Slovenija arhiv novic 22.01.2023

Slovenska vplivnica zaročena s fantom, ki ji je pomagal izgubiti odvečne kilograme #foto

SiolNET 22.01.2023
Indira Ekić, tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ki ste ga lahko pred leti spremljali na Planet TV, zdaj pa priljubljena spletna vplivnica, je s svojimi sledilci na Instagramu delila novico, da sta se s fantom Maticem, s katerim sta… »

Šest zadetkov, a brez zmagovalca na derbiju med Juvetom in Atalanto

24ur 22.01.2023
Nogometaši Sampdorie in Udineseja so odprli nedeljsko dogajanje v Serie A. V napeti tekmi je edini zadetek za goste v 88. minuti dosegel Kingsley Ehizibue. Jaka Bijol je za Udinese igral vso tekmo. Sandi Lovrić je vstopil v 69. minuti. V večernem… »

Lanišek tretji skakalec zime po polovici sezone

Dnevnik 22.01.2023
Smučarski skakalci so v Saporu zaključili s prvo polovico sezone 2022/23. V drugi del se s prvega mesta podaja Poljak Dawid Kubacki, najboljši Slovenec je Anže Lanišek na visokem tretjem mestu. Na Japonskem je navduševal lanski junak Rjoju… »

Huda nesreča pri sankanju: v UKC jo je odpeljal helikopter

Slovenske novice 22.01.2023
O nesreči pri sankanju poročajo iz naselja Čadram in Jurovskega Dola. Danes ob 11.19 se je v naselju Čadram v občini Oplotnica pri sankanju huje poškodovala oseba. Gasilci PGD Oplotnica so reševalcem NMP nudili pomoč pri prenosu in pri zavarovanju… »

Hrvaška v solzah, umrla je Silvija Luks

Slovenske novice 22.01.2023
Gre za znano hrvaško televizijsko novinarko. V starosti 78 let je umrla ena najbolj znanih hrvaških televizijskih novinark Silvija Luks, je sporočilo hrvaško novinarsko društvo. V dolgoletni karieri je bila novinarka, urednica, televizijska… »

Dve podaji Kopitarja premalo za Kralje v Nashvillu

RTV Slovenija 22.01.2023
Los Angeles je po dveh podajah Anžeta Kopitarja zaostanek z 0:2 iz prve minute v Nashvillu spremenil v vodstvo s 3:2, a nato so Plenilci v zadnji tretjini natresli tri gole in Kraljem zadali tretji zaporedni poraz. LAK je s tem padel na "wild card"… »

V Trstu razstava Banksyjevih del

24ur 22.01.2023
V tržaškem razstavnem salonu Degli Incanti je še do 10. aprila odprta razstava Banksy: Veliki komunikator. Na ogled je 60 del slavnega uličnega umetnika, ki je zaslovel tudi s tem, da je svojo identiteto tako učinkovito zaščitil, da ostaja neznan… »

Macron in Scholz poudarila pomen sodelovanja in vodilne vloge obeh držav v EU

Primorske 22.01.2023
Francoski predsednik Emmanuel Macron je danes dejal, da bi morali biti Nemčija in Francija pionirki pri razvoju Evrope, nemški kancler Olaf Scholz pa je poudaril, da je sodelovanje med državama ključno za Evropo. V Parizu danes potekajo slovesnosti ob… »

Po grožnji z bombo v Atenah pristalo Ryanairovo letalo

Primorske 22.01.2023
Na letališču v Atenah je popoldne po obvestilu o podtaknjeni bombi pristalo letalo družbe Ryanair z več kot 190 ljudmi na krovu. Letalo, ki je vzletelo v Katovicah, so nato začeli pregledovati, potniki pa so po poročanju nemške tiskovne agencije… »

Več kot 20 milijonov evrov za Beyoncé

Delo 22.01.2023
Pop diva je s svojim spektakularnim koncertom v Dubaju odprla vrata najbolj luksuznega hotela na svetu. Na včerajšnji slovesnosti ob odprtju enega najbolj luksuznih hotelov na svetu Atlantis The Royal v Dubaju je nastopila pop diva Beyoncé. Za njen… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem