Slovenija arhiv novic 22.01.2023

Ujeta na kavi: obrita glava in druženje z mladeničem

Slovenske novice 22.01.2023
Kaj se dogaja med zvezdnico in 21 let mlajšim Ircem? Ko so objektivi Angelino Jolie ujeli na kavi s Paulom Mescalom, so se pojavila ugibanja, kaj se dogaja med zvezdnico in 21 let mlajšim Ircem ter kdo je ta mladenič. Igralec je končal akademijo… »

Mastne globe za prekrškarje v zimskih razmerah: lahko ste tudi ob tisočaka

Slovenske novice 22.01.2023
Vozila morajo imeti ustrezne pnevmatike in biti očiščena. Če tega ne naredite, vam grozi do 500 evrov kazni, pravni osebi, samostojnemu podjetniku posamezniku ali posamezniku, ki samostojno opravlja dejavnost, pa celo do 1000 evrov. Nižine je pobelil… »

Miha Hercog objavil prvo fotografijo po ločitvi, poglejte, s kom se je zabaval (FOTO)

Slovenske novice 22.01.2023
Nasmejan v družbi znanega obraza. »Cool fotra s princeskami, drsaaaaaaaajjjjjjj,« piše ob fotografiji Wernerja Brozovića in Mihe Hercoga ter njunih dveh najstniških hčera. Nič nenavadnega, če ne bi šlo za prvo fotografijo sveže ločenega… »

Cia ne ve, kaj dela Nataša Pirc Musar

SiolNET 22.01.2023
Ameriška Cia, verjetno najbolj znana obveščevalna agencija na svetu, slovi po tem, da lahko najde terorista, ki se skriva v najbolj zakotni luknji na planetu, ali pa strmoglavi vlado določene države. Cia medtem ne ve, kdo je v Sloveniji ta hip… »

Veliko dobre volje na siv snežen dan

Primorske 22.01.2023
Danes, na drugi dan množično obiskane smuke na centru Cerkno, so idrijski Lionsi v soorganizaciji več podpornikov na smučanje, pravzaprav na družinsko druženje na snegu, popeljali slepe in slabovidne. Siv, snežen dan je okrnil udeležbo, a… »

Đoković je hitro zapustil osrednje igrišče

SiolNET 22.01.2023
Novak Đoković je zelo hitro zapustil osrednje igrišče, potem ko je v osmini finala na OP Avstralije gladko zmagal proti domačinu Alexu de Minaurju. Srb je za zmago potreboval le nekaj več kot dve uri. V četrtfinale se je že pred tem uvrstil Andrej… »

[Video] Vodeba po prijavi Klakočarjeve obiskala policija: “Zastraševanje drugače mislečih s strani predsednice DZ je…

Nova 24TV 22.01.2023
Psihoanalitika Romana Vodeba je po prijavi predsednice Državnega zbora Urške Klakočar Zupančič obiskala policija. (Foto: YouTube) V nedeljo popoldan so se na vrata doma Romana Vodeba oglasili policisti za izjavo. “Policisti so mi po uradni… »

Aljoša Bagola se je posul s pepelom. Ste slišali, kaj se je zgodilo?

Slovenske novice 22.01.2023
Mnogi so se odzvali, da je opravičilo upravičeno. Včasih kakšno stvar rečemo prehitro, preden vsaj kanček premislimo, in včasih je to popolnoma spodobno, drugič nekoliko manj. Danes zjutraj je v eni od radijskih oddaj gostoval Aljoša Bagola… »

Je s kavaškim klanom povezana družina, ki prijateljuje z Jankovićem?

Nova 24TV 22.01.2023
Husko Hajdarpašič je lastnik večih lokalov in prijatelj ljubljanskega župana Zorana Jankovića. (Foto: STA) Pred dnevi se je na Viču zgodil brutalen umor. Znano je, da je bil tarča streljanja 34-letni Mančić, ki je leta 2020 že bil tarča napada… »

V Torgianu v Umbriji je vino najprej kultura

RTV Slovenija 22.01.2023
V Torgianu, v deželi Umbriji, se lahko družina Lungarotti pohvali z morda najpomembnejšim muzejem vina na svetu. Tamkajšnji vinarji menijo, da pijača, ki je tudi vir umetniškega navdiha, ponuja lahkotnost in užitek, a le ob zmernem pitju. Umbrija… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem