Slovenija arhiv novic 08.01.2023

Slovenska vplivnica razkrila, kaj se ji je zgodilo, zaradi prekomerne uporabe telefona

Slovenske novice 08.01.2023
Takšne težave niso redke. Slovenska vplivnica Katarina Benček, ki skrbi za popolne vsebine na svojih družabnih omrežjih, je svoje sledilce prosila za pomoč. Zaradi pretirane uporabe telefona, tipkanja in drsenja po zaslonu se ji je namreč vnel… »

Kako daleč na terenu pride dvokolesno gnani avto?

Zurnal24 08.01.2023
Na testnem peugeotu 3008 smo preskusili Advanced Grip Control, pripomoček, ki v avtomobilih te znamke nadomešča štirikolesni pogon. Pri Peugeotu so se, kar velja tudi za celotno skupino PSA, že pred časom odločili, da v svojih modelih ne bodo… »

Kako prosim? Ti legendarni zvezdniki so že dopolnili 60 let!

Zurnal24 08.01.2023
Letos bo šest desetletji dopolnilo kar nekaj legendarnih zvezdnikov in zvezdnic. Kako hitro gre čas! Leta 2023 bo okroglih šestdeset let praznovala tudi ta skupina mega zvezdnikov. Preverite v galeriji ...… »

S kitajčkom v drugi razred

Delo 08.01.2023
V prihodnjih petih letih bo motoristka Tjaša Fifer ugotovila, ali je na enduro zverini storila vse, pa pač ni šlo, ali pa je šlo in je križev pot poplačan. V nadaljevanju preberite: Trenirala je karate, potrkala na vrata nogometne reprezentance, se… »

Starši bi Pariz, a otroci hočejo Bevke

Delo 08.01.2023
Nekdanja direktorica Kinodvora Nina Peče Grilc in nekdanji minister Uroš Grilc sta poklicno izpolnitev našla med škrati, čarovnicami in zakletimi groficami. V nadaljevanju preberite: Začelo se je s sprehodom, prvim sprehodom, na katerem sem za… »

(Nedeljski dnevnik) Prim. Vida Drame Orožim, vodja ambulante Pro bono - Zdravnica z izjemno velikim srcem

Dnevnik 08.01.2023
V zdravstvu je že 54 let, a ji volje še vedno ne zmanjka – To, da reši pacienta, je največje darilo, tega noben denar ne more poplačati Prim. Vida Drame Orožim, specialistka nevrologije in psihiatrije, je zdravnica, ki predstavlja bistvo… »

Zloraba identitete dr. Bojane Beović

Savinjsko Šalaške 08.01.2023
Zdravstveni inšpektorat RS obvešča potrošnike o ponovnem zavajajočem oglaševanju prehranskih dopolnil, tokrat prehranskega dopolnila Uromexil forte za obnavljanje potence oziroma zdravljenje impotence. Lažna informacija, kjer se za promocijo in… »

Olimpija se je okrepila s hrvaškim vezistom Posavcem

RTV Slovenija 08.01.2023
Vodilna ekipa Prve lige Olimpija je dobila novo okrepitev. Kot so zmaji sinoči malo pred polnočjo zapisali na spletni strani, se je moštvu pridružil 24-letni hrvaški nogometaš, Ivan Posavec. Posavec je nekdanji hrvaški reprezentant do 21 let, ki se… »

Tudi Osaka odpovedala nastope v Melbournu

RTV Slovenija 08.01.2023
Japonka Naomi Osaka je odpovedala nastop na uvodnem teniškem turnirju sezone za veliki slam v Melbournu, so sporočili avstralski organizatorji. Nekdanja prva igralka sveta je na Odprtem prvenstvu Avstralije zmagala leta 2019 in 2021. Tekmovala ni od… »

Vsakič, ko se tvoj junak premakne, ti od veselja vztrepeta srce

Delo 08.01.2023
Irena Štaudohar se je z Milanko Fabjančič pogovarjala o njenem navduševanju nad animiranimi filmi, o tem, kako je dal Magnifico ime njeni junakinji. V članku preberite: n kako je nastala Liliana, zgodba o tovarniški delavki, ki ima skrivnostno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem