Arhiv novic 23.01.2023

Enim še kar ni jasno! Spet "selfi" sredi AC!

Zurnal24 23.01.2023
Je res vredno? Prejd dnevi se je par ustavil ob robu avtoceste in se fotografiral na brežini. Po medmrežju pa se širi že nov posnetek moškega, ki v stoječi koloni na reševalnem pasu primorske avtoceste z iphonom v roki beleži svoje nepozabne… »

Javno mnenje: SDS pridobiva na popularnosti, Golobova vlada neuspešna

Nova 24TV 23.01.2023
Foto: SDS Večina vprašanih je prepričana, da vlada dela slabo, toda to neuspešno delo navkljub vsemu podpira. To sta pokazali raziskavi kar dveh javnomnenjskih agencij, ki tedensko merita javno mnenje. Za Dnevnik je raziskavo javnega mnenja opravila… »

Dončić je pripravljen na apokalipso

Zurnal24 23.01.2023
Luka Dončić se je pred kratkim na domačo tekmo proti Atlanti na začudenje vseh prisotnih pripeljal z novo igračko. Gre za šestkolesnik "odporen na apokalipso" predelovalca vozil Apocalypse Hellfire. Znano je, da je slovenski NBA zvezdnik velik… »

Ali je kuhanje na plin bolj nevarno za zdravje kot življenje v onesnaženem mestu?

Necenzurirano 23.01.2023
Glede na nove raziskave kuhanje na plin slabše vpliva na vaše zdravje kot življenje v mestu, onesnaženem s prometom ali industrijo oziroma, v številkah: približno eden od osmih primerov astme pri otrocih v ZDA je posledica onesnaženosti, ki jo… »

Ancelotti navdušil v Baskiji kljub zmagi Reala

Delo 23.01.2023
Nogometaši madridskega Reala so uspešno opravili nalogo na gostovanju v Bilbau. Nogometaši madridskega Reala so uspešno opravili nalogo na gostovanju v Bilbau in premagali ponos Baskije z 2:0 z goloma Karima Benzemaja (24, Asensio) in Tonija Kroosa… »

Donosi obveznic so postali zanimivi

Delo 23.01.2023
Ker se politika Federal Reserve in Evropske centralne banke nadaljuje, pričakujemo, da se bodo donosi obveznic še povišali. V nadaljevanju preberite: Med naložbenimi razredi bodo v letu 2023 po skorajda desetletju ponovno bolj zanimive državne… »

William in Kate že občutita posledice Harryjeve knjige

Zurnal24 23.01.2023
Podpora jima zelo pada. Po izidu knjige princa Harryja (Rezerva), je padla priljubljenost vsem članom britanske kraljeve družine, a najbolj princu Williamu. Prestolonaslednik sicer ostaja najbolj priljubljen član kraljeve družine, podpira ga kar 61… »

Energetska kriza našega telesa

RTV Slovenija 23.01.2023
Še nisem imel sedem let, in Jugoslavija je bila v energetski krizi. Spomnim se redukcij elektrike, pa omejitev vožnje z avtomobili s parnimi ali neparnimi tablicami. Doma smo prižgali svečo, preživeli lep večer in nekoliko bolj zgodaj sladko… »

CVETOBER NEVESTNIH VOZNIKOV: Za volanom brez izpita, "nažgani" in zadeti

Regional 23.01.2023
Neslavnega rekorderja tega vikenda so policisti ustavili v nedeljo ob 0.30 v Postojni. 36-letnemu vozniku osebnega avtomobila je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,81 mg alkohola v litru izdihanega zraka, vozil pa je tudi brez vozniškega… »

V torek motena oskrba z vodo na območju Ankarana

Primorske 23.01.2023
Zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju bo v torek, 24.1.2023, na območju Ankarana, predvidoma med 11.00 in 14.00 uro motena oskrba z vodo, so sporočili iz Rižanskega vodovoda. ANKARAN > Uporabnikom svetujejo, da pred ponovno uporabo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem