Slovenija arhiv novic 03.01.2023

Objavili seznam najboljših pevk in pevcev, na njem pa ni Celine Dion

SiolNET 03.01.2023
Odločitev, da med 200 najboljših pevk in pevcev vseh časov ne uvrstijo Celine Dion, je sprožila val ogorčenja. Glasbena revija Rolling Stone je ob novem letu objavila izbor 200 najboljših pevk in pevcev vseh časov, na katerem je mnoge zmotila… »

NAŠLI POBEGLEGA VOZNIKA PO NESREČI: Za volanom je bil 23-letni Izolan

Regional 03.01.2023
Poročali smo že, da je minuli četrtek zvečer prišlo do prometne nesreče na Prešernovi ulici v Izoli, kjer je občan zaslišal močan pok. Ko je odšel pogledat, kaj se je zgodilo, je na kraju našel hudo poškodovanega 70-letnika. Izkazalo se je… »

19-letnik, ki je na silvestrovo z mačeto napadel policiste, obtožen poskusa umora

SiolNET 03.01.2023
Newyorški tožilci so v ponedeljek 19-letnika, ki je na silvestrovo na Manhattnu nedaleč od Times Squara z mačeto napadel policiste, obtožili poskusa umora in napada. Nekateri newyorški mediji o napadalcu poročajo kot o islamskem ekstremistu, ki naj… »

Leto v znamenju Kajuha, Tavčarja in Ravnikarja

Dnevnik 03.01.2023
Slovenska kultura bo letos zaznamovala obletnice treh velikih slovenskih umetnikov. Vlada je leto 2023 razglasila za leto pesnika Karla Destovnika - Kajuha, ki bi minuli mesec praznoval 100 let, leto arhitekta Edvarda Ravnikarja v spomin na 30-letnico… »

O stigmatizaciji podjetnega

Finance.si 03.01.2023
Že desetletje gospodarstveniki politikov ne prosijo nižjih davkov, temveč predvsem, naj jih pustijo pri miru. Čim manj pomoči, gospa predsednica parlamenta! Zadnji dan minulega leta ste lahko na provladnem portalu Siol prebrali izjavo predsednice… »

Tudi Olimpijin podmladek v vrhu slovenskega klubskega nogometa

24ur 03.01.2023
Ne samo članska zasedba Olimpije, v vrhu slovenskega klubskega nogometa je na skupni lestvici kadetske in mladinske kategorije tudi zeleno-beli podmladek. Člani so prvi del sezone končali z veliko prednostjo in imajo pred drugim delom prvenstva… »

Branilec španskega pokala brez težav, Barcelona se je morala pošteno namučiti

SiolNET 03.01.2023
V Španiji je sredina prvega tedna v letu 2023 rezervirana za pokalne tekme. Real Madrid, ki ni osvojil pokalne lovorike že devet let, je brez številnih zvezdnikov težje od pričakovanega v gosteh izločil četrtoligaša Cacerena. Atletico je s… »

Zakaj je pomembno razstrupiti telo po praznikih?

Slovenske novice 03.01.2023
Enotnega mnenja smo, da smo med prazniki spet pretiravali s hrano in pijačo. Komaj smo čakali, da se vse skupaj konča in da svoje telo spet spravimo v »normalen tek«. Vsakdo, ki si lahko privošči več in boljšo hrano, potem, moramo priznati, v… »

Tesli visoka globa zaradi nerealnih podatkov o dosegu in prihrankih

Finance.si 03.01.2023
Južnokorejski varuh konkurence je ameriško Teslo oglobil za dva milijona evrov zaradi zavajanja kupcev s podatki o dosegu, prihrankih in moči polnjenja lastne polnilne mreže. Tesla je pretiravala z oglaševanimi podatki o dosegu električnih… »

Sosed sosedu: »Umirite dojenčka ... ne želim ga po cele dneve poslušati, kako se dere!«

Slovenske novice 03.01.2023
To in še več je zapisal sosed v bloku nekomu, ki se mu je dojenček veliko jokal. Tale novička bi spadala v rubriko Saj ni res, pa je, če bi jo imeli. Ampak če se malo zamislimo, je sporočilo, ki ga je dobil stanovalec bloka, ki je nedavno dobil… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem