Slovenija arhiv novic 22.01.2023

Zavetišča so polna, odpovedujejo se pogodbe občinam, novih zavetišč ni.

Necenzurirano 22.01.2023
Z velikim pompom in ob velikem odobravanju javnosti se je v parlamentu sprejel zakon, ki prepoveduje usmrtitev zdravih živali. A kot kaže na to nismo bili pripravljeni. Ob zadnjih spremembah Zakona o zaščiti živali leta 2021 smo vanj zapisali tudi… »

Najznamenitejši NBA analitik: Dallas si želi pripeljati ta dvojec

Zurnal24 22.01.2023
Pri Dallasu imajo še tri tedne na voljo za okrepitev moštva. Pri Dallasu, ki v zadnjem času ne igra po željah navijačev te teksaške franšize, so lani storili napako in niso pravočasno podaljšali pogodbe z Jalenom Brunsonom, ki je nato postal… »

POPESTRITE DOGAJANJE V SPALNICI: Igrica podrejanja in dominacije

Regional 22.01.2023
Ste že slišali za erotično igrico 'bondage' oziroma po slovensko 'vezanje'? Gre za tehniko, pri kateri je enemu od partnerjev onemogočeno prosto gibanje. V osnovi gre za dominacijo ter podrejanje, za nadzor in odvisnost, za svobodo ter lastništvo… »

Svet Krajevne skupnoti Planina pri Sevnici v pretežno že znani zasedbi

Kozjansko 22.01.2023
Prejšnji mesec so se ob občinskih svetih za novo mandatno obdobje ustanovili tudi novi sestavi svetov krajevnih skupnosti. Tako so to storili tudi v Krajevni skupnosti Planina pri Sevnici, najvišje ležeči v šentjurski občini, ki jo sicer sestavlja… »

'Z leopardi in challengerji bomo nepremagljivi!'

24ur 22.01.2023
To je sporočilo vojakov s fronte blizu Bahmuta, ki ga je v svet ponesla ekipa britanske televizije Sky News. V tem trenutku so ukrajinske sile pretežno odvisne od starih ruskih tankov še iz časa Sovjetske zveze. Vojaki so novinarski ekipi zaupali… »

Boscarol: Vse, kar Levica govori, da bi se moralo delati, delam jaz, oni pa samo govorijo

Nova 24TV 22.01.2023
Ustanovitelj družbe Pipistrel Ivo Boscarol (Foto: STA) Vlada Roberta Goloba je v pol leta vladanja potegnila številne poteze, uperjene proti podjetnikom, čeprav so ti edini, ki polnijo državno blagajno. Nasploh so podjetniki postali nekakšna tarča… »

Nad skrbnika odpisanih živali z lažno ovadbo

Slovenske novice 22.01.2023
Tožilka potrebovala skoraj dve leti, da je zavrgla ovadbo zoper Jožeta Rožmanca. ZOO park Rožman na Vrzdencu pri Horjulu s skrbnikom Jožetom Rožmancem na čelu že skoraj 50 let skrbi za zavržene, odpisane, poškodovane in maltretirane živali… »

Policija ga je ustavila, potem pa ugotovila vse to

Slovenske novice 22.01.2023
Policisti so mu avtomobil zasegli, registrske tablice pa bodo poslali pristojnemu upravnemu organu. Jeseniški policisti so imeli danes okoli pol enih zjutraj v postopku voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja za to… »

Z divjim veseljačenjem znani rocker zapravil zakon (FOTO)

Slovenske novice 22.01.2023
Noel Gallager se po 22 skupnih letih ločuje od Sare McDonald. Vanjo se je zaljubil na prvi pogled, ko je bil še poročen s prvo ženo. Noelu Gallagherju, ki je bil prva kitara in glavni tekstopisec britanskega rockerskega benda Oasis, in Sari MacDonald… »

Tretjina Slovencev še vedno živi udobno, a cene hrane so občutno poskočile

Slovenske novice 22.01.2023
Očitna visoka rast življenjskih stroškov traja že skoraj eno leto. A draginja nas tepe manj od evropskega in globalnega povprečja. Najprej zaradi epidemične situacije, od konca februarja lani pa še zaradi vojne vihre v Ukrajini se tako rekoč ves… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem