Arhiv novic 04.01.2023

Cena, da te kap: več kot 5 tisoč evrov za kvadrat v Trzinu

Slovenske novice 04.01.2023
Cene stanovanj in hiš v kletu 2021, so se v prvem polletju zvišale za največ od leta 2007. Nepremičninski trg v Sloveniji je v lanskem letu, kot kaže, dosegel vrh, je ugotavljal Gurs, potem ko so se po nadaljevanju rasti cen in upada prometa v prvem… »

Grozljivka na zadnji dan v letu: Koprčana prebutali, uporabljena tudi nož in kladivo

Slovenske novice 04.01.2023
V pretepu so bile štiri osebe lažje telesno poškodovane, od tega sta imeli dve osebi manjše ureznine po roki. V Kopru so 40 in 42-letna moška doma iz okolice Kopra skupaj z 41-letnim moškim doma iz Kopra pretepli 33-letnega moškega doma iz Kopra. V… »

Sanjski moški se poslavlja: Ne grem se več facebooka, instagrama in youtuba

Slovenske novice 04.01.2023
Gregor Čeglaj je sledilce in sledilke presenetil z odločitvijo, da bo kmalu zaprl vse svoje profile na družabnih omrežjih. Lanski sanjski moški Gregor Čeglaj, ki je v zadnjem letu s svojimi izjavami o nekdanjih tekmovalkah iz šova Sanjski moški, v… »

Kitajski test za evropsko lekcijo iz pandemije

Delo 04.01.2023
V Bruslju intenzivne priprave na usklajeno odzivanje, da ne bi bilo kaotičnega nacionalnega soliranja. V nadaljevanju preberite: Države EU so na zasedanju v okviru kriznega mehanizma potrdile usklajen previdnosti pristop na letalskih povezavah s… »

Od zaslužnega papeža Benedikta XVI. so se poslovili še zadnji verniki

RTV Slovenija 04.01.2023
V baziliki sv. Petra v Vatikanu so se verniki pred četrtkovim pogrebom še zadnji dan poslavljali od zaslužnega papeža Benedikta XVI. Papež Frančišek, ki bo vodil pogrebno slovesnost, se je poklonil svojemu predhodniku kot velikemu mojstru kateheze… »

EBU sporoča Izraelu: Brez javne radiotelevizije ne bo Evrovizije

RTV Slovenija 04.01.2023
Evropska radiofuzna zveza (EBU) je izraelskemu premierju Benjaminu Netanjahuju po izjavah ministra za komunikacije izrazila zaskrbljenost glede neodvisnosti javne radiotelevizije KAN. Generalni direktor EBU-ja Noel Curran je v pismu Netanjahuju izrazil… »

To pa je udarec! Fifa presodila v korist Skenderja, toliko mu je dolžna Olimpija

Zurnal24 04.01.2023
Fifa je ugodila hrvaškemu trenerju, Olimpija mu mora izplačati ogromen znesek. Potem ko so pri ljubljanski Olimpiji pred slabimi tremi meseci slovenske novinarje označili za lažnivce ter zatrjevali, da nekdanji trener Olimpije Dino Skender ne toži… »

Od Cavazze do Katarine Kresal: ti znani Slovenci bodo letos srečali abrahama

SiolNET 04.01.2023
Preverili smo, kateri znani obrazi v Sloveniji letos praznujejo okroglo obletnico, ki naj bi slavljencu prinesla modrost. Med njimi je vrsta vidnih politikov, estradnikov, kulturnikov in (nekdanjih) športnikov. Abrahama mnogo ljudi dočaka z nelagodjem… »

Matjaž Nemec želi reševati težave prebivalcev ob državnih mejah

Primorske 04.01.2023
Evropski poslanec (SD) Matjaž Nemec je v Novi Gorici danes odprl poslansko pisarno. Ob tem je poudaril, da želi pomagati prebivalcem ob državnim mejah povsod po Evropi, ki se srečujejo s podobnimi težavami. Med prvimi je izpostavil pravice do… »

Največji in najdražji iz Mazde: pozabili niso na take malenkosti

SiolNET 04.01.2023
CX-60 je s 328 "konji" daleč najmočnejša mazda in obenem prvi priključni hibrid te znamke. Gre za največji model znamke, kjer je vse podrejeno razkošju in glede na velikost avta tudi prostornosti. Kljub svojim premijskim genom ima 90-stopinjski kot… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem