Arhiv novic 23.01.2023

Odbojkarice Calcit Volleyja čakata še dve tekmi v Mariboru

Domžalec 23.01.2023
Odbojkarice Calcit Volleyja v torek in sredo čakata dve tekmi na turnirju srednjeevropske lige v Mariboru. V torek se bodo v dvorani Lukna pomerile z Novo KBM Branikom, dan pozneje pa še z madžarsko ekipo Swietelsky Bekescsaba. Obe tekmi se bosta… »

Sklad za obnovo Zagreba bo ugasnil

Delo 23.01.2023
V 812 dneh so zrušili 50 hiš, zgradili niso nobene. V nadaljevanju preberite: Sklad za popotresno obnovo obstaja več kot 812 dni, v njem se je zaposlilo 77 ljudi, prvo leto je njegov proračun za upravljanje znašal 15 milijonov kun (2 milijona evrov)… »

Nekdanji nogometaš ženino lastnino v besu zmetal skozi okno #video

SiolNET 23.01.2023
Angleški nogometaš Greg Halford je na svojem profilu na družbenem omrežju Twitter objavil videoposnetek, v katerem iz zgornjega nadstropja hiše na dvorišče meče prazne škatle za čevlje. Kot je zapisal, se je končno znebil nekaterih predmetov… »

Klemen Logar: “Pogum ni odsotnost strahu, ampak odprtost in delovanje kljub njegovi prisotnosti!”

Gorenjski utrip 23.01.2023
PREPRIČANJA Ali verjamete, da se vam vedno godi krivica in vas življenje neprestano kaznuje? Ste prepričani, da je življenje trpljenje in vas je neka zunanja sila obsodila za nesrečo in trpljenje? Ste kdaj pomislili, da mogoče tega ni določila neka… »

V novi številki Primorskih novic preberite

Primorske 23.01.2023
“Težavi sta dve: neustrezne gume in nepravilno naložen tovor,” je za PN povedal vodja postojnske avtocestne baze Sašo Svetlin. Zjutraj so na avtocesti najprej obtičali tovornjaki na klancu od Postojne proti Ravbarkomandi, nato pa od odcepa Unec… »

Ob deževju tudi plazovi, ponekod brez elektrike

Kozjansko 23.01.2023
Današnje padavine, ki so sledile moči prejšnjega obdobja, so ponekod na našem območju sprožile plazove. Na sliki Anamarije Škorjanec, ki jo je objavila v Facebook skupini Promet za Štajersko, je prizor na odseku med Termami Olimia in Podčetrtku… »

Ko oči iščejo in tudi najdejo

Finance.si 23.01.2023
Test: toyota corolla cross 2,0 HSD AWD E-CVT executive hibrid Pravijo, da imajo vsake oči svojega malarja. Da enake stvari lahko ljudje vidimo različno in da si ob enakih prizorih vsak zapomni druge podrobnosti. Iskanje z očmi je torej lahko tudi… »

Poslanci na seji DZ soočili Golobove ministre z resničnostjo – smo tik pred kolapsom

Nova 24TV 23.01.2023
Ministra Luka Mesec in Klemen Boštjančič. Vir: Zajem zaslona, RTV Vlado je doletela ekonomska resničnost. Upokojenci so vsak dan revnejši, prav tako zaposleni, saj je Golobova vlada vsem – razen priviligiranim – od 1. januarja 2023 znižala… »

Naključje? Golob se sestane z vodilnimi v Pro Plus, nato državni Telekom proti njim zavrže tožbo

Nova 24TV 23.01.2023
Predsednik vlade RObert Golob in Branko Čakarmiš. Vir: STA Družba Pro Plus oz. njen lastnik češki sklad PPF je bila ena od botrov vzpona trenutnega predsednika vlade Roberta Goloba. Njihova mogočna medijska podpora je iz praktično neznanega… »

Nekaj gnilih jabolk ali vrh ledene gore?

RTV Slovenija 23.01.2023
Preiskava belgijskega tožilstva o korupciji, s katero naj bi si Katar, pa tudi Maroko, kupovala vpliv v Evropskem parlamentu, je temeljito pretresla evropske ustanove. Evropski poslanci so po odstavitvi Grkinje Eve Kaili, ki je v središču škandala… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem