Arhiv novic 17.01.2023

Novo leto začeli z izdajo knjige Danaje Lorenčič Nepopolna

Dnevnik 17.01.2023
Založba Mladinska knjiga je v začetku meseca predstavila prvi letošnji paket novosti iz uredništva priročnikov, šest del domačih in tujih avtorjev, Med najbolj prodajanimi lanskimi knjigami je delo Davida Zupančiča Življenje v sivi coni… »

S tem sodnikom se ne gre šaliti, stekel je za tatom #video

SiolNET 17.01.2023
Na teniškem OP Avstralije se je zgodilo nekaj precej bizarnega: eden od gledalcev je kitajski igralki Lin Zhu ukradel brisačo. Tega na noben način ni toleriral James Keothavong, glavni sodnik dvoboja, ki je stekel za nepridipravom. What happened here… »

Kitajski horoskop za leto 2023: kdo bo moral varčevati in komu se nasmiha blagostanje

Slovenske novice 17.01.2023
Prihaja kitajsko novo leto iz njim kar nekaj sprememb v življenju astroloških znakov. 22. januarja se bo začelo kitajsko novo leto. To bo v znamenju vodnega zajca in glede na napovedi se na splošno obeta mirnejše dogajanje, kot prejšnja leta… »

83-letnik izsilil 60-letnika, ta treščil v 76-letnika

Slovenske novice 17.01.2023
Zgodilo se je pri Senožečah. Policisti PU Koper poročajo o prometni nesreči pri Senožečah. 83-letni voznik je z osebnim avtomobilom zapeljal z makadamskega parkirišča pred gostilno na regionalno cesto in pri tem ni pustil mimo 60-letnega voznika… »

Evropska Ursula, poni in volk

Dnevnik 17.01.2023
Predsednica evropske komisije Ursula von der Leyen je septembra lani izgubila svojo ljubo kobilo Dolly. Raztrgal jo je volk. Morebiti je le naključje, da bodo evropski parlamentarci razpravljali tudi o resoluciji o varstvu živinoreje in velikih zvereh… »

V službi pri Andreju Hoferju glasba, doma kriminal

Slovenske novice 17.01.2023
Priljubljeni televizijski voditelj Andrej Hofer uživa med branjem ali ogledom kriminalk. Urednik in voditelj na TV Slovenija Andrej Hofer, ki prihodnji mesec skupaj z Darjo Gajšek začenja novo sezono oddaje Zimski pozdrav, je zelo zanimiv človek… »

Kurentovanje na Ptuju bo otvorila Ceca

Nova 24TV 17.01.2023
Foto: zajetje zaslona/campus.si Letošnje kurentovanje bo na Ptuju otvorila Svetlana Ražnatović, bolj znana pod imenom Ceca. Torej srbska pevka, vdova vojnega zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Kurent je magičen etnografski lik, ki odganja slabo… »

Jakub zažgal hišo, v kateri sta spala starša, in izginil?! Policija ga vodi kot pogrešanega

Necenzurirano 17.01.2023
28-letni napol slepi duševni bolnik s samomorilnimi nagnjenji je še vedno na begu. Primer nočnega požara v družinski hiši v češkem kraju Ostrava dobiva nove grozljive razsežnosti, poroča portal Blesk.cz. Jakub Dostalik, duševno moteni… »

Najcenejša dacia bo dobila močnejši motor

SiolNET 17.01.2023
Dacia je na avtosalonu v Bruslju pokazala novo različico električnega springa. Poimenovali so jo extreme, poleg nekaterih vizualnih dodatkov pa prinaša tudi 15 kilovatov močnejši motor, ki bo enemu najpočasnejših avtov na naših cestah pomagal pri… »

Voditelja zaradi napada na Harryja in Meghan doletela ta kazen

Zurnal24 17.01.2023
Priljubljenemu televizijskemu voditelju, ki je zaslovel predvsem z avtomobilistično serijo Peta prestava (Fifth Gear), že dalj časa očitajo žaljivo izražanje. Harry in Meghan sta zavrnila opravičilo zaradi njegove kolumne in kot kaže bosta njegovi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem