Arhiv novic 07.01.2023

Kako pravilno shranjevati česen

Slovenske novice 07.01.2023
Da se česen ne bi prehitro pokvaril, ga je treba pravilno shranjevati. Česen je priljubljena in zdrava začimba, žal pa se kaj rado zgodi, da njegovi stroki med shranjevanjem izgubijo čvrstost, splesnijo ali začno poganjati. Da bi kar najdlje ohranil… »

Trije znaki, da partnerju primanjkuje seksa

Slovenske novice 07.01.2023
Obstajajo obnašanja, ki jasno pričajo, da partner pogreša seks. Dejstvo je, da je seksualno življenje pomembno z več vidikov. Med drugim krepi zvezo in intimno v njej, vpliva pa tudi na psihično in fizično zdravje posameznikov. In obstajajo trije… »

O Petrolu in državnih podjetjih - Državi prepovedano približevanje

Dnevnik 07.01.2023
Božič in novo leto sta čas pisem, takšnih osebnih pisem. Dve sta tudi meni prišli do srca, čeprav na prvi pogled nista čisto nič povezani. Tako sem nedavno dobil božično in novoletno voščilo gospodarskega ministra Hana. Nič nenavadnega, saj… »

Hrvati Korošce ogoljufali za dva milijona

Slovenske novice 07.01.2023
Zaradi premalo skrbnega ravnanja pri poslu, o katerem ni obveščal nadzornega odbora, se je moral posloviti nekdanji direktor, vendar zoper njega za zdaj ne tečejo postopki. Slovenjgraški policisti preiskujejo sum goljufije, katere žrtev naj bi bila… »

Na kolumbijskem letališču v podvozju letala našli trupli dveh moških

24ur 07.01.2023
V kolumbijski prestolnici Bogota so na letališču v podvozju letala našli trupli moških. Predevajo, da sta bila iz Dominikanske republike, je sporočila letalska družba Avianca. Na letališču El Dorado v Bogoti je osebje letalske družbe med… »

Kitajska na spletu suspendirala račune, ki so kritizirali covidno politiko

24ur 07.01.2023
Kitajska je suspendirala ali zaprla račune na družbenih omrežjih več kot tisoč osebam, ki so kritizirale vladne odločitve v zvezi z izbruhom covida-19. Po odločitvi, da bo država odpravila večino omejitev, pa v državi beležijo skokovit porast… »

Festivalna dvorana Bled prejela nagrado Meeting Star Award

Gorenjski utrip 07.01.2023
Na Conventi, srečanju kongresne industrije jugovzhodne Evrope bo Zavod za kulturo Bled prejel nagrado Meeting Star Award, ki jo Kongres Magazine namenja najboljšim kongresnim centrom. Nagrada Meetings Star Award je od svoje ustanovitve postala priznano… »

IGLU gosti veteranskega improvizatorja Jacoba Banigana

RTV Slovenija 07.01.2023
Improvizacijsko gledališče Ljubljana (IGLU) gosti Jacoba Banigana, ki velja za enega mednarodno najbolj priznanih improvizatorjev. Dogodek se začenja ob 21. uri v Menzi pri koritu. Banigan se je z improvizacijo začel ukvarjati leta 1990 pri Rapid Fire… »

Vse več držav odsvetuje nenujna potovanja na Kitajsko

SiolNET 07.01.2023
Nemško zunanje ministrstvo je danes v luči vse višjega števila okužb z novim koronavirusom na Kitajskem odsvetovalo vsa nenujna potovanja v to državo. Ob tem se daljša tudi seznam držav, ki za potnike iz Kitajske odrejajo obvezne teste na novi… »

Jubileji, festivali in številne veselice

Slovenske novice 07.01.2023
Preteklo leto je bilo za številne glasbenike po dveh koronskih spet zelo živahno. Nekateri so končno lahko proslavili svoje jubileje, odvili so se vsi predvideni festivali, poletje je bilo polno veselic, decembra pa je nekaterim že kronično… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem