Arhiv novic 17.01.2023

ODKRILI SKRIVALIŠČE KRVOLOČNEGA BOTRA COSE NOSTRE: Messina Denaro je bil vsa leta v domači provinci Trapani (FOTO, VIDEO)

Regional 17.01.2023
Italijanski karabinjerji in preiskovalci italijanskega državnega tožilstva v Palermu so našli skrivališče mafijskega šefa Mattea Messine Denara, ki so ga po 30 letih na begu v ponedeljek aretirali na zasebni kliniki v prestolnici Sicilije. Po… »

EU snuje ogljično dajatev za pogonska goriva in ogrevanje stavb, ki zadeva tudi gospodinjstva

Finance.si 17.01.2023
V EU je v zreli fazi reforma sheme ETS, ki predvideva, da bi sistem trgovanja z emisijskimi kuponi razširili tudi na cestni promet in ogrevanje stavb, ne le za podjetja, ampak tudi gospodinjstva V zreli fazi je reforma sheme ETS za trgovanje z… »

Lepi Tozon poškodovan, med igro je bil ob del veke

Slovenske novice 17.01.2023
Priljubljeni pevec skupine Čuki je namesto poljuba dobil ugriz. Zadnje desetletje je Jerneja Tozona na vsakem koraku spremlja psička Lili pasme jack russell terier, na katero je bil zelo navezan. Celo na snemanjih jo je bilo videti, bila sta gosta v… »

Časopisi pomagajo ohranjati demokracijo. Država naj pomaga!

SiolNET 17.01.2023
Zdi se, da tiskani mediji počasi odhajajo v zgodovino, in po napovedih naj bi jih v prihodnjem desetletju povsem nadomestile digitalne vsebine. Na udaru so zaradi naraščajočih stroškov produkcije in distribucije, ki bralcem otežujejo dostopnost… »

Klopp sam ne bo odšel, v pokalu ga je osrečil Elliott

SiolNET 17.01.2023
Šest dvobojev tretjega kroga angleškega pokala FA, ki so se končali brez zmagovalca, so odigrali še enkrat. Tokrat so se spremenile vloge gostiteljev. Liverpool je imel tako še nekoliko težje delo. Varovanci Jürgena Kloppa, ki so padli v… »

PORSCHE KOPER PREDAL VOZILO AUDI A5 SREDNJI TEHNIŠKI ŠOLI KOPER! Dijaki se veselijo izpopolnjevanja znanja (FOTO, VIDEO)

Regional 17.01.2023
Porsche Koper je z namenom kvalitetnega izobraževanja v programu avtoservis na Srednji tehniški šoli Koper (STŠ Koper) za nekaj let predal Audi A5 Sportback z vso opremo. Tako bodo lahko dijaki raziskovali najbolj napredne in moderne tehnologije… »

Kakšen je bil izkupiček države, ko so bile trošarine na goriva znižane

Finance.si 17.01.2023
Od torka po 11 mesecih znižanih trošarin država spet pobira več, ko boste točili dizel ali kupili kurilno olje… »

Subvencije za letalstvo: bodo šle potnikom ali prevoznikom?

Finance.si 17.01.2023
Alenka Bratušek, ki je kandidatka za infrastrukturno ministrico, je na zaslišanju pred parlamentarnim odborom posebej poudarila, da bo šlo za subvencioniranje potnikov, ne letalskih družb Država načrtuje dodatne subvencije za letalstvo, skupno 16,8… »

Umetna inteligenca bi pomagala rešiti naše zdravstvo, če bi ji dovolili

Zurnal24 17.01.2023
Bo dr. Golobu uspelo reformirati slovensko zdravstvo? Če bi upošteval šest rešitev našega programa, bi bilo precej lažje. Ko smo zadnja leta v Državnem svetu govorili - predvajano tudi po RTV SLO 3 -, da je največja slovenska sramota 130.000… »

K nam bo prišla digitalna vozniška, z B kategorijo bomo lahko vozili tudi ...

Zurnal24 17.01.2023
Kmalu bodo sprejeta nova pravila, ki bodo tudi pri nas omogočila uvedbo e-vozniškega dovoljenja in višjo dovoljeno maso za B kategorijo, morda pa tudi dodatno prednost kode 125. Naša vlada obljublja, da z uvajanjem novosti ne bo odlašala. Evropska… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem