko pritegnilo vašo pozornost. To je ugoden čas, da spremenite svoje mnenje o… »

Primož Roglič dobil še drugega otroka (FOTO)

Slovenske novice 03.01.2023
Lora Roglič je rodila drugega otroka, Primož že slavi največjo zmago v sezoni. »Leto se je komaj začelo, jaz pa slavim že največjo zmago v sezoni!« Tako je Primož Roglič danes podnaslovil fotko, na kateri presrečen drži drugorojenca, katerega… »

Poglejte, kako moker je bil začetek novega leta (FOTO)

Slovenske novice 03.01.2023
Dan, ko si marsikdo zdravi mačka, so si popestrili na drugačen način. Morje je bilo celo za spoznanje toplejše od zraka. Vstop v novo leto je vedno nekaj posebnega. To je za mnoge tudi pravi čas za sprejemanje novih odločitev in novih izzivov. Skok… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem