Arhiv novic 04.01.2023

Članice EU-ja neenotne glede uvedbe obveznega testiranja za potnike iz Kitajske

RTV Slovenija 04.01.2023
Švedska, ki predseduje Svetu EU-ja, je državam članicam priporočila, naj za potnike iz Kitajske kot pogoj za vstop uvedejo negativni izvid testiranja. Svetujejo tudi obvezno uporabo zaščitnih mask na poletih in testiranje odpadnih voda na… »

Atletico brez praske, tretjeligaš zabil tri gole Barçi, a ostal praznih rok

Delo 04.01.2023
Po madridskem Realu, ki je v torek z 1:0 ugnal četrtoligaša Cacereño, sta v osmino finala dan kasneje napredovala tudi madridski Atletico in Barcelona. Ekipa slovenskega reprezentanta Jana Oblaka, branil je vso tekmo, je z 2:0 slavila v Oviedu. Pri… »

Duhovna modrost: negativnost privablja entitete

Slovenske novice 04.01.2023
Prišle bodo, če smo na primer v težavnem razmerju. Hranijo se z negativno energijo in spodbujajo prepire. Astralni svet temelji na zavestni energiji, zato v njem močneje in hitreje deluje zakon 'enako privlači enako'. A to pomeni tudi, da predmete in… »

Komentar Lovra Kastelica: Mala ledena doba

Slovenske novice 04.01.2023
Smučarska evforija v Ljubljani je že kmalu po osamosvojitvi zamrla. Tisti, ki še niso nasedli in podlegli noriji o globalnem segrevanju, se še kako zavedajo tudi dejstva, da je temperatura v zadnjem tisočletju zelo nihala. Če je med letoma 1000 in… »

Poglejte, kako so se družili in spomnili na preminulega kolega (FOTO)

Slovenske novice 04.01.2023
24. tradicionalni in 9. memorialni spust po reki v spomin na gasilca Dominika Györeka. Tukajšnji gasilci živijo ob reki Muri in so zelo navezani nanjo, odgovorni so tudi za reševanje ponesrečencev na vodi. Člani so tako v ponedeljek pripravili spust… »

Na Hrvaškem namesto evrskega kovanca podtikajo turške lire in tajske bahte

24ur 04.01.2023
Najnovejša v nizu prevar, ki se na Hrvaškem pojavljajo ob uvedbi evra, je podtikanje kovancev turških lir in tajskih bahtov. Ti kovanci so namreč na videz zelo podobni evrskim, a njihova vrednost je od evra precej nižja. Hrvaška narodna banka je… »

Pomorski piloti namesto službe dobili odškodnino

RTV Slovenija 04.01.2023
Nekdanji zaposleni v zasebnem podjetju Piloti Koper, ki so tožili novo državno podjetje za pilotažo KOPP, ker jih to ni hotelo prevzeti od starega delodajalca, ni uspelo z zahtevo o zaposlitvi, jim je pa sodišče prisodilo odškodnino. Koprsko delovno… »

Pri 50 še ni za odpis #video

SiolNET 04.01.2023
Češki hokejski veteran Jaromir Jagr še ni rekel zadnje besede na ledenih ploskvah. Potem ko je sredi decembra zaradi več poškodb in bolezni v svojem klubu Kladno, katerega lastnik je, oblekel dres in odigral prvo tekmo sezone, je ta teden dosegel… »

Meri Verdinek: Naj bo malo drugače…

Gorenjski utrip 04.01.2023
Naj bo malo drugače… Naj bo malo drugačno sporočilo, naj bo malo drugačen pozdrav. Pozdrav iz Neba, od koder nam mahajo naši dragi. Danes želijo, da je malo drugače. Danes, morda ste, morda niste opazili, da kolumne ni bilo ob tipični uri… »

Šentjurčani bodo na povratni tekmi lovili zaostanek

Kozjansko 04.01.2023
Košarkarji Šentjurja so se v četrtfinalu pokalnega tekmovanja v domači dvorani pomerili s Šenčurjem. Šentjurčani so zabeležili poraz, ki ga bodo skušali nadoknaditi na povratni tekmi. Šentjur : GDD Šenčur 76:83 (17:25) (24:12) (21:29) (14:17)… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem