Arhiv novic 17.01.2023

Sedel sem za volan, pa že prvo presenečenje: ni bilo edino

SiolNET 17.01.2023
Volvo XC40 recharge ni namensko izdelani električni avtomobil, kljub prehodni vlogi pa preseneča − motorja ni treba zagnati ali ugasniti, uredili so prtljažnik spredaj in zagotovili celo zelo konstantno krivuljo polnjenja. XC40 medtem ostaja pravi… »

Kam na počitnice v letu 2023? Guardian predlaga Kranj.

SiolNET 17.01.2023
Britanski časopis je objavil izbor destinacij, ki jih priporočajo za obisk v letošnjem letu, med njimi je tudi gorenjska prestolnica. "Slovenija je ponosna na svoje zelene atribute, ki so še bolj poudarjeni, odkar je Kranj, tretje največje mesto v… »

Kiks na nacionalki, ki se mu smeji vsa Slovenija: Roberta Goloba spremenili v ... (FOTO)

Slovenske novice 17.01.2023
Koza v prispevku je dobila prav posebno ime. Kdor dela, tudi greši, pravi znameniti slovenski rek. To je v ponedeljek na lastni koži izkusila tudi ekipa Dnevnika na nacionalki. V prispevku o posvetu za večjo zaščito živali v DZ se jim je pripetila… »

Niso bili pripravljeni na zimo: poglejte, kako sta sneg in led uničila avtomobile (VIDEO)

Slovenske novice 17.01.2023
Nekateri so si drznili voziti brez zimskih gum in verig, drugi so se podali na vožnjo po zaledenelih jezerih. Razmere na cestah so lahko nepredvidljive, je pa človeška neumnost toliko bolj predvidljiva. Ogledate si lahko posnetke voznikov, ki tudi več… »

Navade iz fitnesa, ki se jih morate čim prej odvaditi

Slovenske novice 17.01.2023
Ni pomembno le, koliko časa preživite v telovadnici, ampak tudi, kako ta čas porabite. Zima je čas, ko telovadnice, fitnesi pokajo po šivih, rečemo. Čeprav smo mi še vedno med tistimi, ki obiske fitnesa priporočamo vse leto. Smo kaj novega… »

Po obilnem sneženju prihaja še polarni mraz: preverite, kje bo najhuje

Slovenske novice 17.01.2023
Že ta teden pričakujte občutno ohladitev. Kot vse kaže, bo ta teden zima v vseh pogledih pokazala zobe. Po obilnem sneženju, ki je in še bo zajelo Slovenijo, nas konec tedna čaka občutna ohladitev. Sodeč po napovedi Agenciji RS za okolje, se bo… »

To so okrasne rastline, ki čistijo zrak (FOTO)

Slovenske novice 17.01.2023
Več lončnic učinkovito odstranjuje strupe, obenem pa je njihova vzgoja lahka in primerna tudi za začetnike. Sobne rastline dajo prostoru šarm, občutek, da smo v naravi, poleg tega izboljšujejo kakovost zraka, saj iz njega odstranjujejo škodljive… »

Ena najlepših voditeljic nacionalke v veselem pričakovanju: tako dolgo je skrivala trebušček

Slovenske novice 17.01.2023
Svojo nosečnost je dobro skrivala. Voditeljica Panorame Liza Praprotnik je že dlje v veselem pričakovanju in mnogi so bili nedavno močno presenečeni, ko so izvedeli, da bo že kmalu zibala. Pred leti je prav lepa voditeljica odvrgla oblačila za eno… »

Konec velike ljubezni med volivci in vlado

Nova 24TV 17.01.2023
Zdravstvo je šibka točka Golobove vlade in resno načenja njeno podporo. (Foto: STA) Kot kaže, se veliki ljubezni med volivci in vlado bliža konec. Januarska raziskava Vox Populi za Dnevnik namreč razkriva, da je z delom Golobove vlade več… »

Zakaj o mrtvih nikoli ne bi smeli govoriti slabo? Tole vas zna prestrašiti

Slovenske novice 17.01.2023
Če o pokojniku nimate dobrih besed, je bolje, da molčite. Zakaj? Odgovor vas bo presenetil. Tudi če pokojnik ni bil ravno največji pravičnik in poštenjak, s smrtjo dobi nekakšno družbeno imuniteto – De mortuis nil nisi bene (lat.) ali O mrtvih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem